cameo 30.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, Mam pytanie odnośnie wiadomości jaką dostałem od developera. W umowie odnośnie wykończenia wnętrza mam zapis dotyczący ścian i sufitów: Tynki wewnętrzne gipsowe III kategorii jednokrotnie malowane. W łazience tynki wapienno-cementowe zatarte na ostro do wysokości sufitu. Sufit tynk gipsowy III kategorii jednokrotnie malowane. Dzisiaj dostałem maila o treści: Prosimy o podjęcie decyzji do piątku 1.02.2013 roku w sprawie malowania lokalu. Zgodnie ze standardem w Umowie, Państwa lokale mają być pomalowane na biało. Jeżeli chcielibyście kłaść gładź to ściany nie mogą być pomalowane. Proszę odpisać jeśli ktoś rezygnuje z malowania. Jako że nie mam możliwości podjechania i zobaczenia ścian na żywo, proszę o informację czy wg opisu trzeba będzie te ściany równać/gispować etc? Wg. opisu z wiki: Tynk kategorii 3 (tynk trójwarstowy, jak w kategorii 2 + gładź szpachlowa, zatarty na ostro Proszę o pilną podpowiedź. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jak znam życie, to tynk gipsowy zrobiony na developerce nadaje się TYLKO do położenia gładzi.Chyba, że nie przeszkadza Ci nieładna powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 30.01.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Przeszkadza Czyli na cuda nie ma co liczyć i lepiej niech nie malują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 31.01.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ciężko tak bez oglądania powiedzieć, ale jest b. duża szansa, że jest spie....... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 31.01.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts