pawel-driver 26.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam wszystkich jestem na etapie wyboru kotła co i mam kompletny mętlik w głowie, co hurtownia to inny piec polecają.Powierzchnia do ogrzania nieduża-80m2 chciałbym piec uniwersalny z dmuchawą i sterownikem. Znalazłem w dobrej cenie piec który ma wszystkie funkcje które mnie interesują (UKS-NS MINI) ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii o tej firmie a jest to firma BRASTAL. Prosze o opinie wszystkich przeglądających mój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 28.01.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nikt nie miał styczności z tą firmą????? prosze o jakies typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 28.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dlaczego rezygnujesz z pieca z dolnym spalaniem ? Spalisz prawie wszystko a w codziennej eksplatacji mniej pracochłonny od najbardziej rozbudowanego "śmieciucha". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 28.01.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 jak to rezygnuje ? cały czas myslałem ze ten piec posiada dolne spalanie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 29.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 jak to rezygnuje ? cały czas myslałem ze ten piec posiada dolne spalanie??????????????? UKS Mini to zwykły kocioł ze spalaniem górnym a uks żeby spalać od dołu wymaga zatkania przerwy nad wiszącym wymiennikiem. Małe dolniaki to np Żywic KDO , Taurus Tur , Dakon Dor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 29.01.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to którą firme proponujesz, który bedzie najodpowiedniejszy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 29.01.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 prosze o podpowiedz bo termin robienia instalacji się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 30.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jak ocieplony dom , jeśli nowy to jaka moc kotła z projektu , będziesz miał wymiennik do cwu , czym będziesz palił ? Dobór mocy kociołka to podstawa .Porady szukaj raczej na forum tematycznym info-ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 31.01.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 panowie a co myślicie o tym piecu robiony w moich okolicach tylko nie wiem czy dobry będzie 9kw czy 12kw cena bardzo podobna prosze o opinie http://www.konbud.i8p.eu/setlans/index.php?menu=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-driver 02.02.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 prosze o jakieś typy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tu wybierali i dyskutowali: http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=7983120 http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=7982958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts