mordka007 21.09.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Fajne te klocki:)Dużo kosztują? Jaki robicie strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Rośnie domek bialusieńki, czyściusieńki 3mamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 25.09.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzień dobry Ja pierwszy raz w Waszych progach Zaciekawił mnie system budowania Klocki lego są suuper, ciekawie to wygląda. Życzę powodzenia w dalszych pracach, będę podglądać! pozdrawiam, e! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 25.09.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzieki Lusia, witaj Asti. Ciezki dzien za nami, a zrobilam tylko jedno zdjecie Nadrobie jutro, robi sie coraz piekniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 24.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hejco tam u was jak tam domek z "bialych" pustakow sie robi??cisza jakas u was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 27.10.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 no to super, czekam na zdjecia z niecierpliwoscia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Strop zalany? jakie plany jeszcze na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 04.11.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 U nas dach wycenił na 11000zł za jego robotę, a na materiały mamy wydać ponoć ok. 24000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 05.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no super sie zapowiada:)a to jak macie zamiar zima cos robic to koze jakas wstawicie czy jak??????bo tak to nie wiem czy dacie rade:) my tez stalismy przed wyborem czy wstawiac okna ale jednak zrezygnowalismy bo: maxymalnie do stycznia cos dacie rade robic w srodku bo pozniej sie nie da, bo temperatury nie pozwalaja a nam az tak sie nie spieszy na razie z wynajmowanego nie wyganiaja nas:Da tak w ogole to gdzie wy macie schody w projekcie???pozdrowionka i zyczymy szybkiego budowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 10.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jestem za, kupcie jakąś kozę ze złomowiska i działajcie przez zimę. Ja teraz bym tak zrobił, szkoda straconego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 18.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mychadita, witaj dawno mnie nie było w Waszym dzienniku, a tu takie zmiany oby tylko pogoda dopisała na dokończenie prac a macie już okna zamówione? My właśnie zamówiliśmy. Niestety okres oczekiwania dość dlugi u naszego dostawcy, bo montaż dopiero od 2 stycznia :-\ Mieliśmy ambitne plany na tynki listopad/grudzień. A tu zonk. Może i dobrze. Bo jeszce czekamy na kredyt. Dom przezimuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 18.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Piszę z tableta, nie umiem edytować posta, więc jeszce jeden ode mnie w twoim dzienniku Jaki dach planujecie? Blacha czy dachówka? Zmykam i życzę dobrej pogody do prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.11.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 lollllsuper sie prezentuje nie moge sie doczekac jak to bedzie juz z oknami:)dachowka ktora cchesz piekna sama bym wziela taka ale na nasz dach chyba pojdzie blacha chyba ze cos jeszcze sie zmieni bo u nas 100 zmian na minute hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 02.12.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dachówka ładna a widoczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 03.12.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nie wiem jak to mozliwe, ze dopiero teraz trafiam na wasz dziennik, ale niezwlocznie prosze na priv na jakies namiary na budowe i jeszcze w tym tygodniu obiecuje wizytacje:) Cos duzo ostatnio sie zaczelo budowac z gotowych szalunkow styro, i bardoz dobrze !!! Ile wiekow ludzie klada cegle na cegle tracac mnostwo sil i czasu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 03.12.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 przygnałem do Was za Miłoszenko fajnie że budujecie sami i jeszcze w tak ciekawy sposób. Będę dopingował i śledził a i zahaczając czasem o dwór Kraka pewnie też skuszę się na odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 03.12.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Miloszenko, zapraszamy serdecznie (zaraz piszę na priva), choć to u Ciebie jest więcej do oglądania. Widziałam że pisałeś o nas w dyskusji na temat pustaków szalunkowych i klocków styropianowych. Zajrzę tam zaraz i coś dopiszę. M.A.G. zapraszamy również. Dzięki za doping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 03.12.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No tak donioslem na was bo jestesmcie pierwsi o ktorych wiem, ze obie technologie ida razem na jednej budowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 04.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ładnie wam idzie gratuluję. Wielki szacunek że tyle robicie sami. Ja też będę robił na płycie ale z klocków Izodomu 2000. Jakie robicie ogrzewanie? Zauważyłem, że w otwór okna tarasowego również położona została jedna warstwa Thermomuru wnioskuję ze będzie jakaś spora wylewka - dobrze kombinuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 07.12.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Witaj u nas, mic81,Ogrzewanie to bedzie 100% podłogówka.Wylewka na dole to jeszcze około 15 cm styropianu i instalacja, na górze to ten jeden pustak położony po to żeby łatwiej było położyć prosto ścianę.Ku pamięci - od wczoraj mamy trochę śniegu, orkan Ksawery wieje z dużą mocą, a wczoraj wieczoerm jeszcze się pobłyskało i pogrzmiało.A my czekamy właśnie na więźbę i od poniedziałku robimy dach... Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Mychadita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts