Mychadita 31.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) I nadszedł ten czas... Edytowane 17 Listopada 2020 przez Mychadita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 31.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a mozesz podpowiedz jak sie tu przeniesc bo cos nie moge dojsc:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Arek 31.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Podpinam się pod tę prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.02.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam się u Ciebie!Piękny domek wybraliście, a i plan bardzo ambitny dotyczący przeprowadzki. Ale spokojnie, już wielu na tym forum pokazało że można. A macie już adaptację projektu? Zastanawia mnie przeniesienie kuchni w miejsce pokoju. Tam jest ściana nośna więc jakiś długaśny podciąg będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Hej dzieki;)w koncu sie udalo mi to zrobic a budujecie sami czy z ekipa?my mamy ambitny plan sami zobaczymy jak wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jeżeli dużo chcecie robić sami to rzeczywiście w tym roku może być trudno się wprowadzić, ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 02.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam,My dopiero planujemy, ale trochę zaczynam się orientować.Sporo tych zmian w projekcie, adaptacja ich może kosztować więcej niż sam projekt.Macie jakiś wyznaczony budżet na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 03.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 no wlasnie ta adaptacja moze was sporo kosztowac, nam tez zmiany wychodzily drozej niz od nowa robienie wiec dlatego robilismy indywidualny bo tak sie wzorowalismy na fobos z dobre domy, my tez mamy zamiar sami budowac zobaczymy jak wyjdzie:) i tez mamy budowa oddalona 20 km, wiec mysle ze zejdzie nam ze dwa lata:)oczywiscie zalezy od finansow, ja z kolei nie chce mieszkac na placu budowy chyba wole zrobic wsio ewentualnie bez gornej lazinki i dopiero sie wprowadzic boje sie ze pozniej prace wykonczeniowe beda wolno szly, wiekszosc tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 08.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Gratuluję decyzji o budowie i wybranego planu, trzymam kciuki za szybkie postawienie wymarzonego domu No i przede wszystkim witam prawie że sąsiadów, bo ja także z powiatu wielickiego, ale gmina już nie Wieliczka. Czy Wasza działka znajduję się w gminie na literkę B.? Bo jakoś znajomo mi ten teren wygląda.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 18.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 To masz dobrze ja do koszenia bede miala ojojjjjj aż 40 metrow za domkiem:)w dlugosci:) ehheja jeszcze nie wymyslilam zagospodarownia dzialki u siebie chyba to zrobie pozniej bo moi męzczyzni nie beda zbytnio tam porzadku trzymac wiec lepiej pozniej to zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 21.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Trzymam kciuki za szybkie otrzymanie pozwolenia, ale z tego co wiem nasz powiat do "sprinterów" w tym zakresie nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 21.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witam serdecznie:) domek śliczny, bardzo praktyczny, ciekawie się zapowiada:) ile macie m2 pow.? my zaczęliśmy już w marcu ubiegłego roku, bo aura na to pozwoliła, myślę że w tym roku wiosna przyjdzie podobnie:) pozdrawiam i zapraszam do siebie trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 25.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Witam się u Ciebie fajny projekt - baaardzo (!) ambitny plan więc z pewnością będę mocno trzymała kciuki i zagrzewała do walki - bo niestety, co widzę po naszej budowie - budowanie to walka...walka z czasem, pieniędzmi, 'fachofcami", a często także z drugą połową (tą, z którą zazwyczaj sypiamy ).....póki co życzę szybkiej drogi przez urzędniczą mękę - a gdy już będziecie dumnymi posiadaczami PnB to się dopiero zacznie jazda bez trzymanki:yes: (chyba, że Wy z tych poukładanych Inwestorów, ze wszystkim przemyślanym na długo przed decyzją o budowie ) Edytowane 26 Lutego 2013 przez Justka_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Żadne "słowa otuchy" tak nie uspokoją jak szklanki melisy w ciągu dnia, a po 18 dobry drink ew. kilka lampek wina .....wojen z drugą połową w sprawie budowy przeżyłam już...naście (jeśli nie dziesiąt) wniosek zawsze ten sam: on taki dobry, spokojny, ugodny a ja się 'czepiam', 'rzucam', 'szaleję'....więc szaleję dalej:yes: - teraz w temacie łazienek, które nadal nie wybrane, a czas na zakup płytek się zbliża....wybrane przeze mnie pierwotne szarości, zostały z miejsca radykalnie skreślone przez M, by ostatnio powrócić jako jego genialny pomysł aranżacyjny - wraz z zapytaniem: "dlaczego Ty się upierasz przy kolorach, przecież szare łazienki są takie ładne".....http://emotikona.pl/emotikony/pic/boks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.02.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 E tam, dacie radę z budową Witam się i ja, będę trzymać kciuki za powodzenie, choć plan ambitny...Nam wyjdzie 2 lata, ale z kolei do mistrzów sprintu nie należymy Z drugiej strony chyba domkowi źle przezimowanie nie zrobi, więc jak nie dacie rady to też będzie OK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 19.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nio dobrze w sumie u mnie jest pozwolenie ale za to i tak bysmy nie ryzykowali w mrozy kopania, a z kolei jak sie ociepli to nie da sie wjechac ciezkim sprzetem pewnie, ale jakos sie nie denerwujemy troche pozniej sie zacznie i pozniej beda nerwy przynajmniej na razie sie odpocznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 19.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Za to kanalizacja się robi i pewnie szambo nam już nie będzie potrzebne. Działka wygląda bajecznie - szkoda tylko, że to nie obraz grudniowy, a marcowy .... ale jak mawiają: 'nie ma tego złego' - ominą Was uroki szamba, tudzież przydomowej oczyszczalni - to jest plus, kanalizacja to jednak meeeega wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 01.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witajcie - kibicujemy WAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 03.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 podobno to jest ostatni tydzień zimnej wiosny, więc powodzenia z PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts