a_ndrzej 30.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witammam takie pytanko. Co sadzicie o tym zeby zamiast kopac czy robic odwierty jako dolne zrodlo wykozystac zbiornik buforowy ktory nagrzewal by piec na pelet?nie chodzi mi o sam koszt instalacji czy sie oplaca czy nie ale o maksymalne pozniejsze obnizenie kosztow eksploatacji. Dom okolo 270mk2 srednio zaizolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 30.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam mam takie pytanko. Co sadzicie o tym zeby zamiast kopac czy robic odwierty jako dolne zrodlo wykozystac zbiornik buforowy ktory nagrzewal by piec na pelet?nie chodzi mi o sam koszt instalacji czy sie oplaca czy nie ale o maksymalne pozniejsze obnizenie kosztow eksploatacji. Dom okolo 270mk2 srednio zaizolowany Coś ty pił ???? Że aż tak Cie potargało ??? PC ma swoje ekonomicze uzasadnienie tylko wtedy kiedy tam na górze świeci taka fajna żarówka za którą jak narazie nie płacimy abonamentu. Produkowanie ciepła kotłem na potrzeby PC to jakiś chory absurd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts