מרכבה 09.03.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 4/18/4/18/4 ma Ug=0,5 Dwie zewnętrzne szyby mają powłokę niskoemisyjną Sam chcesz zespalać pakiety ? sam nie .. tu jest ręcznie zespolona szyba o której pisałem. 4/18/4/18/4 ma Ug=0,5 Dwie zewnętrzne szyby mają powłokę niskoemisyjną Sam chcesz zespalać pakiety ? zgadza się na argonie wychodzi tyle . Nie, przestrzeń miedzy szybami musi być wypełniona argonem, zeby osiagnac taki wspolczynnik i sadze,,ze byś sobienz tym nie poradził cudowne gazy szczęścia. dodam iż moja szyba na powietrzu ma 0,47 W/m^2K gdzie jest to formatka bardzo mała . masz sobie zobacz ile dał gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.03.2014 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Tylko po co to kleić samodzielnie, jeśli rynek szkła jest tak bardzo rozwinięty i konkurencyjny, ze ceny są maksymalnie niskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 09.03.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ponieważ nikt nie robił na powietrzu i 5 szyb. 4 szyby jak pytałem 2011 roku to było coś. Każdy pisał o 3 szybach.Podaje ten przykład jako coś, co można osiągnąć na powietrzu.Zgadza teraz jestem bogatszy o tą wiedzę i to co jest na rynku jeśli chodzi o szyby starczy. Sekrety gdzie indzie tkwią. Zaznaczam, nie mam ochoty sam zespalać szyby, to miała być alternatywa dla braku produktów na rynku.Teraz są, koncepcja inna, stąd raz jeszcze to co jest wystarczy. Szyby mamy, o ramach nie wspominam bo to jest dramat. http://oknotest.pl/okna-energooszczedne/rehau-geneo-phz choć powoli jak w przykładzie się to zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 4/18/4/18/4 ma Ug=0,5 Dwie zewnętrzne szyby mają powłokę niskoemisyjną Drogi będzie taki pakiet szybowy za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 a zadaj pytanie wprost u producenta, choćby Wiglaw chyba on jest najbliżej Legionowa.Inna cenę ma producent, inną dealer a Ty tez będziesz miał inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 10.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 hmmm głosy były że to jest koło 250zł m^2 ciekawe czy się potwierdzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 za drogo? Sam wykonasz taniej? O ile taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 a zadaj pytanie wprost u producenta, choćby Wiglaw chyba on jest najbliżej Legionowa. Inna cenę ma producent, inną dealer a Ty tez będziesz miał inną Wiesz skąd dokładniej jest Wiglaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 10.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 250 zł brutto za m2 w detalu to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wiesz skąd dokładniej jest Wiglaw?to producent szkła, namiary znajdziesz u Wujka Googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Będzie mi potrzeba koło 40m2 pakietu, ciekawe czy oni handlują taką drobnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 oczywiście że handlują tylko czy finansowo Ci się to będzie opłacać, gdyż cena w detalu jest zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Zobaczymy mam czas poszukam to zapewne coś znajdę w dobrej cenie.Wracając do szyb niskoemisyjnych można w jakiś sposób rozróżnić je od zwykłych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 tak, zapalniczką, płomień ma inne zabarwienie jak w odbiciu w szybie środkowej, bardziej niebieskawe ale tez ten odcień zależy od powłoki Przeważnie jest niebieskawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 10.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 za drogo? Sam wykonasz taniej? O ile taniej ? Chyba napisałem wyraźnie że był plan zespalania na powietrzu 5 szyb. Ale tego planu już nie ma i biorę gotowca. to jak by ktoś zapominał. http://spel.dt.pl/index.php?r=1&c=1&roz=1&lng=0 Powłoka LowE jest w okien zespolony niezbędna poszukam jeszcze foli z taką powłoką daje to nowe możliwości. tak, zapalniczką, płomień ma inne zabarwienie jak w odbiciu w szybie weź mnie nie rośmieszaj bo obiadu nie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 teoretyk się znalazł, to uważaj byś się nie udławił. A jak kiedyś test zapalniczką zrobisz to mam nadzieję że oficjalnie przeprosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 4/18/4/18/4 ma Ug=0,5 Dwie zewnętrzne szyby mają powłokę niskoemisyjną Sam chcesz zespalać pakiety ? a te opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 10.03.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 teoretyk się znalazł, to uważaj byś się nie udławił. A jak kiedyś test zapalniczką zrobisz to mam nadzieję że oficjalnie przeprosisz aleś Ty drażliwy, oczywiście że sprawdzę, jak czujesz się obrażony to przepraszam już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.03.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) widzisz, problem w tym że w branży już swoje lata jestem i jak tu komuś coś podpowiadam to jest to informacja sprowadzana. zapalona zapalniczka z 2 cm od szyby, patrzysz na odbicie płomienia we wszystkich szybach, tak mniej wiecej pod kątem 45 stopni i widzisz w trzyszybówce trzy pary płomieni. licząc od zewnątrz drugie i piąte obicie będzie miało zauważaną różnicę w barwie I jeszcze jedno - dla innych. Klient często zarzuca Wam, że dostał szyby bez trzeciej szyby w środku, zamiast rozeszkliwać okno wystarczy zapalniczka - choć raz trafiłem ja klienta, który nie wiedział o czym mówię, co mu pokazuje i kazał wyjąć szybę, bo nie wierzył. Cóż... na takich nie ma rady Tylko tyle i faktycznie drażliwy jestem Edytowane 10 Marca 2014 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 10.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 prościej sprawdzić zapalniczką srodkową szybę niż tym urządzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts