canrond 11.10.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Mam pralkę candy, nie kosztowała jakoś strasznie dużo. Normalnie. Dobrze pierze, pojemna - więcej nie oczekuje od pralki Ale jak ktoś chce super wypasioną pralkę z przeróżnymi funkcjami to wiadomo, że zapłaci więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pistepirkko 15.10.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Zdecydowanie z tych tańszych, ale z dopasowanymi pod siebie funkcjami (typu "dziecko", "pies", "delikatne" lub np. w moim przypadku "opóznienie włączenia" bo mam dwie taryfy. Za to zdecydowanie polecam 5 lat gwarancji = warto w dobie programowanego starzenia , a pralka i zmywarka to najbardziej usterkowe urządzenia AGD w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 15.10.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Zdecydowanie z tych tańszych, ale z dopasowanymi pod siebie funkcjami (typu "dziecko", "pies", "delikatne" lub np. w moim przypadku "opóznienie włączenia" bo mam dwie taryfy. O co chodzi z tymi funkcjami?? Chyba nie o pranie dziecka czy psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełSa 17.10.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Tez uważam, że pralka nie musi być super droga żeby była dobra. Warto poczytać opinie dotyczące konkretnej marki i tak jak wyżej napisane - dobrze jest mieć długą gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 17.10.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Nie należy patrzeć na cenę, a raczej na parametry oraz opinie innych osób, które kupiły dany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 19.10.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Ja bym patrzyła przede wszystkim na parametry, ale z drugiej strony kupowanie najtańszej pralki mija się z celem, to i jakościowo pewnie bedzie leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 24.10.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 No właśnie o to chodzi. Jeszcze nikomu nie udało się zrobić czegoś dobrego super tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roygbiv 13.11.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Trafiłem na ten wątek, bo w związku z remontem łazienki muszę kupić nową pralkę. Stara ma 17 lat! (chyba rekord w tym wątku) i jest w pełni sprawna. To ZANUSSI (to chyba rodzina Electroluxa była lub nadal jest?) ładowana od góry. Jedyna jej naprawa miała miejsce rok temu, jakiś plastik się ułamał w środku, naprawa kosztowała łącznie 150 zł. Pan z serwisu powiedział, żeby tę dalej używać, nie kupować nowej, ale niestety wg nowej koncepcji zagospodarowania łazienki potrzebna jest niezbyt głęboka ładowana z boku. Z tego co tu wyczytałem chyba nie ma co liczyć na powtórzenie takiego wyniku;/ Szkoda mi tej pralki, nie lubię wymieniać rzeczy, które spełniają swoją rolę, zwłaszcza, że jako facetowi wystarczy mi, że pralka pierze:) No i teraz nie wiem co dalej, może Electrolux, może też wytrzyma tyle? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia88 17.11.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Witam, potrzebuję pomocy w wyborze pralki :cicha ,do bloku, otwierana od frontu, taką w której można skrócić trochę czas prania pomimo tego jaki jest w programie, do 40 max 43cm głębokości ze względu na mała łazienkę. Proszę o propozycję godne polecenia i marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gettis 05.12.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 basia88 sprawdź sobie ofertę beko lub candy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goleb.marcelina 20.12.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Ja dla córki do nowego mieszkania kupiłam ostatnio pralke . Urządzenie ładnie się prezentuje, cenowo bardzo przystępnie, a córka zadowolona bo pralka pojemna, niedługo sama pomyslę nad nową. Warto sprawdzić, mi sprzedawca bardzo dobrze opowiedział o funkcjach urzadzenia, wystarczy pytać i szukać Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 29.12.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 hmmm no na pewno nie warto jakieś mega taniochy kupować.... ale nie zawsze cena świadczy o jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erleska 02.01.2017 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja akurat n pralke nie przepłacałam. kupiłm za tysiaka kilka lat temu i dobrze działa do tej pory. Są ważniejsze wYdatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts