daro3 22.09.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieall 23.09.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Super wnętrza mam pytanie czy jest szansa żebyś zamieścił zdjęcia pozostałych pomieszczeń będę wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 23.09.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 daro3 Gratulacje już wszystko za tobą fajnie ze zamieściłeś fotki. Super wnętrza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 23.09.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Daro3 Co zrobiłeś z słupami podpierającymi konstrukcje dachową. Dola łazienka moje klimaty fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes29 23.09.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam serdecznie czy to jest wnętrze galilei 2m ? Bo nie mogę poznać pięknie wszystko zrobione kuchnia cudowna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieall 24.09.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam serdecznie czy to jest wnętrze galilei 2m ? Bo nie mogę poznać pięknie wszystko zrobione kuchnia cudowna . Witam wydaje mi się że jest to projekt galilea tylko po zmianach inwestorów.Prosząc o pozostałe pomieszczenia chodziło mi najbardziej o górną łazienkę i pokoje na górze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha3 24.09.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Świetne wnętrza, jak inaczej wygląda Wasza galilea w porównaniu z naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro3 24.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 To jest Galilea2m, tylko wprowadziliśmy kilka zmian tzn. powiększyliśmy salon poprzez likwidację gabinetu oraz powiększyliśmy kuchnię i zrobiliśmy do niej dodatkowe wejście. U nas dom jest pokryty blachodachówką i jest zmieniona konstrukcja dachu, natomiast slupy są schowane w ścianki działowe. Zdjęcia pokoi postaram się wrzucić któregoś dnia. Natomiast łazienkę na górze mamy jeszcze nie zrobioną. Mamy zamiar ją zrobić w listopadzie bądź grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyna 25.09.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 To jest Galilea2m, tylko wprowadziliśmy kilka zmian tzn. powiększyliśmy salon poprzez likwidację gabinetu oraz powiększyliśmy kuchnię i zrobiliśmy do niej dodatkowe wejście. U nas dom jest pokryty blachodachówką i jest zmieniona konstrukcja dachu, natomiast slupy są schowane w ścianki działowe. Zdjęcia pokoi postaram się wrzucić któregoś dnia. Natomiast łazienkę na górze mamy jeszcze nie zrobioną. Mamy zamiar ją zrobić w listopadzie bądź grudniu. Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum i pamiętam, że kiedyś pisałeś że zdecydowałeś się na projekt galilea mała tylko wprowadziliście swoje zmiany (powiększenie kuchni, salonu itp) a teraz piszesz, że galilea 2M. Mógłbyś sprecyzować? dzięki a drugie pytanie jak Wam udało się połączyć pokój z salonem bez podciągu? pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyna 25.09.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 do daro3:a czy mógłbyś wrzucic jeszcze zdjęcie domu z zewnątrz? chodzi mi o zadaszenie wejścia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPF 28.09.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]332230 To nasza Galilea Jeszcze sporo pracy , ale wiecej za nami niz przed:) Pozdrawiam wszystkich budujacych Edytowane 28 Września 2015 przez MPF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieall 28.09.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Super gratuluję takiego etapu A napisz proszę w salonie i kuchni na podłodze to są panele czy płytki?? Wyglądają super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPF 29.09.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wszędzie położyliśmy panele, na gorze w sypialniach beda wykładziny- jak sie wstanie , zeby było miło w nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabart 29.09.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wszędzie położyliśmy panele, na gorze w sypialniach będą wykładziny- jak się wstanie , żeby było miło w nogi:) W sumie końcówka już ...Fajnie to wygląda A mogę zapytać jakie jest saldo wydatków bo wciąż się zastanawiam ile jeszcze przede mną kosztów a jestem na etapie SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczewskaa 30.09.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 MPF Czy w salonie będziesz miał podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPF 30.09.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 MPF Czy w salonie będziesz miał podłogówkę. Witam Podlogowke mamy wszedzie,lacznie z garazem, koszt 35tys z piecem.Panele sa przystosowane do ogrzewania podlogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPF 30.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 W sumie końcówka już ...Fajnie to wygląda A mogę zapytać jakie jest saldo wydatków bo wciąż się zastanawiam ile jeszcze przede mną kosztów a jestem na etapie SSO. co do wydatkow to co planowalismy to wszystko wyszlo zawsze wiecej.Zalezy z jakich materialow. To co pamietam -ogrzewanie podlogowe 35tys, podlogi panele 19tys, kominek 15tys, pomalowanie calego domu 18tys, otynkowanie 13500, rolety anytywlamaniowe 10tys,, wylanie posadzki 5tys bez materialu.Balkony ok 9tys(balustrady) , schody zew, parapety zew, donica- 12tys. Generalnie wszystko zlecamy. Wiem,ze w Szczecinie jest o wiele drozej niz w innych miejscowosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro3 01.10.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum i pamiętam, że kiedyś pisałeś że zdecydowałeś się na projekt galilea mała tylko wprowadziliście swoje zmiany (powiększenie kuchni, salonu itp) a teraz piszesz, że galilea 2M. Mógłbyś sprecyzować? dzięki a drugie pytanie jak Wam udało się połączyć pokój z salonem bez podciągu? pozdrawiam A Witaj! Początkowo tak jak opiszesz miała być Galilea Mała, ale ostatecznie wyszła Galilea 2M. Jest podciąg, tylko już na etapie budowania był schowany w sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro3 01.10.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 do daro3: a czy mógłbyś wrzucic jeszcze zdjęcie domu z zewnątrz? chodzi mi o zadaszenie wejścia. Dzięki Przykro mi, ale jeszcze nie mamy zadaszenia nad wejściem. Na zewnątrz mamy dom ocieplony i zaciągnięty na szaro. Resztę elewacji mamy robić na wiosnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwira44 03.10.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]332229[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332230[ATTACH=CONFIG]332232[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332233[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332234[/ATTACH] To nasza Galilea Jeszcze sporo pracy , ale wiecej za nami niz przed:) Pozdrawiam wszystkich budujacych Witam, Jestem zupełnie nowa na forum ale czytam już od jakiegoś czasu aż sama postanowiłam podzielić się doświadczeniami ( raczej uwagami). Bardzo interesują mnie pokoje na górze , czy cos zmienialiście bo u nas pokój 2/5 połączyliśmy ze strychem i w ten sposób powstał pokój o wymiarach 25 m2, ale obawiam się że jest za mało doświetlany, jeśli macie jakieś zdjęcia to proszę prześlijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts