Stunn88 30.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, jestem studentka Architektury 3 sem wiec dopiero zaczynam swoja przygodę. Mam problem. Mianowicie wymyslilam budynek o łukowalej scianie, będącej zarazem dachem. I muszę opisac z czego to zrobię a najgorsze, wykonac rysunek polaczenia z fundamentem. Myslalam o drewnie klejonym. Czy to dobre rozwiazanie? I czym najlepiej byloby wtedy poryć ten "ściano-dach"? Dołączam fragment przekroju. Na czerwono zaznaczona ta problematyczna dla mnie sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 30.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Miła studentko. Zerknij na taką budowę - tu masz linka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa&p=4788203#post4788203 Jak poczytasz to zrozumiesz jak i z czego taką ścianę można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts