fanzloh 31.01.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam! Planuję w tym roku kupić i zainstalować u siebie w ogrodzie basen kąpielowy. Zdecydowałem już że będzie to basen poliestrowy. Myślałem nad basenem 7-8 metrów. Znalazłem kilka firm które się tym zajmują, ale chciałem się poradzić forumowiczów jaką wybrać? Proszę o pochwalenie się "swoimi" firmami albo odradzenie ich. z góry dziękuę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanzloh 31.01.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 dzięki za szybką odpowiedź a jak długo już masz od nich basen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanzloh 31.01.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 nie, oglądałem rózne modele... Roma, Helios, Esperanza... a Ty jaki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanzloh 31.01.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Roma też jest ładna, ale mnie bardziej podoba się Helios i chyba nia nią się zdecyduję jaki osprzęt masz do swojego basenu? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez fanzloh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanzloh 31.01.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 dobra rzecz ten przeciwprąd a jeśli chodzi o utrzymywanie basenu w czystości, to masz jakieś problemy czy wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 31.01.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Fajnie sobie rozmawiacie... Akurat dzisiaj obaj się zarejestrowaliście i trafiliście na wspólny temat. Co za przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 31.01.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nie, nie mam jeszcze basenu, więc z wielką uwagą będę śledził Waszą fascynującą dyskusję. A może jeszcze ktoś nowy się zarejestruje i włączy do rozmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts