Lukarna 30.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Szukałam na forum informacji dotyczących tego tematu ale albo słabo szukałam albo faktycznie mało ich jest:) Proszę o pomoc znawców tematu Ocieplenie domu w systemie Basf:- tynk mineralny Prince Color- farba silikonowa Silcosan Classic- płyta izolacyjna Yetico Beta Passive (0,033)Wykonawca sprawdzony i mocno polecany- (a tak w ogóle jest coś takiego jak autoryzowany wykonawca?)Czy takie zestawienie: tynk mineralny + farba to dobra decyzja? Czy raczej tynk silikonowy jak np polecany mi zewsząd Caparol? Wiem, że to trochę pytanie w stylu kuchnia otwarta czy zamknięta ale temat elewacji jest mi zupełnie obcy a powoli czas na podjęcie decyzji. Czy mogę liczyć na Wasze sugestie? Luka Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Lukarna czeski błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Napisz/zadzwoń do Fightera1983 - bartek coś tam basfa sprzedaje to na 100 % doradzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dzięki bardzo.Czytałam Wasze niektóre dyskusje i dzięki temu conieco wiem:) Ale chciałam to jakoś sobie poukladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ooo o mnie mowia, o mnie... i tym razem dobrze Dzieki Piotrek Z BASF powiem tak.... cierpliwym trzeba byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wywołałem wilka z lasu W sensie: Bartka. A Basfem malowaliśmy jedną budowę, nie pamiętam jaką farbą, ale miała b. ładne krycie (chyba naklejki na wiaderkach były zielone, jeśli to komuś ma coś ułatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.01.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Tynki mineralne barwione w masie - też ślicznie wychodzą... każdy tynk może iść byle materiał był dobry a wykonawca rzetelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 04.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 moze sie juz poprawili. Na slasku mieli wpadki na duze pieniadze, szczególnie w okolicy kukurydziaków:) ja tam niebede ryzykowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts