IwaKrzys 27.06.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 witamno postepy u was u nas spowolnienie robot z przyczyn finansowych oczywiscie:(tez mielsimsy zaczatki gniazda jaskolek ale wynieslismy gniazdo i chyba spokoj nie wiem bo nie bylam na budowie:)sie okaze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 27.06.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 a jakie macie drzwi od kotlowni ???wejsciowe tez juz sa?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 27.06.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 fotki poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.06.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam gości Wejściowe drzwi są już dawno, ale prawie od razu zostały zafoliowane. Fotki będą jutro, bo właśnie zakładaja się bramy garażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.06.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 A i jeszcze ku pamięci - tej nocy na budowie spaliśmy z Antosią. Podobało jej się. Chyba najbardziej to, że zwiała 'do łóżka' przed myciem zębów i zasnęła zanim się zorientowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 zostawić tak jak jest dzięki temu dom jest inny, wyjątkowy... czymś się wyróżnia - będziesz tłumaczyła np kurierowi czy komuś kto szuka Waszego adresu że to ten dom co ma brązowe bramy i antracyt drzwi od razu znajdą :) nie jest to jakiś trzeci kolor, sama mówisz że taki jak okna - więc pasuje... wyglądają szałowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 03.07.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam gości, gościa Dziękuję za opinię. Teraz na pewno tak zostawimy. Jeśli bramy będą oklejone, to i tak dopiero po elewacji. A może rzeczywiście takie zostaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 10.07.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ku pamięci:Ze względu na podłogówkę prawdopodobnie w całym domu będą płytki. Znalazłam coś fajnego:PRODUCENT: STARGRES Alaska nocina. http://image.ceneo.pl/data/products/16888912/i-star-gres-alaska-nocina-32-6x66.jpg I chyba dobry sklep:http://kiermaszplytek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 13.07.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Mychadita płytki świetne !!!! Kiedy układacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geedymin 15.07.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Zdecydowanie zostawić tak jak jest i nie kombinować... Szczerze, fajny wyszedł efekt. Myślę, że nikt by nie zaryzykował takiego połączenia, a wyszło naprawdę ładnie... Szczerze kibicuję... I oto one: Są piękne i w tym problem. Były kupione okazyjnie z planem na oklejenie ich jakąś specjalną okleiną na kolor taki jak drzwi: Zdjęcie zrobione zaraz po zamontowaniu, potem drzwi zostały zabezpieczone przed uszkodzeniem, więc nie zrobię zdjęcia drzwi i bram razem. Generalnie drzwi mają kolor podobny do dachu i takie docelowo miały być bramy. No ale, tak mi się podoba ich aktualny kolor (pasujący zresztą do okien), że zaczynam się zastanawiać jak sprawę rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 21.07.2014 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Dzięki geedymin, zapraszamy częściej, zwłaszcza, że mamy podobne zdanie U nas praca wre, regipsy się kładą, ale picasa odmawia współpracy i jak nie mogę zdjęć wrzucić to wydaje mi się, że nie mam co pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 08.08.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 A dziś po raz pierwszy nasz samochodzik nocuje w garażu Jutro fotki uporządkowanego podjazdu. Od wtorku ma się robić elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 12.08.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wpadam z rewizytą dziękujemy za miłe słowa :wiggle:widzę, że jesteśmy na tym samym etapie, walka z wełną i płytami.......ale już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 znalezione na forum - tu akurat brama w innym kolorze niż reszta http://images50.fotosik.pl/1247/f4c1eb345a720230.jpg pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 02.09.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witaj Mychadita Jak u Was już domowo Ja póki co kwiatki ustawiam na nie-parapetach Zazdroszczę zabudowy na poddaszu. Ja lepię pierwszą warstwę wełny. Gdzie jeszcze... I zazdroszczę ocieplenia budynku (tak pozytywnie ). Mieliśmy dłubac sami. Ale chcemy na zime wejść. A jeszcze tyle rzeczy do zrobienia... Niedługo i u nas pojawią się fachowcy Jaki kolor elewacji planujecie? Pozdrawiam, asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 05.09.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Łączę się z Tobą w bólu - ja mam ból gardła i zatkaną kichawkę, a maluchy też już coś łapie. Zazdroszczę elewacji! Z drzwiami oraz z bramami nic nie kombinuj - jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.09.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Mycha, wracaj szybko do zdrowia. Czekamy na fotki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 10.09.2014 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Dzięki, beatagl. Już jestem w pracy, Antosia w przedszkolu. Dziś panowie kładą tynk, więc trzymamy kciuki za pogodę. Do końca tygodnia powinno być posprzątane.Fotki pewnie po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 17.09.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam po dłuższej nieobecności. Ale pięknie się u Was zrobiło Jaki tynk zewnętrzny kładliście i ile Was to kosztowało? Ciekawi jesteśmy na jaką sumę musimy się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 25.09.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam Was ponownie, No widzę, że praca wre, miło popatrzeć jak wszystko nabiera "domowego" wyglądu. Ja wczoraj rozpoczęłam drugą cześć akcji szukania okien. Przyznam, że doznałam lekkiego osłupienia jak facet powiedział mi 9000zł za to okno do salonu - HST, masakra jakaś. Ile Was kosztowało to okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts