Mychadita 10.12.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Robi się, robi się , robi.... Dach się robi, znaczy się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przybyl 10.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam Was serdecznie. Jak parę innych osób na wasz dziennik naprowadził mnie kolega miloszenko Bardzo mi się podoba wasza budowa : ) Jako że w praktycy zastosowaliście dwa rodzaje pustaków szalunkowych chciałbym wam zadać dwa pytania:Czy dużo sprawniej idzie stawianie ścian z pustaków styropianowych niż z betonowych ? Jakiej objętości porcie betony zamawialiście i ile warstw naraz pustaków ( jednego i drugiego rodzaju ) zalewaliście za jednym podejściem ? Pozdrawiam i życzę dalszych postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 22.12.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 http://www.tapeta-nieg-domek-choinka.na-telefon.org/tapety/nieg-domek-choinka.jpeg Wszystkim, którzy tu zaglądają, osobom podczytującym, dopingującym, może cieszącym się razem z nami każdym kolejnym, nawet najmniejszym etapem życzymy Wesołych Świąt. Dużo ciepła, miłości, spokoju, odpoczynku, rodzinnej atmosfery, pysznych potraw na świątecznym stole i dużo energii na Nowy Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.12.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,mnóstwa prezentów niebudowlanych oczywiście i spełnienia wszystkich marzeń i postanowień Noworocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 http://images64.fotosik.pl/501/0bbf38ff37f5b019med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 witamNo super u was to wyglada:)i faktycznie na gorze wydzielenie pokoju i lazienki az sie prosi jak jest ta scianka i obok schody, musicie teraz jakos " zapelnic" te wszystkie pokoje hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 a propos sprzatania to ja nie sprzatam bo to syzyfowa robota na wiosne to zrobie chyba dopiero:) u nas w srodku jeszcze schody do wylania wiec sie nabrudzi jeszcze niezle a moi "mezczyzni" maz i tesc w miare ogarniaja co by dalo sie przejsc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 03.01.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ale mi wstyd Ty tak pięknie chałupę wysprzątałaś, a ja wstawiam zdjęcia z takim bałaganem i mieszkam zaraz obok budowy No teraz się muszę zmobilizować widokiem Twojego posprzątanego poddasza i u siebie zrobić porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 03.01.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dzis posprzątałam całą okolicę domu, ale zapomniałam aparatu, więc dokumentacji fotograficznej nie będzie. A że dach się robi cały czas, to obawiam się, że zanim zrobię zdjęcia, to znów będzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 22.01.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Reszta dachówki przyjedzie jutro. Oby udało się ją położyć, bo od wczoraj zimę niestety mamy i nawet spadł śnieg. A ja już liczyłam, że jak nie przyszła do połowy stycznia, to już sobie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 22.01.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie mogę się powstrzymać Forumowiczem właśnie się stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 22.01.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Cześć Mychadita Nie mogę się powstrzymać Forumowiczem właśnie się stałam GRATULUJĘ Trzymam kciuki za dachówkę. Żeby jednakowoż pogoda na tyle na ile może - dopisała. My na jutro mieliśmy planowany montaż okien. Bogu dziękuję, że odbyło się to tydzień temu. Domek w ogóle super się prezentuje. Okna dachowe - mmmmmmmmmmmm - pięknie! I do tego pustka nad salonem Czekam na końcową fotorelację :yes: Ciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nio pieknie u was, nie narzekaj na snieg u mnie jest juz dawno i na dodatek -15 stopni w dzien rewalacja nie??????grrrrrrrrrrrrra wy przynajmniej mozecie pokonczyc jak dopiero pierwszy spadl!!! a kiedy okna wstawiacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 24.01.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dziś mało budowlany wpis - Tośka ma ospę, więc siedzimy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 27.01.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Pierwszy raz jestem u Ciebie i szczerze podziwiam Wasz domek. Powierzchnię mam taką samą. Myślę, że taki metraż jest wystarczający. Podoba mi się Wasza budowa na płycie i ze styropianowych klocków. Piękny będziecie mieli widok z okna, góry są piękne. U mnie niestety nudne równiny, ale też cisza i spokój. Pozdrawiam serdecznie, życzę zdrówka Tosi a Tobie cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 28.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Powiało wiosną Tulipany bardzo piękne a życzenia jeszcze piękniejsze. Bardzo, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga745 31.01.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mycho, Dito i Tosiu trzymamy kciuki za realizację wszelkich planów. Widoki faktycznie piękne. Mam ogromny sentyment do Krakowa bo spędziłam tam 8 lat (studia, praca), poznałam tam Męża i tam wzięliśmy ślub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.02.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ale postępy! Jakie profesjonalne schody, pewnie gdyby trzeba było, to lata by wytrzymały A Kraków jest the best, nie uciekajcie do Wrocławia..... choć też jest the best, ale nie tak jak Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka007 13.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niby ten sam dom mamy a zupełnie inaczej wyglądający. Jestem bardzo ciekaw jak dalej będziecie go sobie urządzać. Super, że tyle robicie sami, nie ma co liczyć na "fachowców". Jak chce się mieć dobrze to niestety trzeba zrobić to samemu. A te schody bomba, wyglądają na porządne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 20.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witaj Wpadam z rewizytą Po widoku z okna sądzę, że jesteśmy sąsiadkami Super dostosowaliście projekt, będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts