Wlodek_PID 06.05.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wczoraj wgrałem nową wersje softu do Cobry , włączyłem kociołek , ustawiłem pogodówkę , kocioł przeszedł w stan podtrzymania ale pomimo tego 3 razy włączył podawanie w krótkich odstępach czasu mimo wyłączonego wentylatora ( min moc ustawiona na 1%) . Czy to normalne zachowanie? Może robi to częściej ale też nie przebywam w kotłowni tak często. Sprawdzę to. Dziękuję za informację. Wersja softu S10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASSAR 07.05.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tak S10d SkamP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy00 28.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Odgrzewam kotleta. Czy coś się zmieniło z komunikacją po rs'ie. Panie Włodku proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 02.08.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Odgrzewam kotleta. Czy coś się zmieniło z komunikacją po rs'ie. Panie Włodku proszę o info. A ja jestem ciekaw jak sprawa Sharka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 02.08.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A ja jestem ciekaw jak sprawa Sharka? Pożyjemy, zobaczymy. Może Włodek coś zdradzi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NiePrzesadzaj 03.08.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 A ja jestem ciekaw jak sprawa Sharka? Zdaje się że nijak. To jest standardowe działanie Włodka. Sam pisał w tym wątku że cobra będzie skończona na wiosnę, że zajmie się pumą ... I co ? A świstak siedzi i zawija w te sreberka .. Generalnie Włodek jest osobą która coś obiecuje ale z realizacją jest już gorzej, i co gorsza nie potrafi się do tego przyznać. To ja odpowiem Ci kiedy Włodek zmajstruje tego sharka. Na sezon 2020 (o ile zdąży ) Powiem Ci jedno, wsadź ten sterownik na retortę i kup nowy u konkurencji bo po tej stronie barykady nie doczekasz się niczego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 03.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Mała sonda - zabawa Zgaduj-zgadula, na jakim sterowniku tak kocioł hula? ...... ps. na forum są 2osoby, które wiedzą, - proszę, aby nie komentowały ps2. nie mam z tym testem absolutnie nic wspólnego, aby była jasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 03.08.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Może i tak ale moje pytanie było dla zaspokojenia tylko własnej ciekawości, dla siebie i swojego wynalazku wybrałem inny tańszy ster i moim zdaniem ekonomiczniejszy niż COBRA i wystarczy mi do końca dni mojego "super brucera":) a póżniej to się zobaczy bo wszystkie firmy pracują nad nowościami z tego co widzę a na rynku nic nowego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 03.08.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 mała sonda - zabawa zgaduj-zgadula, na jakim sterowniku tak kocioł hula? ...... Ps. Na forum są 2osoby, które wiedzą, - proszę, aby nie komentowały ps2. Nie mam z tym testem absolutnie nic wspólnego, aby była jasność. na moim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 03.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 heh przesz to nie zdjęcie z pracy z Twojego kotła i prosiłem, aby nie podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berdnard 03.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 mała sonda - zabawa zgaduj-zgadula, na jakim sterowniku tak kocioł hula? ...... Ps. Na forum są 2osoby, które wiedzą, - proszę, aby nie komentowały ps2. Nie mam z tym testem absolutnie nic wspólnego, aby była jasność. pppiiiddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek23 03.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 heh przesz to nie zdjęcie z pracy z Twojego kotła i prosiłem, aby nie podpowiadać Zapomniałeś dodać najważniejsze chyba moim zdaniem spalanie,!!! Tester stwierdził że na grupowym 15kg eko starczało ledwo na 20h a na ZAGADKOWYM STERZE spokojnie na 24godziny:) i o to chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 03.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 pppiiiddd a no akurat nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 18.08.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mała sonda - zabawa Zgaduj-zgadula, na jakim sterowniku tak kocioł hula? ...... ps. na forum są 2osoby, które wiedzą, - proszę, aby nie komentowały ps2. nie mam z tym testem absolutnie nic wspólnego, aby była jasność. Uchyl rąbka tajemnicy... To może być każdy sterownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 18.08.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Kaszpir celnie strzelił, chyba dzisiaj, ale wpis skasował. To nie były moje testy Co tam w kwestiach softu pumy, modułów słychać? Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlodek_PID 18.08.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Żarna mielą powoli. Zupełnie, jak w Watykanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 18.08.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ano skasowałem wpis aby nie psuć zabawy Jak ktoś śledzi forum to sądze że też zgadnie ... A tak serio sam myślałem o tym "tajemniczym sterowniku" , miałem go nawet otrzymać do testów , ale że jakoś Skorpion zaczął działać w miarę prawidłowo dałem sobie spokój i czekam na nowy soft do Skorpiona , bo do ideału mu jeszcze daleko , ale i tak jest duuuuuuuuuuuuuuużo lepiej niż w Ogniku ... Mam nadzieję że Włodek też się zlituje i da szansę Skorpionowcom i też wypuści jakiś dobry soft automatyczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samda 21.09.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam. Mam takie pytanie może ktoś mi pomoże. Mam klimosza ling duo 25 i piecyk grzeje mi c.w.u. do 55 stopni pomimo ustawienia na sterowniku na 40, dlaczego i jak to zmienić żeby grzał do zadanej temp a? . Dopiero co kupiłem ten piec więc nie znam się na nim i dlatego piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 21.09.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam. Mam takie pytanie może ktoś mi pomoże. Mam klimosza ling duo 25 i piecyk grzeje mi c.w.u. do 55 stopni pomimo ustawienia na sterowniku na 40, dlaczego i jak to zmienić żeby grzał do zadanej temp a? . Dopiero co kupiłem ten piec więc nie znam się na nim i dlatego piszę. A masz w ogóle osobną pompkę na cwu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samda 21.09.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts