Paaawel 02.04.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, Mam pytanie jak zagospodarowaliście ścianę z telewizorem oraz schody (betonowe) i balustrady?? Mam układ jak w oryginale, czyli kominek przy oknie na taras Będą wdzięczna za pomoc i zdjęcia! Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.04.2018 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 ślicznie!!!! jeżeli to nie tajemnica to co masz Paaaweł położone na podłodze i jak rozwiązałeś problem wysokości w łazience ? Pytam bo my też z tych wysokich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tweety_191 04.04.2018 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Proszę bardzo: [ATTACH=CONFIG]410378[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410379[/ATTACH] bardzo ładnie to wygląda! W szczególności schody dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paaawel 07.04.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) ślicznie!!!! jeżeli to nie tajemnica to co masz Paaaweł położone na podłodze i jak rozwiązałeś problem wysokości w łazience ? Pytam bo my też z tych wysokich Na podłodze w salonie mam panele, natomiast w łazience podniosłem ściankę kolankową i odsunąłem trochę od ściany sedes i bidet. Jestem wysoki i nie mam problemu. Poniżej zamieszczam zdjęcia górnej łazienki, wnęka będzie zabudowana. Łazienka połączona jest z pralnią, inne też jest okno (nie mam balkonu). Podsyłam również zdjęcie dolnej łazienki: Edytowane 7 Maja 2018 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.04.2018 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Na podłodze w salonie mam panele, natomiast w łazience podniosłem ściankę kolankową i odsunąłem trochę od ściany sedes i bidet. Jestem wysoki i nie mam problemu. Poniżej zamieszczam zdjęcia górnej łazienki, wnęka będzie zabudowana. Łazienka połączona jest z pralnią, inne też jest okno (nie mam balkonu). [ATTACH=CONFIG]410688[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410689[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410690[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410691[/ATTACH] Łazienka cudo, co to za płytki ? są śliczne. My zostawiliśmy okno balkonowe i ze względu na wysoki wzrost też podnieśliśmy ściankę kolankową. Toaleta i bidet jest na ścianie z drzwiami a wanna na ścianie z balkonem, z prysznica zrezygnowaliśmy na rzecz dużej wanny. Przez ten skos ciężko było nam wszystko pomieścić. Na dole układ podobny, jedynie stelaż schowany mamy w ścianie. Chwalić się jednak nie mamy czym bo kafelek brakuje. Ale wnętrza masz śliczne jasne, ciepłe i przytulne - moje klimaty możesz pochwalić się kuchnią ?My otwieramy cały dół i wstawiamy wyspę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paaawel 15.04.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Z łazienką na górze mieliśmy największy problem, jest mało ustawna przez te skosy. Poniżej zamieszczam zdjęcia kuchni, okno ma zmieniony wymiar na 150x150 i przesuwaliśmy okno aby wizualnie było na środku kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 07.05.2018 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 (edytowane) Witam, moja Galilea ma kuchnię zamkniętą. łazienka na dole. Edytowane 7 Maja 2018 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 10.05.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Widzę Gosiu, ze już mieszkasz ja mam nadzieję wprowadzić się na wakacje ale jeszcze wszystko u nas w proszku . Jak ci się sprawują czarne fronty ? Powaliło mnie drewno na szafkach - bajka!!! co to jest? jeżeli to nie tajemnica . Planuję białe meble z drewnianymi wstawkami i szafami na przedpokoju w ,,drewnie,, Drzwi jak się domyślam od spiżarki rewelacja i sam pomysł powala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 14.05.2018 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Hej. Fronty w kuchni to dąb Halifax firmy Egger. Czarne fronty nie są trudne w utrzymaniu czystości, szafki mają wycięcie, żeby było łatwo je otwierać i nie "palcuje się" frontów. Powodzenia z wykończaniem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ki_Nga 10.07.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Na podłodze w salonie mam panele, natomiast w łazience podniosłem ściankę kolankową i odsunąłem trochę od ściany sedes i bidet. Jestem wysoki i nie mam problemu. Poniżej zamieszczam zdjęcia górnej łazienki, wnęka będzie zabudowana. Łazienka połączona jest z pralnią, inne też jest okno (nie mam balkonu). [ATTACH=CONFIG]410688[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410689[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410690[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]410691[/ATTACH] Podsyłam również zdjęcie dolnej łazienki: [ATTACH=CONFIG]410692[/ATTACH] Bardzo fajna łązienka i świetne okno- zapewne daje dużo światla. My jesteśmy na etapie wyboru projektu i gallilea 2m póki co jest naszym numerem 1, ale też chcemy likwidować balkony. Czy mogę prosić o zdjęcie waszego domu z zewnątrz, żeby zobaczyć jak rozwiązaliśćie kwestie okien? Z gory wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ki_Nga 10.07.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Witam, moja Galilea ma kuchnię zamkniętą. [ATTACH=CONFIG]412542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]412541[/ATTACH] łazienka na dole. [ATTACH=CONFIG]412543[/ATTACH] Super kuchnia! Też chcemy zamknąć i zastanawiamy się, czy nie będzie jednak za mała. W kuchni musi obowiązkowo być stół 4 osobowy. Tylko zamknęliście czy też powiększaliśćie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ki_Nga 10.07.2018 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Czy ktoś pokusił się o zamianę pomieszczenia 1/3, czyli kuchni z pokojem 1/7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur1993 15.07.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Wita czy ktoś w województwie mazowieckim buduje dom GALILEA BIS? Ja jestem na etapie zakupu projekty i chciałbym zobaczyć jak to wygląda mniej więcej w Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna66 16.07.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Mieszkamy w Galilei pod Siedlcami. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna66 16.07.2018 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Mieszkamy w Galilei pod Siedlcami, ale nie BIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemes83 06.09.2018 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Czy pod drzwiami wejściowymi i tarasowymi mają Państwo przyklejony styropian takiej grubości jak cały cokół? Dodam że planuje schody i taras z kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishafunky 10.09.2018 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Czy ktoś pokusił się o zamianę pomieszczenia 1/3, czyli kuchni z pokojem 1/7? Tak. My się zdecydowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qndzio 18.12.2018 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Witam wszystkich, Zdecydowaliśmy się z żoną na GALILE i jesteśmy już na etapie adaptacji. Domek budujemy pod Wrocławiem i aktualnie szukamy ekip. Macie może namiary na jakieś ekipy budowlane z okolic Wrocławia, które realizowały ten projekt? Oczywiście pod warunkiem, że jesteście zadowoleni z efektów końcowych Będę wdzieczny za namiary na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.01.2019 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) I my się doczekaliśmy przeprowadzki, jeszcze nie wszystko zrobione ale najważniejsze,że już mieszkamy. Gosiu dzięki wielkie za inspiracje, twój halifax i u nas zagościł Edytowane 2 Stycznia 2019 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiazwroc 14.02.2019 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 I my się doczekaliśmy przeprowadzki, jeszcze nie wszystko zrobione ale najważniejsze,że już mieszkamy. Gosiu dzięki wielkie za inspiracje, twój halifax i u nas zagościł [ATTACH=CONFIG]424099[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]424103[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]424100[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]424101[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]424102[/ATTACH] Macie piękny dom, moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts