delta9 30.01.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Masz drogie pomysły. Najpierw te okna a teraz pergotenda (to co pokazałeś na zdjeciu zamiast markizy). Latem szybciej zacieni ci salon szeroki okap dachu. Może więc go sobie doprojektuj, co będzie tańsze niż pergotenda. http://cdn17.muratordom.smcloud.net/t/photos/thumbnails/ab/62/38/ab6238da166dedb2_305x0_rozmiar-niestandardowy.jpg W ostateczności - gdyby cena byłą zbyt wysoka - będzie markiza. Wiem, że okap dachu by pomógł... ale zaburzyłby wizualnie moją niedoszłą stodołę Natomiast mam pierwszą wycenę 3 okien (2 fixy U=0.7, 1 dwuskrzydłowe przesuwane U=1.1) i z montażem wyszło 19 tys. - co by nie mówić - dużo. Ale jest to opcja full wypas, więc jest z czego zbijać. Zastanawiam się też - patrząc sumarycznie na oszklenie - czy potrzebuję aż 8 okien dachowych, ale o tym napiszę w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts