Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie czy to jest wnętrze galilei 2m ? Bo nie mogę poznać pięknie wszystko zrobione kuchnia cudowna .

Witam wydaje mi się że jest to projekt galilea tylko po zmianach inwestorów.Prosząc o pozostałe pomieszczenia chodziło mi najbardziej o górną łazienkę i pokoje na górze.

Pozdrawiam

To jest Galilea2m, tylko wprowadziliśmy kilka zmian tzn. powiększyliśmy salon poprzez likwidację gabinetu oraz powiększyliśmy kuchnię i zrobiliśmy do niej dodatkowe wejście. U nas dom jest pokryty blachodachówką i jest zmieniona konstrukcja dachu, natomiast slupy są schowane w ścianki działowe. Zdjęcia pokoi postaram się wrzucić któregoś dnia. Natomiast łazienkę na górze mamy jeszcze nie zrobioną. Mamy zamiar ją zrobić w listopadzie bądź grudniu.

To jest Galilea2m, tylko wprowadziliśmy kilka zmian tzn. powiększyliśmy salon poprzez likwidację gabinetu oraz powiększyliśmy kuchnię i zrobiliśmy do niej dodatkowe wejście. U nas dom jest pokryty blachodachówką i jest zmieniona konstrukcja dachu, natomiast slupy są schowane w ścianki działowe. Zdjęcia pokoi postaram się wrzucić któregoś dnia. Natomiast łazienkę na górze mamy jeszcze nie zrobioną. Mamy zamiar ją zrobić w listopadzie bądź grudniu.

Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum i pamiętam, że kiedyś pisałeś że zdecydowałeś się na projekt galilea mała tylko wprowadziliście swoje zmiany (powiększenie kuchni, salonu itp) a teraz piszesz, że galilea 2M. Mógłbyś sprecyzować?:) dzięki

a drugie pytanie jak Wam udało się połączyć pokój z salonem bez podciągu?

pozdrawiam A

W sumie końcówka już ...Fajnie to wygląda A mogę zapytać jakie jest saldo wydatków bo wciąż się zastanawiam ile jeszcze przede mną kosztów a jestem na etapie SSO.

co do wydatkow to co planowalismy to wszystko wyszlo zawsze wiecej.Zalezy z jakich materialow.

To co pamietam -ogrzewanie podlogowe 35tys, podlogi panele 19tys, kominek 15tys, pomalowanie calego domu 18tys, otynkowanie 13500, rolety anytywlamaniowe 10tys,, wylanie posadzki 5tys bez materialu.Balkony ok 9tys(balustrady) , schody zew, parapety zew, donica- 12tys.

Generalnie wszystko zlecamy. Wiem,ze w Szczecinie jest o wiele drozej niz w innych miejscowosciach

Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum i pamiętam, że kiedyś pisałeś że zdecydowałeś się na projekt galilea mała tylko wprowadziliście swoje zmiany (powiększenie kuchni, salonu itp) a teraz piszesz, że galilea 2M. Mógłbyś sprecyzować?:) dzięki

a drugie pytanie jak Wam udało się połączyć pokój z salonem bez podciągu?

pozdrawiam A

Witaj! Początkowo tak jak opiszesz miała być Galilea Mała, ale ostatecznie wyszła Galilea 2M. Jest podciąg, tylko już na etapie budowania był schowany w sufit.

[ATTACH=CONFIG]332229[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332230[ATTACH=CONFIG]332232[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332233[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]332234[/ATTACH]

To nasza Galilea :) Jeszcze sporo pracy , ale wiecej za nami niz przed:)

Pozdrawiam wszystkich budujacych

Witam,

Jestem zupełnie nowa na forum ale czytam już od jakiegoś czasu aż sama postanowiłam podzielić się doświadczeniami ( raczej uwagami).

Bardzo interesują mnie pokoje na górze , czy cos zmienialiście bo u nas pokój 2/5 połączyliśmy ze strychem i w ten sposób powstał pokój o wymiarach 25 m2, ale obawiam się że jest za mało doświetlany, jeśli macie jakieś zdjęcia to proszę prześlijcie

20151001_173008.jpg

20151001_173027.jpg