Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ślicznie!!!! jeżeli to nie tajemnica :rolleyes: to co masz Paaaweł położone na podłodze i jak rozwiązałeś problem wysokości w łazience ? Pytam bo my też z tych wysokich :D

Na podłodze w salonie mam panele, natomiast w łazience podniosłem ściankę kolankową i odsunąłem trochę od ściany sedes i bidet.

Jestem wysoki i nie mam problemu.

Poniżej zamieszczam zdjęcia górnej łazienki, wnęka będzie zabudowana. Łazienka połączona jest z pralnią, inne też jest okno (nie mam balkonu).

20180407_161639.jpg

20180407_184627.jpg

20180407_184733.jpg

20180407_161750.jpg

Podsyłam również zdjęcie dolnej łazienki:

20180407_151608.jpg

Edytowane przez Tomaszs131
Łączenie postów.

Na podłodze w salonie mam panele, natomiast w łazience podniosłem ściankę kolankową i odsunąłem trochę od ściany sedes i bidet.

Poniżej zamieszczam zdjęcia górnej łazienki, wnęka będzie zabudowana. Łazienka połączona jest z pralnią, inne też jest okno (nie mam balkonu).

[ATTACH=CONFIG]410688[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410689[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410690[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410691[/ATTACH]

Łazienka cudo, co to za płytki ? są śliczne. My zostawiliśmy okno balkonowe i ze względu na wysoki wzrost też podnieśliśmy ściankę kolankową. Toaleta i bidet jest na ścianie z drzwiami a wanna na ścianie z balkonem, z prysznica zrezygnowaliśmy na rzecz dużej wanny. Przez ten skos ciężko było nam wszystko pomieścić. Na dole układ podobny, jedynie stelaż schowany mamy w ścianie. Chwalić się jednak nie mamy czym bo kafelek brakuje.

Ale wnętrza masz śliczne jasne, ciepłe i przytulne - moje klimaty :D możesz pochwalić się kuchnią ?My otwieramy cały dół i wstawiamy wyspę .

• 3 weeks później...
Widzę Gosiu, ze już mieszkasz :) ja mam nadzieję wprowadzić się na wakacje ale jeszcze wszystko u nas w proszku . Jak ci się sprawują czarne fronty ? Powaliło mnie drewno na szafkach - bajka!!! co to jest? jeżeli to nie tajemnica . Planuję białe meble z drewnianymi wstawkami i szafami na przedpokoju w ,,drewnie,, Drzwi jak się domyślam od spiżarki rewelacja i sam pomysł powala .

• 1 month później...

[ATTACH=CONFIG]410688[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410689[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410690[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]410691[/ATTACH]

Podsyłam również zdjęcie dolnej łazienki:

[ATTACH=CONFIG]410692[/ATTACH]

Bardzo fajna łązienka i świetne okno- zapewne daje dużo światla. My jesteśmy na etapie wyboru projektu i gallilea 2m póki co jest naszym numerem 1, ale też chcemy likwidować balkony. Czy mogę prosić o zdjęcie waszego domu z zewnątrz, żeby zobaczyć jak rozwiązaliśćie kwestie okien? Z gory wielkie dzięki.

Witam,

moja Galilea ma kuchnię zamkniętą.

[ATTACH=CONFIG]412542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]412541[/ATTACH]

łazienka na dole.

[ATTACH=CONFIG]412543[/ATTACH]

Super kuchnia! Też chcemy zamknąć i zastanawiamy się, czy nie będzie jednak za mała. W kuchni musi obowiązkowo być stół 4 osobowy. Tylko zamknęliście czy też powiększaliśćie?

• 1 month później...
  • 3 months później...

Witam wszystkich,

Zdecydowaliśmy się z żoną na GALILE i jesteśmy już na etapie adaptacji.

Domek budujemy pod Wrocławiem i aktualnie szukamy ekip.

Macie może namiary na jakieś ekipy budowlane z okolic Wrocławia, które realizowały ten projekt? Oczywiście pod warunkiem, że jesteście zadowoleni z efektów końcowych :)

Będę wdzieczny za namiary na priv

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
I my się doczekaliśmy przeprowadzki, jeszcze nie wszystko zrobione ale najważniejsze,że już mieszkamy. Gosiu dzięki wielkie za inspiracje, twój halifax i u nas zagościł

[ATTACH=CONFIG]424099[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]424103[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]424100[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]424101[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]424102[/ATTACH]

Macie piękny dom, moje gratulacje :).