JERZY0 26.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam. Mam położone tynki gipsowe z agregatu , i chciałbym je przeszlifować delikatnie przeszpachlować w niektórych miejscach wyłazi piasek (trochę licho majster się przyłożył przy polerowaniu , ale jaka cena , taka robota ), czy jak to zrobię gipsarem to nie zostanie na wałku podczas malowania .Warstwa ma być naprawdę cieniutka . Może niewielki dodatek uni gruntu do szpachli poprawi przyczepność.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JERZY0 30.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chodzi mi o coś , żeby delikatnie przeciągnąć te tynki ,szpachle naprawdę na rzadką i cienką warstwę ,jaką to mogę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 30.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chodzi mi o coś , żeby delikatnie przeciągnąć te tynki ,szpachle naprawdę na rzadką i cienką warstwę ,jaką to mogę zrobić ? shetrock .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukamarzyciel 31.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam ja propnuję Gipsar Uni i nie słuchaj innych. Dokładnie tak wykończyłem dom znajomemu 5 lat temu i nic sie nie dzieje. Czyli tynk gipsowy, cieniutka warstwa gładzi. Jeśli tynk faktycznie się sypie to proponuję zagruntować. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JERZY0 11.02.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 FlashBack , głupie śmieszki , lukamarzyciel dzięki za podpowiedź , dodałam do gipsaru uni trochę uni gruntu i wyszła mi super mikstura która super sie trzyma tylko trochę ciężej się szlifuje , grunt ją wzmacnia i nie zostaje na wałku. Mam nadzieję że wytrzyma parę latek .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts