autorus 01.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Do kanalizacji to odpada. Nie widzę sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin H 01.02.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Też mam garaż podwójny do odwodnienia. Z kim bym nie rozmawiał, każdy odradza podłączenia do kanalizacji. U siebie mam na razie chudziaka, zrobię odwodnienie do dużej kratki, i dalej na zewnątrz do beczki zakopanej w ziemi. Do takiej beczki miałem odprowadzone 2 rynny z dotychczasowego domu i nigdy się z niej nie ulało. Ja mam podobny sposób, tyle tylko że na zewnątrz woda idzie z odwodnienia liniowego przez 2 syfony i do studni chłonnej. To zasyfonowanie to dlatego że do studni są jeszcze idzie woda z 2 rynien i nie chciałbym się obudzić w garażu zalanym deszczówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts