mycha3 20.04.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Gosiazwroc- bardzo fajnie wyszła elewacja. W środku widzę już też robi się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 20.04.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Gosiazwroc- bardzo fajnie wyszła elewacja. W środku widzę już też robi się ciekawie. Dzięki . Brakuje jeszcze zadaszenia wejścia do domu, ale to zrobimy za jakiś czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 21.04.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 ale zmiana !!! Gosiu czym wykańczaliscie elewacje chodzi mi o te wstawki - to tynk? imitacja drewna ? Bo ja mam zrobioną wycenę na elewacje ,a w miejscu drewna ,,odcisk deski ,, barwiony na kolor drewna . Czy ty masz to samo u siebie? I ile wyszło wam metrów 2 ocieplenia i podbitki . Chcemy się brać za elewacje po majówce, nie wiemy czy tylko ocieplać czy robić już na gotowo ? mam dylemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 21.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Tak, duża zmiana bardziej przypomina dom niż budowę . Na elewacji mamy imitację deski, niestety nie wiem ile mi wyszło m2. Przyjechał pan Mirek pomierzył i zobaczył co chcemy zrobić na elewacji i wycenił to całościowo. A jak u was postępy prac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 23.04.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Nasza Galilea wzbogaciła się o okna i bramę. Po weekendzie majowym będziemy ją ocieplać, zastanawiam się nad elewacją. Wykonawca namawia nas na ocieplenie z tynkami + deska odbijana w tynku ( na zdjęciach, które widziałam wygląda to całkiem całkiem , nie wiem jak w realu, mam zamiar wybrać się i zobaczyć ) . Mam okna w antracycie i kusi mnie klinkier rustykalny, nieregularny (kolor ceglasty przechodzący w prawie czerń ) Wstawiłabym aby pokazać ale imageshack zrobił się płatny i nie wiem jak teraz wstawić fotki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek1 23.04.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Bardzo ładne wykończenie elewacji Gosiu Fajny pomysł z tym kominkiem. Bardzo łanie to wygląda Ja też przeniosłam kominek i będzie na ścianie przy kuchni, tuż przy wejściu. Widzę, że też zamknęłaś kuchnię i masz wejście z boku. Czy masz już pomysł jak ustawić meble w kuchni? gdzie postawisz stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 24.04.2017 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Bardzo ładne wykończenie elewacji Gosiu Fajny pomysł z tym kominkiem. Bardzo łanie to wygląda Ja też przeniosłam kominek i będzie na ścianie przy kuchni, tuż przy wejściu. Widzę, że też zamknęłaś kuchnię i masz wejście z boku. Czy masz już pomysł jak ustawić meble w kuchni? gdzie postawisz stół ? Hej Mam taki pomysł na kuchnię, oczywiście wymiary nie są rzeczywiste tylko z projektu, trzeba je jeszcze zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 24.04.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Moja kuchnia wygląda tak może kogoś zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 25.04.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Moja kuchnia wygląda tak może kogoś zainspiruje Śliczna kuchnia , bardzo fajnie wygląda to oświetlenie stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AG_home 25.04.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Fajnie być już na tym etapie My dopiero wychodzimy z ziemi, ale odkąd pogoda zaczęła dopisywać to prace idą szybko. Powiedz proszę jak rozwiązałaś kwestię wyciągu w kuchni - rura spiro i do kominka wentylacyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 25.04.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Tak właśnie mamy zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek1 25.04.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Do kurczewskaa Śliczna kuchnia. Jakie masz wymiary kuchni? Gdzie jest wejście .Też myślałam o takim ustawieniu. Moja kuchnia ma dł. 400 a szerokość 311cm, Wejście z boku.Wg. moich obliczeń między słupkiem z piekarnikem a wejściem mam 200cm. Zastanawiam się, czy to wystarczy na stół dla 4 osób(taki 120x70)W którym miejcu wychodzi u Ciebie w kuchni rura spiro?I jeszcze jedno pytanko- gdzie jest zmywarka?Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 26.04.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Wymiary kuchni311 na 400 czyli tak samo jak u ciebie wejście od strony salonurura spiro jest w tej szafce nad okapem następnie wychodzi w szafie wnękowej w korytarzu i do komina zmywarka 60 jest po prawej stronie zlewu tak jak patrzysz na wprost na zdjęcie po lewej wyjeżdżamy kosz 60od słupka z piekarnikiem jest na pewno ponad 3metry stół ma wymiary 120X70 stół przy dwóch metrach wejdzie jeżeli ustawisz krótszym bokiem tak jak u mnie tylko nie będzie tyle luzu co u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 26.04.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Olinek tak wygląda wejście do kuchni od strony salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha3 26.04.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Moja kuchnia wygląda tak może kogoś zainspiruje Bardzo ładna kuchnia. Gratuluję tego etapu. Pokazywałaś inne wnętrza, szukam pomysłu na salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha3 26.04.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Olinek tak wygląda wejście do kuchni od strony salonu Świetnie wygląda, widzę, że zostawiliście ścianki tak jak w projekcie. Zegar super,gdzie taki można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 26.04.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Zegar kupiony na allegro koszt 74 zł ścianki prawie zgodnie z projektem tylko nie 80 cm ale 100 cm i kuchnia wydłużona na salonw salon oprócz stołu który widać jest jeszcze narożnik mały stolik kawowy stolik rtv i witryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek1 26.04.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 do kurczewskaaDziękuję za szybką odpowiedź.Zmniejszenie przejścia od strony salonu, to bardzo dobry pomysł. Jutro jadę do firmy która robi mi wstępny projekt kuchni. Muszę wiedzieć gdzie co będzie, bo za 2 tygodnie wchodzi elektryk i hydraulik.Ja mam wejście z boku, wiec będę musiała sobie jeszcze przemyśleć- czy te 200cm to nie za mało na taki stół 70x120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia25 27.04.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Hej, witam wszystkich ponownie Dawno mnie tu nie było, bo chyba w 2015 ale wracam bo ruszamy po majówce z budową )))))) i muszę być na bieżąco okolice Rzeszowa, jak ktoś już ma swoją galileę to chętnie zobaczymy wszystkie spostrzeżenia i rady są bardzo ważne. Już tak długo czekaliśmy i nareszcie wznosimy mury !!! pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek1 27.04.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Tak wygląda mój salon, kuchnia i wejście do kuchni. Mam wejście z boku i nadal zastanawiam się jak ustawić meble w kuchni -żeby było funkcjonalnie no i jeszcze tak żeby wszedł stół 120x70. ( kuchnia ma wymiary 311x400) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts