letniowoc 19.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gratulacje! No to teraz się zacznie dziać Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 21.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak już jest pozwolenie to się zacznie:)Teraz będzie Wam szybciej czas leciał.Powodzonka, czekam na pierwsze fotki z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 25.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Super:) Pozwolenie jest, pogoda jest, więc kiedy ruszacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 13.05.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No fajnie u was juz wądołek wykopany:) u nas jak dobrze pojdzie to w sobote zaczniemy lub w przszlym tygodniu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 09.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Szkoda mi Was z tą pogodą. Miejmy nadzieję, że niedługo przestanie padać. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam się serdecznie!Do trzech razy sztuka, a potem powinno pójść z górki. Bardzo interesujący domek. Podoba mi się metraż pokoi - takie w sam raz - nie za małe, nie za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 17.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 no postępy patrze u was:) byle do przodu jak to mowia:)to czemu tak dużo wody u was pogoda czy wysoki poziom wód gruntowych???u nas jutro maja już zacząć sciany stawiac:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Woda spływa z góry mapy na dół Fajnie mieć ten etap, teraz mury będą rosły jak na drożdżach! Ile macie odległości do sąsiedniego domu? Na zdjęciach wygląda jakbyście nieomal do niego się przylepiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 05.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hejka Mychadita, wspaniały etap, pięknie się zapowiada domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 07.07.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No i witamy kolejnego gościa Monikazhr dziękujemy i zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 09.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 hej, fajnie prad już macie nam to zejdzie z tym jeszcze niestety cholerna elektrownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 12.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Zazdroszczę Wam tego prądu. My jeszcze czekamy. Miał już być a niestety przełożyli nam najpierw na koniec październik a po interwencji małżonki na sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 23.07.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No chwilkę nie zaglądałam, a tu już piękne fundamenty i modelka faktycznie prezentuje się wspaniale na wybiegu ze styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 26.07.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 hmm przed chwila pisałam u siebie jaki u was etap:)ale macie pancerne zbrojenie:)normalnie żadne tornada wam niestraszne hii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 26.07.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Tornada niestraszne przynajmniej od dołu. Od góry pewnie gorzej, ale coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 17.08.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 no witamoo czyzbys się bala autkiem jezdzic??:)ja już się przyzwyczaiłam bo kombiakiem jezdze ale tylem się nie parkuje hehe:)postępy u was, tak to jest systemem gospodarczym to kurcze wolno idzie, my to w sumie mało sami robimy bardziej teść, i taki do murowania tez z rodziny:)no i mój tata i maz oczywiście tez pomaga wiadomo ale jakos do murowania się nie pcha:)ale wykończeniowe sprawy to mamy zamiar dużo sami robic, a wy kiedy przewidujecie koniec budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 23.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A my nie dostaliśmy naklejki od Muratora:( Te pustaki się muruje, czy tylko ustawia jeden na drugim? Dzięki takim ścianom będziecie mieć dużą akumulację. Drogie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 28.08.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 no ladnie idziecie do przodu:) kiedy sciany domku zaczynacie???????????? u nas już strop nad parterem:):) już bliżej niż dalej ale na resztkach pieniędzy ciągniemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.09.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam przejrzałam dziennik superowo już to wygląda oko się raduje jak warstw przybywa;) ciekawe rozwiązanie z tymi pustakami, jakoś się nam nie rzuciły w oczy jak zaczynaliśmy... trzymamy kciuki i podglądamy p.s i życzę pogody bo u nas już 4 dzień cieśli niema bo pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 20.09.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam Super to wygląda, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts