marcysia1975 29.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 witam jestem w trakcie emontu łazienki , taka typowa mała w blokowisku , i wymyśliłam sobie kabinę prysznicową bez brodzika ale niestety mam problem bo łazienka jest razem z wc więc jak jeden domownik sie bedzie kąpał to wykluczone jest korzystanie z innych przez wc bo kabiny są prześwitujące , więc to nie rozwiązuje mojego problemu i mam pytanie czy ktoś może mi doradzić pomóc gdzie mogę takie ciemne drzwi znaleś bo wmarketach nie ma jedyne jakie znalazłam to taki model http://aqua-rain.pl/drzwi-wnekowe-nigra-90-szklo-satinato-p-1944.html i tu moje pytanie czy ktoś z uzytkowników ma takie czy faktycznie nie widac nikogogołego w kabinie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.01.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Abstrahując od tego, że nie byłabym w stanie korzystać z wc kiedy ktoś obok się kąpie... to czy dorosły domownik nie wytrzyma kilku minut za potrzebą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcysia1975 29.01.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 nie każdy wytrzymuje jak córka zajmuje łazienkę 1,5 godz, syna około godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts