spaxik 27.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, jak wyzej mam taka kawalerke i chcialbym przerobic kuchnie na pokoj a w pokoju stworzyc aneks( w czerwonych polach). Problem w tym ze nie ma zadnego polaczenia z woda i kanalizacją. czy jest jakas opcjaprzbudowy tego mieszkania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 27.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Można to zrobić. Wodę i kanalizę podciągnij z łazienki lub kuchni , trudno z rysunku wywnioskować z rysunku skąd będzie bliżej i łatwiej ukryć rurki. Do kanalizy zastosowałbym rozdrabniacz z pompą(przykład :http://www.sfapoland.pl/) wtedy nie trzeba zachowywać spadów i można te ścieki pchać rurą np.fi 32. Jeśli to ściany z cegły bez problemu je wkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzaMal 08.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no właśnie szukam czegoś takiego do siebie, chcę w domu zaaranżować łazienkę w miejscu, gdzie do tej pory była garderoba.przeglądałam akurat urządzenia borysowskiego,i chyba takie zakupię. są też tańsze takie młynki na allegro, ale chyba ich jakość jest mocno wątpliwa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts