Remika2 26.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) A widziała Pani to? Świetne zestawienie kolorystyczne, idealnie pasujące do Twojego salonu:) Żółty dodatek - bosko! Zdjęcie pochodzi z Szaro MI. [ATTACH=CONFIG]250918[/ATTACH] http://www.szaromi.pl/pokoj-dzieciecy-szare-inspiracje/ Edytowane 26 Marca 2014 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.05.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 WIELKI POWROT!! po ostatnich wydarzeniach jakos sceptycznie podchodzilam do zakupu lozka pietrowego (dla niewtajemniczonych - corka ma, lat juz prawie dwa zlamala noge czyniac lot z Par'a'Petu!) do tego jeszcze moje ciagłe niezdecydowanie i chec stworzenia 'pokoju idealnego' sprawilo ze o pokoju tym calkowicie zapomnialam od poczatku zalozeniem byl pokoj kolorowy, nietuzinkowy, a wyszlo jak wyszlo no zle nie jest ale nie ma efektu WOW biale sciany do mnie jednak nie przemawiaja, wszyskie kolorowe tez nie, byl tez w planie pokoj w pasy (ktore nawet wykleilam!)...no ciagle cos mi nie lezalo az w koncu! uwaga uwaga - postanowilam polaczyc wszystko co mi sie podoba w jedna calosc! (no chyba nie moglo byc inaczej - taki juz durny charakter ze chce miec wszystko naraz!) a zatem sciany: niebieska zostaje niebieska zielona zostanie wzmocniona, ale tylko jedna (tam gdzie male biureczko mojego lotnika i lozko), sciana z drzwiami - tadaaaam - zostanie pomalowana w czarno biale szerokie pasy, a przeciwlegla do zielonej bedzie - BIALA do tego pojawil sie dywan idealny http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30287821/ wiec go kupie no chyba ze ktos skutecznie mnie od tego szalonego planu odwiedzie, choc zaznaczam ze bedzie ciezko, zwlaszcza ze taki pokoj juz ktos realizuje (tzn polaczenie wszystkich moich pomyslow w jedno!) i to mnie utwierdzilo w przekonaniu ze bedzie dobrze cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Gdzie ten realizowany? Ja mam wątpliwość jedną - pasy na ścianie + trójkąty na podłodze. Może tą ścianę na gładko - czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 o ja Cię! nie umiem sobie tego wyobrazić Gdzie ten realizowany? ... no właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.05.2014 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no pokaze, ale nie ma co porownywac do mojego dzieciowego raz ze ten pokoj jest ze 3xwiekszy dwa na pewno nie bedzie tak zagracony, a poza tym sa w nim dopiero sciany pomalowane i nic wiecej no i co ja zrobie ze to do mnie przemawia do tego jeszcze ze dwie plaskate pufy do siedzenia ktore da sie wsunac pod lozko...w kobaltowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.05.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mi się widzi ale dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna34 14.05.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Myślę że należy zacząć urządzać wspólny pokój od doboru zasłon i firan,a potem kolory ścian i reszty dodatków, ponieważ najtrudniej dobrać dzieciom właśnie zasłony,chłopcy chcą w piłki a dziewczynki w lalki czy kwiatki. Bardzo ładne zasłony ostatnio widziałam na stronie http://miniroom.pl i takie ładne poduszki i obrazki.Polecam. Edytowane 14 Maja 2014 przez grazyna34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Myślę że należy zacząć urządzać wspólny pokój od doboru zasłon i firan,a potem kolory ścian i reszty dodatków, ponieważ najtrudniej dobrać dzieciom właśnie zasłony,chłopcy chcą w piłki a dziewczynki w lalki czy kwiatki. Bardzo ładne zasłony ostatnio widziałam na stronie http://miniroom.pl i takie ładne poduszki i obrazki.Polecam. no fajne ma Pani te tkaniny tylko torche drogo poza tym, dziekuje za rady, ale w calym mieszkaniu mam zaluzje, nigdzie nie mam zamiaru wieszac firanek czy tym bardziej zaslon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 pierwsze zmiany dokonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 do tego chyba sie zdecyduje na takie lozko robione na wymiar (wowczas nie bede musiala przenosic szafy na druga strone)....185cm wystarczy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 a teraz....co z kolorami? przy obecnym dywanie to mi sie nawet te kolorowe fronty podobaja dojdzie jeszcze biale lozko...co ze scianami? niebieski (okno), zielony (tam gdzie lozko i biurko młodszej) a pozostale dwie biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.05.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Cześć piękna kobieto (avatarek ) 185 cm wystarczy Najpierw pomaluj ściany, a jak się okaże, że za dużo kolorów to względnie wymienisz 2 - 3 fronty. Ale obstawiam, że będzie dobrze tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 :oops: tez tak mysle z tymi 185cm wlsnie kupilam dwie poduchy w kropy i wąsidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.05.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 i jescze jedno ostatnio mnie dreczy sciana za lozkiem w sypialni...obecnie jest tam obrzydliwa (i nie o sam wzor chodzi tylko o to jak jest polozona i zniszczona) tapeta...i tak sobie mysle nad tapeta...w czarna cegle... i zeby ja tak na cala sciane walnac... ale najpierw - dzieciowy lozko i malowanie po urlopie, czyli juz niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) Ania, a do 185 są materace? Poduchy czadzior a sypialnie musiałabyś trochę bardziej pokazać Edytowane 20 Maja 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.05.2014 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ania, a do 185 są materace? Poduchy czadzior a sypialnie musiałabyś trochę bardziej pokazać sa sa, robia i lozka i materace pod wymiar materac 180x90, z rama dokladnie 188...obecnie mam 186 wiec trzeba bedzie zdemontowac i przyciac listwe przyjdzie czas i na sypialnie...po finale 'project kids room' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 okey, okey, okey... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.05.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 dywan prezentuje się galancie na fotce z www nie robił wrażenia zbyt ale mi się te fronty nie podobają - za dużo się dzieje bo i ściany kolorowe i fronty i podła zabawek... wymieniłabym drzwiczki na jednokolorowe wszystkie no ale może na żywo jest inne wrażenie, tak jak piszesz? podusia fajna takie dwustronne są extra pomysł to jakby mieć dwie wykorzystam go bo jak zamawiałam materiały na poduszki dla dzieciaków to zaćmienie miałam i zamówiłam za mało by dwustronnie dać to teraz mam jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 FYI juz od dluzszego czasu akcja pokoj rodzenstwa zakonczona...ale jakos brakuje czasu na doprowadzenie go do odpowiedniego stanu celem sfotografowania ostrzegam - niebawem go do takiego stanu doprowadze i bedzie fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.02.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 noooooo czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts