hydraulik_ 30.01.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy ktoś ma taki kocioł.Z moich informacji to super maszyna za średnie pieniądze.Ale chce też poznać inne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 31.01.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 i co nikt niema ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 27.09.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Chyba nie taka super skoro przez tyle czasu nikt się tym nie ma zamiaru zainteresować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Serwisant 23.10.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 szczęśliwi posiadacze tych kotłów widocznie nie przesiadują na forum.Hydraulik podzielam Twoje zdanie. Super maszyna, ciężko z czyś innym porównać są klasą samą w sobie.Właśnie jestem na ukończeniu swojego domu i mam dylemat, ale raczej będzie to ATAG. Jak zadziała to podzielę się uwagami jako użytkownik. Teraz mogę jedynie jako serwisant tych kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 24.10.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Szczęśliwi posiadacze chwalą się produktami wszem i wobec dzięki temu rośnie ich popularność a tym samym jeszcze większy szum wokół nich.... A wy w kolejnym wątku sami się napędzacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 24.10.2013 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Szczęśliwi posiadacze chwalą się produktami wszem i wobec dzięki temu rośnie ich popularność a tym samym jeszcze większy szum wokół nich.... A wy w kolejnym wątku sami się napędzacie. Pozdrawiam Czy sprzedam Viessmana czy Junkersa czy ATAG-a i tak zarobię . Jeżeli uważasz ,że informacje od ludzi nie związanych z branżą będą rzetelne i wartościowe to omijaj wpisy tego typu. My się przedstawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 24.10.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No to proszę bardzo - na razie jest was 2. Czekamy na kolejnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 24.10.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No to proszę bardzo - na razie jest was 2. Czekamy na kolejnych... gdyby nie my ,to pewno nie wiedziałbyś ,że są ATGI. A jesli nie chcesz wiedzieć to nie czytaj forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 24.10.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Fajnie że wiem iż są Atagi, ale i tak czekam na kolejne opinie użytkowników. Mam tylko nadzieję, że nie zacznie się jak na innych forach i na tym także - nagle będą się pojawiać opinie użytkowników z jednym/dwoma postami strikte markteting. Naprawdę liczę na rzetelne opinie użytkowników nie sprzedawców nie instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 24.10.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Fajnie że wiem iż są Atagi, ale i tak czekam na kolejne opinie użytkowników. Mam tylko nadzieję, że nie zacznie się jak na innych forach i na tym także - nagle będą się pojawiać opinie użytkowników z jednym/dwoma postami strikte markteting. Naprawdę liczę na rzetelne opinie użytkowników nie sprzedawców nie instalatorów. To dokładnie tak jak ja.Przeczytaj początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 24.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To dokładnie tak jak ja.Przeczytaj początek. witam jakie są twoje wrażenia dotyczące kotłów ATAG już wiem, ze "fajne" do czyszczenia co poza tym je wyróżnia od innych? jakieś inne +, może -? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 24.10.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja je znam od środka Mają wymiennik ciepła o konstrukcji uniemożliwiającej zabrudzenie.Konstruktorzy postawili na samoczyszczenie wymiennika i maksymalny odbiór ciepła.A nie podoba mi się automatyka .A konkretnie niezbyt przyjazna komunikacja w wersji podstawowej.Można dokupić dodatkowy sterowniki,ale drogi.To ,że kocioł jest czysty poprawia sprawność i parametry spalania .Oczywiście nie spali dużo mniej gazu niż inny kondensat.Ale kiedy rozpatrujemy Viessmana ,Junkersa,Bretie,itp to warto pomyśleć o ATAG.Te kotły potrafią zapewnić wysoki komfort cwu bez zasobnika.Cóż znam kilka kociołku i pewne rzeczy mnie wkurzają , w ATAGu wkurza mnie najmniej .Ale może tylko do momentu głębszego poznania .Też pytam o doświadczenia.Nie jestem zwolennikiem testowania na klientach.Właśnie kupiłem i zamontuję u siebie zamiast Bretiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 24.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja je znam od środka Mają wymiennik ciepła o konstrukcji uniemożliwiającej zabrudzenie.Konstruktorzy postawili na samoczyszczenie wymiennika i maksymalny odbiór ciepła. A nie podoba mi się automatyka .A konkretnie niezbyt przyjazna komunikacja w wersji podstawowej.Można dokupić dodatkowy sterowniki,ale drogi. To ,że kocioł jest czysty poprawia sprawność i parametry spalania . Oczywiście nie spali dużo mniej gazu niż inny kondensat. Ale kiedy rozpatrujemy Viessmana ,Junkersa,Bretie,itp to warto pomyśleć o ATAG. Te kotły potrafią zapewnić wysoki komfort cwu bez zasobnika. Cóż znam kilka kociołku i pewne rzeczy mnie wkurzają , w ATAGu wkurza mnie najmniej . Ale może tylko do momentu głębszego poznania .Też pytam o doświadczenia. Nie jestem zwolennikiem testowania na klientach. Właśnie kupiłem i zamontuję u siebie zamiast Bretiaka witam dzięki za dziś i pisz jak się będzie sprawował u ciebie wpracy:) ja też nie lubię "testowania u klienta" masz może jakieś doświadczenie z De Dietrichem - pytam o MCR3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 25.10.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tyko z typem 2.Delikatna izolacja komory spalania .Taki francuski piesek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts