Slay75 16.05.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dzisiaj kurier przywiózł mi zamówioną pralkę BOSCH WAQ 28461 PL. MADE IN TURKEY Mam nadzieję, że te 5 lat pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 18.05.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Czy ktos z mądrzejszych forumowiczow moze wypowiedziec sie na temat pralek:1.Samsung WF1700WCC a 2.Samsung WF80F5E0W2W prócz kg jest cos co rózni te dwa sprzety?dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 19.05.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nie to są bardzo podobne modele, lepiej porównać dwóch innych firm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 19.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 @Marnajola - te modele mają kilka różnic, załadunek, zakres temp., prędkość wirowania, klasa energetyczna. Szukasz pralki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 06.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Raczej postawiłbym na sprzęt bardziej kojarzony z pralkami niż smartfonami.Może być Bosch, Candy lub Electrolux. U mnie w domu ta ostatnia pralka dobrze pierze.Zastanów się również nad zastosowaniem pralki. Np. co innego pralka dla singla, a co innego dla małżeństwa z trójką małych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jamejski 09.06.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja po wielu latach korzystania z tanich pralek marki krzak (głównie na stancjach) w końcu sobie pozwoliłem na zakup cudeńka. Głownie wkurzony tym że jak już taki "krzak" sie popsuł to nic nie można było z tym zrobić. To "cudeńko" to Praleczka ELektroluxa z systemem parowym. Muszę powiedzieć że jest świetna. Droga jak pierun ale sprawuje się idealnie. No i funkcja parowa jest nie do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.06.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak masz electroluxa to trzymaj kciuki żeby się nie psuł. Ja już pożegnałem się z tą marką i do niej już nie wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 10.06.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 bbob, piszesz, że odrzuciłbyś najtańsze i najdroższe a jednocześnie jako przykład podajesz najtańszą pralkę, do tego już właściwie nie do kupienia.Pralka za 900zl i ta za 1300 zl to jest ta sama kategoria - najtansze - i różnice pomiędzy nimi są subtelne, żeby nie powiedzieć niezauważalne, wiec Twoje wnioski nie zaskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 10.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jak masz electroluxa to trzymaj kciuki żeby się nie psuł. Ja już pożegnałem się z tą marką i do niej już nie wrócę. Każdy sprzęt może się popsuć. Ja mam najbardziej pozytywne doświadczenia, również z odkurzaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 10.06.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ostatnio oglądałem w jednym ze sklepów internetowych pralkę Bosha i do niektórych modeli dostajesz 300 zł tak jakby zwrotu po wypełnieniu formularzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuxszyk 10.06.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ostatnio oglądałem w jednym ze sklepów internetowych pralkę Bosha i do niektórych modeli dostajesz 300 zł tak jakby zwrotu po wypełnieniu formularzu Też to widziałem i muszę wybrać jakiś model na 7-8 kg. W przyszłości dokupię suszarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 11.06.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Jak masz electroluxa to trzymaj kciuki żeby się nie psuł. Ja już pożegnałem się z tą marką i do niej już nie wrócę. To pewnie któraś z tych starszych jak mniemam? Bo na te nowsze to widziałem, że na silnik jest 10 lat gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 12.06.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 To pewnie któraś z tych starszych jak mniemam? Bo na te nowsze to widziałem, że na silnik jest 10 lat gwarancji... 10 lat gwarancji jest na silniki inverter - na zwykłe nie ma. Electrolux ma niezłe pralki poza częścią poprzedniej linii modelowej powstałej wkrótce po wykupieniu Ardo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 16.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja zawsze kupowałam tańsze pralki i się jeszcze nie zawiodłam. Wcześniej miałam pralkę pięć lat i ją odsprzedałam, bo się nie mieściła w nowej łazience. Moja nowa chodzi już dwa lata bez zarzutu. Obie kosztowały ok. 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawels9 21.06.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Hotpoint - Ariston - którakolwiek z linii Aqualtis - potężny pojemny bęben, program krótki i program do wełny z certyfikatem Woolmark, poza tym silnik indukcyjny i jeszcze parę innych fajnych rzeczy. Bardzo podoba mi się ta pralka ale narzekają na nią na innym forum z powodu głośnego działania pompki czy pobierania dużej ilości wody Poszukuję pralki dla dwóch osób. Czy lepsza będzie dla mnie pralka Elektroluxa EWS1056EDU z wkładem 5kg czy jednak ten Ariston. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 23.06.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Jak miałem Bosha... jedna z lepszych pralek jakie miałem ale po 6 latach użytkowania spalił się programator, tak to jest jak ktoś jest w gorącej wodzie kompany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark.way27 23.06.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ja też nie daje się nabierać na te wszystkie bajery. Firmy produkują sprzęty z róznymi opcjami, ale tak naprawdę korzysta się ciągle z tych samych 3 programów. Przynajmniej ja tak mam. Wydaje mi sie, że przed kupnem trzeba jasno określić na ile kg ma byc, jaka oszczędnośc. Dla mnie ważne też było, żeby miała wsad od góry, bo zajmuje mniej miejsca w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 27.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 na pralke warto wydać zeby nie kupować znowu za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bings 02.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Bardzo podoba mi się ta pralka ale narzekają na nią na innym forum z powodu głośnego działania pompki czy pobierania dużej ilości wody Poszukuję pralki dla dwóch osób. Czy lepsza będzie dla mnie pralka Elektroluxa EWS1056EDU z wkładem 5kg czy jednak ten Ariston. Z góry dzięki za pomoc Ten electrolux ma całkiem niezłe opinie na Ceneo http://www.ceneo.pl/19734925 (dobra cena, cena / jakość, ekonomiczność). W dodatku Electroluxy bodaj robią w Oławie więc to polski produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 03.07.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ja zawsze kupowałam tańsze pralki i się jeszcze nie zawiodłam. To trochę jak z pizzą. Można mrożoną w markecie kupować i się na niej nie zawieść. Tak przynajmniej niektórzy myślą, dopóki nie zostaną poczęstowani pizzą z dobrej pizzerii. Podobnie jest z AGD, wszystko ok, dopóki nie porówna się rachunków za prąd i wodę taniego sprzętu z tym markowym. Czyli tak jak napisał bings liczy się stosunek dobra cena, cena / jakość, ekonomiczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts