Redakcja 18.02.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hmm... dostałam jedną nagrodę z zaległego konkursu ale dwóch pozostałych nie:( Ciekawe dlaczego ??? Miło byłoby chociaż dostać jakąś odpowiedź od Redakcji ups działu wysyłek:) Pakiet czasopism Muratora jest w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.02.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dziękujemy za udział w konkursie. Nagrodę - koszulkę - otrzymują: agagrusz danutka33 firewall gorbag Kendra Krokusia madzia11mk S**u Zakręcona Żona Adwalka Prosimy o adres do: Redakcja (jako prywatną wiadomość). Prosimy podać informację, czy koszulka damska czy męska. GRATULUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorwinn 19.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 spóźniony post, ale musze napisac: Nie chcesz być głupi, gdy zaczynasz budowę? Wszyscy ci radzą, a ty masz zieloną głowę? Co wybrać, gdzie taniej, jak ugryźć umowę? Wejdź na forum.murator i już masz odpowiedź! ps. Domek "Calineczka" - co prawda nie jest to projekt Muratora, ale wybudowany przy jego pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.02.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 spóźniony post, ale musze napisac: Nie chcesz być głupi, gdy zaczynasz budowę? Wszyscy ci radzą, a ty masz zieloną głowę? Co wybrać, gdzie taniej, jak ugryźć umowę? Wejdź na forum.murator i już masz odpowiedź! ps. Domek "Calineczka" - co prawda nie jest to projekt Muratora, ale wybudowany przy jego pomocy Nagroda pozaregulaminowa Prosimy o adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Redakcjo, przydziel moją koszulkę komuś innemu. Ja w konkursach zdobyłem już cztery ( z tą włącznie ) z czego w rzeczywistości otrzymałem jedną. Więc tą wirtualną koszulkę przekażcie komuś innemu.Pozdrawiamfirewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 28.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Haha powtórka z rozrywki Znów Afera znikających koszulek:) Ciekawe czy ktoś otrzymał wirtualną koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Mamy tylko 3 adresy - czekaliśmy - w poniedziałek wysyłka. Firewall - tę reklamację trudno sprawdzić ale ją uwzględnimy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.03.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 -wysłane- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts