zyzolek 10.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Piotrek42, czy ty przypadkiem nie jesteś naganiaczem elektro-system? Bo to co ostatnio wypisujesz na to wygląda. W dodatku wszystkich innych podejrzewasz, że są zakamuflowanymi naganiaczami. Jakiś spisek smoleński?O co tu Piotrek chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Piotrek42, czy ty przypadkiem nie jesteś naganiaczem elektro-system? Bo to co ostatnio wypisujesz na to wygląda. W dodatku wszystkich innych podejrzewasz, że są zakamuflowanymi naganiaczami. Jakiś spisek smoleński? O co tu Piotrek chodzi? NO coś Ty ! zobacz reklamuje sterownik elektro-mizu widzisz:) hehe i nawet nigdzie nie piszę o o elektro-systemie.. nawet nie porównywałem tych sterów.. zobacz pisałem o plumie.. tech-u.. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 10.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nawet nazwy nie umiesz napisać poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nawet nazwy nie umiesz napisać poprawnie. No patrz jaki pech?? i nawet nie można tego nigdzie zgłosić przecież nic nie reklamuję bo przecież nie ma takiego sterownika, , nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 10.04.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja właśnie miałem Cię prosić, żebyś zmienił KOBRA na Cobra-S... No trudno, niech już zostanie, jak jest. Dziękuję Ci i za to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziękuję Ci i za to... Ależ proszę bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czechu77 10.04.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Piotrek42 a co ty tam masz pod nickiem? ELITA FORUM? Hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy00 10.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 jak wypisuje coś nie składnego, ni z gruchy ni z pietruchy to tak będzie - to portal na podstawie liczby wpisów na forum wyświetla podpis :-/ Jarek ma racje - nie dyskutujmy z .......... bo zniży nas do swego poziomu i pokona doświadczeniem <- tak dziadek mi powiadał (zamiast ............ używał "głupim") nie chce nikogo obrażać i dlatego wpiszcie sobie co chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Piotrek42 a co ty tam masz pod nickiem? ELITA FORUM? Hehe.. Wg mnie pod nickiem powinno być: naganiacz elektro-system. Bo jak inaczej wytłumaczyć jego zachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wg mnie pod nickiem powinno być: naganiacz elektro-system. Bo jak inaczej wytłumaczyć jego zachowanie A bardzo prosto... miał ten badziew ( jesze wtedy to była puma)u siebie na kotle...Tak sie składa że znam osobiście Suspenser-a i widziałem jego opis.. po teście który trwał raptem.... 2 dni (jakby miał trwać sezon...no poł sezonu to byłby naprawdę wiarygodny) niech co niektórzy zadadzą sobie pytanie dlaczego odłaczył ten hiper sprzęt i wrócił do bruliego?? dlaczego sprzedawcy( karoka65 , minertu) a wiec osoby które wiedzę o kotłach i sterownikach mają znaczną, wyrzucili ten sprzet ze swoich kotłów? (zresztą tez wyrzuciłem) poszczekajcie sobie chlopaki, poreklamujcie jeszcze sobie ten towar..a nóż widelec jakiś jelonek się trafi i stera się sprzeda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) WG Ciebie Piotrek42, wszystko, co nie jest Buli, ecoal lub innym dziełem elektro-system, to jest do bani? Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 WG Ciebie Piotrek42, wszystko, co nie jest Buli, ecoal lub innym dziełem elektro-system, to jest do bani? A czy ja coś takiego powiedziałem??? Nie przypominam sobie...tech robi dobre stery ,plum również..jeszcze ze 2 firmy by się znalazły.akurat o sterze cobra/puma mam takie zdanie i cześć, zresztą niejednokrotnie o tym pisałem...to jest średnia połka sterów i o 1 lidze na chwilę obecną może zapomnieć.. a co niektórzy stawiają go.... hoho albo i wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 10.04.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nikt tu nie neguje twojej opini bo nikt nie ma do tego prawa masz takie zdanie i już chodzi tylko o grubianski sposób twojej wypowiedzi więc teraz coś bardziej w temacie niech tu powstanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nikt tu nie neguje twojej opini bo nikt nie ma do tego prawa masz takie zdanie i już chodzi tylko o grubianski sposób twojej wypowiedzi więc teraz coś bardziej w temacie niech tu powstanie:) No cóż.... to nie jest forum o poezji .. nazywam rzeczy po imieniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 10.04.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Piotrek42 a co ty tam masz pod nickiem? ELITA FORUM? Hehe.. :) Dajcie sobie spokój, chłopak nie gra na poziomie naszej ligi. Szkoda stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 :) Dajcie sobie spokój, chłopak nie gra na poziomie naszej ligi. Szkoda stron. Pewnie że nie... bo reprezentujesz ligę podwórkową... a tak z ciekawości przejrzałem ostatnio kotły pleszewskie i praktycznie jedynym odbiorcą sterowników jest zakład twojego teścia i sztoker ( co jest zrozumiałe) cały praktycznie Pleszew poszedł w stronę foster-a i ich sterowników o ile pamiętam chyba signum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Piotrek42, przyznaj się oficjalnie, że jesteś zakamuflowanym człowiekiem z branży. Bo zwykły Kowalski takimi sprawami się nie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 zyzolek jakieś hobby trzeba mieć... siedzę na L4 i się nudzę)) lubię pokazywać użytkownikom jak ktoś ich chce mówiac brzydko.. zrobić w bambuko albo naciągać na kasę, spytaj się np Artura jak mnie lubi:) jak co nieco udowodniłem mu na forum,looknij również tu, https://www.facebook.com/antyncplus?ref=stream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) zyzolek jakieś hobby trzeba mieć... siedzę na L4 i się nudzę)) lubię pokazywać użytkownikom jak ktoś ich chce mówiac brzydko.. zrobić w bambuko albo naciągać na kasę, spytaj się np Artura jak mnie lubi:) jak co nieco udowodniłem mu na forum,looknij również tu, https://www.facebook.com/antyncplus?ref=stream Fajna reklama NC+ Niestety nie jestem fanem fecebooka. W dodatku zwykły Kowalski siedzi w domu jak jest na L4 a nie jeździ po firmach kotlarskich w Pleszewie Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.04.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Fajna reklama NC+ Niestety nie jestem fanem fecebooka. W dodatku zwykły Kowalski siedzi w domu jak jest na L4 a nie jeździ po firmach kotlarskich w Pleszewie Te dane sa dostępne w necie przejrzyj sobie listę zakładów i zobacz co firmy proponują też nie jeżdżę możesz też napisać maila do firmy i zapytać się co ci zaproponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts