Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję firmy zajmującej się WM

Recommended Posts

Witam

Potrzebuję kogoś, kto wykona u mnie wentylację mechaniczną.

dom około 180m2 plus 2 pomieszczenia w piwnicy ok. 40m2 czyli w sumie 220m2 do wentylacji.

poddasze użytkowe.

projekt Dom w Lawendzie 2

(u mnie zamiast garażu jest pokój)

okolice miasta Krasnystaw

muszę się wyrobić z wentylacją do końca kwietnia.

projekt wyślę zainteresowanym na e-mail, bo tu nie przechodzą większe załączniki niż 95kB.

Witam!

U nas wentylację mech. z reku wykonywała f-a Skala, z drobnymi zastrzeżeniami mogę polecić. Ceny do wytrzymania, wykonanie przyzwoite, czas oczekiwania -trzeba dzwonić, mogę raczej polecić. W Cze-wie jest jeszcze Tora, prawdopodobnie jeszcze lepsza firma, popytajcie, poczytajcie. Jeżdżą w teren, lubelskie i mazowieckie nie powinny być problemem. Jeśli chodzi o lubelskie to poszukaj jeszcze namiarów na forumowego ,,Piczmana". Człowiek ma pojęcie co robi i o czym mówi.

Są, ale po pierwsze mają już zaplanowane roboty na rok do przodu, a po drugie jeśli jest sporo pracy w odległości do 10km, to po co się pchać na robotę 60km dalej?

Chyba sie przekwalifikuje i zacznę zakładać wentylacje skoro to taka żyła złota :D swoją droga być moze to jest jakaś alternatywa dla 13,4% bezrobocia (joke).

Szukamy dalej.

• 3 weeks później...
Witam

Potrzebuję kogoś, kto wykona u mnie wentylację mechaniczną.

dom około 180m2 plus 2 pomieszczenia w piwnicy ok. 40m2 czyli w sumie 220m2 do wentylacji.

poddasze użytkowe.

projekt Dom w Lawendzie 2

(u mnie zamiast garażu jest pokój)

okolice miasta Krasnystaw

muszę się wyrobić z wentylacją do końca kwietnia.

projekt wyślę zainteresowanym na e-mail, bo tu nie przechodzą większe załączniki niż 95kB.

Proszę o przesłanie dokumentacji na adres [email protected]śmy firmą która wykonuje takie wentylacje