Lusia191 19.02.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Witaj Mycha ja nie wiem jak to się stało że Ci nie odpisałam. Ale wiem, że chciałam bo pamiętam że czytałam Twój post ale nie mam pojęcia jak to się mogło stać :/ wybacz;) to fakt lacobel dodał całego efektu w kuchni- nie ma fug... i to jest jeden z ważniejszych argumentów, prosty w zadbaniu czystości! Polecam pisałaś że szukasz wanny polecam firmę RIHO. P.S Oj też już czekam na wiosenną kawkę na tarasie Więcej na priv Edytowane 19 Lutego 2015 przez Lusia191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 22.02.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ja to chciałabym o wiele więcej poszaleć w tym domu, bo się da, ale koszta byłyby jeszcze wyższe. Daliśmy ciała przy wyciąganiu rur kanalizacyjnych i nie wyciągnęliśmy ich na poddasze. Więc gdybym chciała w przyszłości na górze łazienkę, to niema na nią szans. W zeszłym tygodniu w necie wpadło mi w "ręce" zdjęcie wysokiego salonu z 5 oknami dachowymi!!! wygląda to tak super, że od razy wysłałam zdj.mężowi, ten bez wahania odpisał - na co czekasz, dzwoń do składu, zapytaj o cenę okien i do dzieła. Mój zapał ostygł po uzyskaniu ceny. 2 dodatkowe okna z montażem koszt jedyne 4150zł, trochę za dużo, a efekt końcowy pewnie byłby fajny, ale w głowie myślę, że za tą kasę można zrobić coś na dole. I takie właśnie głupie myśli cały czas krążą w mojej głowie, a mogliśmy zorbić to czy tamto, a to jeszcze by się przydało i tak w kółko. W drugiej strony szybko wracam na ziemię tłumacząc sobie, że WSZYSTKIEGO W ŻYCIU MIEĆ NIE MOŻNA. Co do kawy na tarasie Za to w niedzielę piliśmy pierwszą w tym roku kawę na tarasie i już wiem, że nie zamieniłabym naszego domu na żadne mieszkanie. Mam tylko nadzieję, że mój mąż myśli tak samo. Mam nadzieję, że kiedyś usłyszę od mojego męża - kochanie, to była dobra decyzja. A piszę tak dlatego, że to facet z bloku (chów klatkowy), który dopiero od 3 lat zaznaje życia na "wolnym wybiegu", ale z drugiej strony, co to za wolny wybieg jak u teściów... Dlatego mam taką cichą nadzieję, że jak już się przeprowadzimy, to wypowie to magiczne zdanie. Pozdrawiam Was gorąco P.S. Jest niedziela, nie śpię od 6:20, śpiew ptaków za oknem jest po prostu nie do opisania, a w kalendarzu dopiero 22 luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 22.02.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 No fakt, 22 luty i ptaki śpiewają i kawa na tarasie znów dziś była i nawet motyla latającego spotkaliśmy. A bardziej budowlanie, to pan Tomek wchodzi do łazienek koło połowy marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 24.02.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Fajnie, dawaj jakieś foty, z chęcią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Bardzo ładny My mamy podobny czyli bez środkowej cyferki No to czekamy na fotki z działań łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 03.04.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dla Wszystkich Naszych Gości: http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wesolych_swiat_wielkanocnych_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 15.04.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Cześć Mycha Fajnie, widać już łazienkę, podłogi, to chyba największy bałagan za Wami - czy się mylę? Może jestem monotematyczna, ale ja naprawdę chciałabym już mieszkać u siebie, ale jak sobie pomyślę ile jeszcze takich papierków z Władysławem jest potrzebne do zrealizowania tego marzenia, to ciary mi po plecach lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 23.04.2015 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nani, jeden bałagan za nami, inny przed nami. Jak pomyślę o przeprowadzce to mam wizję bałaganu w starym miejscu i w nowym.No ale jak już są podłogi, to rzeczywiście jest już prawie dom i żyję od weekendu, do weekendu żeby do niego pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 05.05.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Rewelacja, podłoga bardzo ładna. Łazienka stonowana - super Pozdrawiamy Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 05.05.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Aaaaa mam pytanie, jakie schody będziecie robić w salonie? U nas to jakaś masakra, miejsce w jakim musi się zmieścić to 170x170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.05.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Bardzo mi się podobają twoje kafelki w salonie. Dla takich gości warto się wyprowadzić z miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 11.05.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziękuję, Aniko. Masz rację, warto się wyprowadzić z miasta dla większych przestrzeni, świeżego powietrza, 2 miejsc w garażu, spiżarni, tarasu i takich gości również. Z wieści budowlanych mam lustro w łazience, wodę rozprowadzoną w całym domu i robi się droga. Niestety zapomniałam aparatu, wiec zdjęć nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 15.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Łohohoho jak ja tu dawno nie byłam... no no widzę że już nie długo i Wy się przeprowadzacie cudowne uczucie prawda jak już podłogi są i można kapciuszki założyć? My do tej pory bez drzwi wew. żyjemy hihi. Kochana powiedz mi co to macie za płytki m.in w kuchni? i jaka cena za m2 może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 16.06.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ale super, gratulacje. Dawaj fotki, nie sprzątaj, nie ważny bałagan, chcemy zobaczyć ogólny zarys. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 17.06.2015 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ogólny zarys jest taki, że bałagan mamy straszny, nie mamy drzwi wewnętrznych, a w salonie stoi rusztowanie (czasami spełnia rolę suszarki ) Zdjęcia może po weekendzie, choć właściwie jedyne co mam do pokazania to kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 17.02.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Siemanko, co tam u Was słychać? My jeśli tylko "bank da", to ruszamy już na wiosnę pełną parą żeby na święta bn zamieszkać już u siebie. Mam pytanie co to za płytki na podłodze? bardzo ładny beton. pozdrawiam Was bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 29.02.2016 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cześć, Nani.Płytki to jakiś Orion, kupowane chyba w LM, ale nie jestem pewna.Powodzenia z bankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estejot 08.03.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Witam Pisałem na PW, ale też tutaj napiszę zbieram wyceny od firm budowlanych na projekt z182 na poddaszu wybite dwa okna i schody z ssuwane z góry, zadnych innych zmian nie będzie, chce się zorientować na temat realnego kosztu budowy stan deweloperski bez systemu grzewczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts