Piotrek42 06.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakoś sie nie zmartwiłem...napisałem prawdę a że prawda boli??--no cóż...jakoś nie otrzymałem odpowiedzi na temat softów do mocy pieca...które zaczeły być nagle wykorzystywane, a czy mnie kochacie czy nie ,to wiesz..co mnie to obchodzi.. generalnie grzeje mnie to czy będziesz moje posty zgłaszał... a ciebie timon120777 za to, elektr-miz nie może sie nachwalić.. jak się coś wykonuje ,produkuje i sprzedaje na forum i dzięki forum to trzeba się liczyć z krytyką...jak nie raz pisałem,miałem ten schit na kotle wiec wiem co to jest... dla twojego ego powiem ci dyskretnie jedno.. stać mnie na zakup cobry w kazdej chwili i pokazania userom co to jest za złom..ale po co?? szanuje swoj zarobiony grosz i nie lubię wyrzucać pieniedzy w błoto, Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 06.04.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 dla twojego ego powiem ci dyskretnie jedno.. stać mnie na zakup cobry w kazdej chwili i pokazania userom co to jest za złom..ale po co?? szanuje swoj zarobiony grosz i nie lubię wyrzucać pieniedzy w błoto, Jak się zdecydujesz na zakup Cobry, napisz. Spróbuję Ci załatwić rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 06.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jak się zdecydujesz na zakup Cobry, napisz. Spróbuję Ci załatwić rabat. stać mnie na zakupy bez rabatów...ale jak mowiłem nie lubie wyrzucać pieniędzy w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wybacz, ale Twoje uwagi troche mnie oburzyły Podobnie jak i Twoje niektóre wpisy mnie denerwują, piszę masz coś znasz gg, zawsze to sam proponowałeś, nie miejsce i nie pora. I o jakim innym wyrobie piszesz też nie wiem. Zobacz na allegro, na google co się wyświetla jak ktoś szuka Cobry. Wleić ci parę wiadomości z priva, nie jest tak słodko jak tu się czyta. Ludzie piszą prośby o nowe softy, jak coś przestawić czy co jak zrobić bo widzą że sprzedaję te sterowniki, ja lubię znać odpowiedzi na wszystkie pytania, teraz nie wiem nic poza tymi kilkoma osobami które tu zaglądają. To tyle a może aż tyle. To że chcesz być najmądrzejszy a ze mnie robić wałka już się przyzwyczaiłem. Pozdrawiam w sobotni wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 06.04.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Nie ma żadnych tajnych informacji. Nie wiem już, jak Cię przekonać. Krytykowałeś kilka razy moje wypowiedzi. Czy znajdziesz słowo krytykidla Piotrka_42? Np. za to, co dzisiaj pisze? Serdecznie pozdrawiam i spokoju życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nela_32 06.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jakoś sie nie zmartwiłem...napisałem prawdę a że prawda boli??--no cóż...jakoś nie otrzymałem odpowiedzi na temat softów do mocy pieca...które zaczeły być nagle wykorzystywane, a czy mnie kochacie czy nie ,to wiesz..co mnie to obchodzi.. generalnie grzeje mnie to czy będziesz moje posty zgłaszał... a ciebie timon120777 za to, elektr-miz nie może sie nachwalić.. jak się coś wykonuje ,produkuje i sprzedaje na forum i dzięki forum to trzeba się liczyć z krytyką...jak nie raz pisałem,miałem ten schit na kotle wiec wiem co to jest... dla twojego ego powiem ci dyskretnie jedno.. stać mnie na zakup cobry w kazdej chwili i pokazania userom co to jest za złom..ale po co?? szanuje swoj zarobiony grosz i nie lubię wyrzucać pieniedzy w błoto, Musisz być porządnie zdenerwowany lub twoje palce na klawiaturze nie nadarzają za twoim tokiem myślenia......znów piszesz nie poprawnie nazwy firm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 06.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ......znów piszesz nie poprawnie nazwy firm....No tak w tym wątku to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Nie ma żadnych tajnych informacji. Nie wiem już, jak Cię przekonać. Krytykowałeś kilka razy moje wypowiedzi. Czy znajdziesz słowo krytyki dla Piotrka_42? Np. za to, co dzisiaj pisze? Serdecznie pozdrawiam i spokoju życzę Skoro jeden wie wszystko a drugi nic a powinien to chyba tajne, ja nie mam czasu pisać czy dzwonić dwa razy dziennie co jest aktualne a co już nie. Nie interesuje mnie co pisze piotrek42, nela32, timom, kaszpir czy jeszcze ktoś. Ja tutaj jestem karoka65 i piszę to co mi na duszy leży. Również spokojnej soboty życzę i trochę przemyślenia niektórych spraw w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Krytykowałeś kilka razy moje wypowiedzi. Czy znajdziesz słowo krytyki dla Piotrka_42? Np. za to, co dzisiaj pisze? Piotrek nie wykonuje,nie produkuje i nie sprzedaje sterowników!! wiec wolno mu pisać co chce!!! Nela_32- nie mam wyrzutów z tego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 06.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Piotrek_42, Minertu - powiedzcie mi, o co właściwie poszło?O co ta cała jatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Piotrek_42, Minertu - powiedzcie mi, o co właściwie poszło? O co ta cała jatka? Powiem Bardzo grzecznie ode mnie się... wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale żenada aż mi piwo nie smakuje:( normalnie najwieksi fani i zwolennicy produktów E-S na wątku u Pana Włodka no musiał ten nowy soft naprawdę sporo namieszać co niektórym w interesach:) Zadałem jedno proste pytanie bo po 14 załączyłem Cobre z nowym softem nadesłanym przez Jarka a że bardzo szanuje jego podejście ze weekend dla rodziny nie dzwoniłem do niego tylko pisałem na forum a tu wielkie halo że Pan Włodek tajemnice jakieś umieszcza. Panowie dobrze wiecie że ten soft jest w testach i nie ma oficjalnej wersji więc nie piszcie że klienci do was dzwonią z pytaniami jak nikt z poza tego forum nie może go mieć bo oficjalnie on nie istnieje. Z całym szacunkiem do Was wy uważacie że Bruli jest najlepszy i macie takie prawo ale każdy może uważać inaczej i nie macie na to wpływu ja miałem u siebie kilka sterów ale uważam że Cobra jest z nich wszystkich najlepsza najbardziej dopracowana więć uszanujcie każde inne zdanie od waszego. Na temat Piotrek42 to się nie bedę wypowiadał. Za kilka dni opisze co i jak a teraz Życzę wszystkim zimnego piwa i gorącej kobiety:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 06.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale żenada aż mi piwo nie smakuje:( normalnie najwieksi fani i zwolennicy produktów E-S na wątku u Pana Włodka no musiał ten nowy soft naprawdę sporo namieszać co niektórym w interesach:)) hehe fajny żart....w interesach...ster który sprzedaje sie w kilku egzemplarzach musiał namieszać wpisz sobie w google nazwe stera to wyjdzie ci jaka to potęga i jak to się super nie sprzedaje... normalnie cud miód i orzeszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 06.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Skoro tak mówisz:) to po co sie tu tak wytrząsasz?? Szkoda czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 06.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Karoka, Piotrek_42, Minertu - powiedzcie mi, o co właściwie poszło? O co ta cała jatka?Sam chciałbym wiedzieć.Tak samo chciałbym wiedzieć to jakie wyniki emisyjne będą miały kotły z Twoim sterowaniem.Wiesz dobrze,że na to kładzie się nacisk coraz większy.Jak wiemy w kotle najważniejszy jest palnik i sterownik a co najważniejsze niska emisja spalin. Wiem,że to testy ale co z w/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 06.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I o jakim innym wyrobie piszesz też nie wiem. Przemilczę, bo myślę,że wiesz o co chodzi. Nie mam za złe, ale w takim razie nie naskakuj na mnie i nie ucz co mam odpisać znajomemu. To chyba moja sprawa czy chcę porozmawiać przez telefon czy odpisac w danej chwili. Tłumaczyłem dlaczego tak a nie inaczej. teraz nie wiem nic poza tymi kilkoma osobami które tu zaglądają. To tyle a może aż tyle. Sam jesteś tej sytuacji winny, przecież miałeś non stop cobrę, mogłeś chociaż z głupiej ciekawości wgrać nowszy soft i sprawdzić jak się chodzi po menu. Rozumiem,że na kotle masz inną dmuchawę, ale na sucho sprawdzić mogłeś. Całe 2-3minuty roboty.... bez niczyjej łaski. Nie zwalaj swojej nie odrobionej pracy na innych. To jest faza próbna,mimo tego jakoś nie widzę, aby coś się zmieniało 2xdziennie. Inni producenci mnie nie interesują, ich problem i sprawa jak rzeczy spasować w całość. Widzę,że chciałeś sobie na mnie odreagować, udało Ci się. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Panowie dobrze wiecie że ten soft jest w testach i nie ma oficjalnej wersji więc nie piszcie że klienci do was dzwonią z pytaniami jak nikt z poza tego forum nie może go mieć bo oficjalnie on nie istnieje. QUOTE] Może ci go podwiózł, w końcu ziomki jesteście, widzę że jako nowy to we wszystkim dobrze zorientowany jesteś ale w końcu z Pleszewa. Kolego wiesz ilu ludzi tu czyta latami nie będąc zarejestrowanym i nie pisząc żadnego posta ? Ludzie kupili czytają i też chcą mieć a co ja mam powiedzieć że nie wiem co od rana się zmieniło ? Nie pisz takich bzdur że coś jest a tego niema, to po co tym pisać, sprawdzić w jakimś zaufanym gronie testerów a nie robić wielkie halo na forum ogólnodostępnym. zapytaj jarka do ilu osób to rozesłał po całym kraju i pomyśl zanim coś palniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 06.04.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Panowie dobrze wiecie że ten soft jest w testach i nie ma oficjalnej wersji więc nie piszcie że klienci do was dzwonią z pytaniami jak nikt z poza tego forum nie może go mieć bo oficjalnie on nie istnieje. QUOTE] Może ci go podwiózł, w końcu ziomki jesteście, widzę że jako nowy to we wszystkim dobrze zorientowany jesteś ale w końcu z Pleszewa. Kolego wiesz ilu ludzi tu czyta latami nie będąc zarejestrowanym i nie pisząc żadnego posta ? Ludzie kupili czytają i też chcą mieć a co ja mam powiedzieć że nie wiem co od rana się zmieniło ? Nie pisz takich bzdur że coś jest a tego niema, to po co tym pisać, sprawdzić w jakimś zaufanym gronie testerów a nie robić wielkie halo na forum ogólnodostępnym. zapytaj jarka do ilu osób to rozesłał po całym kraju i pomyśl zanim coś palniesz. Wychodzi na to, że nie mogę testować nowego softu w Polsce, bo ludzie do Ciebie dzwonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 06.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sam chciałbym wiedzieć.Tak samo chciałbym wiedzieć to jakie wyniki emisyjne będą miały kotły z Twoim sterowaniem.Wiesz dobrze,że na to kładzie się nacisk coraz większy.Jak wiemy w kotle najważniejszy jest palnik i sterownik a co najważniejsze niska emisja spalin. Wiem,że to testy ale co z w/w. Robiłeś kiedyś testy? Bo ja tak, i nie tylko w Polsce. Śpij spokojnie. I poczytaj, co napisał po testach Suspenser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 [quote=Jarecki79;5916180 Sam jesteś tej sytuacji winny...... To jest faza próbna,mimo tego jakoś nie widzę, aby coś się zmieniało 2xdziennie. Nic nie jestem nikomu winny.Faza próbna na forum ogólnopolskim ( 66 stron ) i niby nikt o tym ma nie wiedzieć jak twój kolega sugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts