romeq 28.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam! Ściany zaciągnięte gładzią i pomalowane na biało Flugger Acrylic (1 raz, pistoletem). Podczas wykańczania trochę się pobrudziło, kupiłem więc wiaderko Flugger Acrylic i zrobiłem poprawki wałkiem. Niestety pod światło widać te poprawki.... Tak więc chyba pozostaje malowanie całych ścian od nowa, stąd pytanie: Czym je pomalować ? Mogę od razu kupić Śnieżkę i malować czy najpierw zagruntować ściany np. Śnieżka grunt a potem dopiero emulsja ?A może farbą innego producenta ? Flugger odpada ze względu na cenę.... pozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 26.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 widze Pan stylowo stał się naczelnym górnikiem i odkopuje wszystkie tematy zwiazane z fluggerem. Niech Pan odrazu napisze gdzie jest ten Pana sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts