IwaKrzys 26.03.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Heh widzę, że nie tylko ja mam ten problem, robiłam mojemu mężowi nawet "testy" z wiedzy naszego projektu, albo jak byliśmy na działce, to pytałam co jakiś czas - no to kochanie pokaż gdzie będzie kuchnia, albo na którą stronę wychodzą okna od salonu, itp. trochę się biedny gubił. Największe jaja były jak zalaliśmy fundament, to wtedy totalnie zwariował i od nowa się zaczęło. No więc wzięłam kartkę papieru duuuużą i zaczęliśmy robić projekt, to niestety nie pomogło, więc znalazłam w necie taki darmowy program do projektowania całego domu, normalnie wpisujesz wymiary poszczególnych pomieszczeń i Ci wyskakuje, fajna sprawa dla ludzi, którzy nie mają wyobraźni przestrzennej. W tym programie fajne jest to, że to po wklepaniu wymiarów uzyskuje się efekt jak to kiedyś się robiło domki dla lalek z pudełka po butach. Spodobało mu się z resztą mnie też. no witam to lepiej pisz szybciutko co to za program to w wolnym czasie wrzuce nasz domek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 26.03.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Wchodzisz na tą stronę: http://www.dobreprogramy.pl/Bezplatne-programy-do-aranzacji-wnetrz-i-ogrodow,News,11315.html I klikasz program Power Net + oczywiście kolory w tym programie są beznadziejne, a meble chyba z epoki Gierka, ale co tam liczy się to, że można zobacz swój house. Tylko od razu piszę, u mnie wyskakiwał jakiś błąd, jak zapisałam, to nie mogłam wejść ponownie żeby wczytać i kontynuować dalej, ale może u Was zadziała. No to miłej pracy życzę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 01.04.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mycha!!! No widzę, że ta wiosna przyszła do Was na całego Pieknie się dzieje u Was Zmotywowałas mnie tą swoją roślinnością. Odkaładałam moment zrobienia ogródka na maj, ale natychnięta Twoimi zdjęciami chyba popełnię go już w ten weekend Tujki też mamy zamiar sadzić. Ale póki ogrodzenia brak to boję się, że szybo zmienią właściciela Widzę, że zabieracie się za ocieplenie dachu.. U nas jeszcze chwila, jeszcze moment.. Pozdrawiam i duŻo słońca życzę, e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 06.04.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Po 1.piękne konie, po 2.piękne boćki, po 3.ładnego macie kota B-) (o ile kot się nie rozmyśli A te boćki nic Wam nie podrzucą? U nas za to od groma żurawii. One chyba żadnych zawiniątek nie transportują Pozdr.e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 09.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Konie cudne! Zazdroszczę takiego sąsiedztwa Kanał w garażu? Hmm... nawet nie będą mówić mężowi, bo on też o nim marzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 10.04.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Pomysł na kanał pojawił się niedawno. A może był wcześniej, tylko tak wyszło? W każdym razie gdyby wyszedł wcześniej, to można było dziurę w garażu wykopać koparką, teraz została już tylko łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 10.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Hej, fajnie, że zajrzałaś do mojego dziennika jak tylko znajdę więcej czasu prześledzę Twój wątek - póki co przejrzałam tylko fotki, ehhh, jak ja bym chciała widzieć już taki etap budowy.., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwekb 11.04.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam, Czytam blog z zaciekawieniem. Mi też bardzo podoba się ten projekt. Możesz wrzucić jakieś rzuty po zmianach. Bardzo mnie ciekawi Wasz modyfikacja. Mam jeszcze pytanie o płytę fundamentową. Mieliście w projekcie czy dokonaliście zmiany już po otrzymaniu pozwolenia na budowę? Może pamiętasz ile kosztowała Was taka płyta? Pozdrawiam i życzę szybkiego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 19.04.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt !!! http://images55.fotosik.pl/332/0460d59f4f5aa7bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 23.04.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dziękujemy za życzenia.Z ogłoszeń budowlanych to mam smutne info, że mąż mnie opuścił i wyprowadził się.Na budowę oczywiście. Obiecał że jeszcze wróci.Mam nadzieję, bo pralka się popsuła i jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.04.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Z ogłoszeń budowlanych to mam smutne info, że mąż mnie opuścił i wyprowadził się. Na budowę oczywiście. Obiecał że jeszcze wróci. Skąd ja to znam możemy podać sobie ręce- normalne zjawisko:D do mnie wraca tylko na noc no chyba że ma nockę w pracy swojej... Już coraz bardziej domowo się robi u Was u nas dziś weszli tynkarze-po południu pojadę zobaczyć efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przybyl 28.04.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ciekawy patent z tą szklarską, a jak chcecie do tego jakieś drzwiczki zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.04.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jak dorobimy, to wstawimy zdjęcie Z góry folia już jest i rzodkiewka wykiełkowała nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.05.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hejka , wełny na bogato dajecie pomysłowe to rusztowanie . Niedługo wiosenne kanapki zrobisz ze swoich produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 20.05.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Bardzo liczę na rzodkiewkę, co do reszty to jeszcze trochę muszę poczekać. Niestety z powodu opadów DiT musiał przerwać ocieplanie poddasza na rzecz zorganizowania odprowadzania wody opadowej z tarasu nad garażem. A w kanale mieliśmy basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.05.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witajcie wpadłam z rewizytą Też już coraz bardziej domowo się robi świetny ten taras nad garażem - z ranka kawkę będziecie sobie mogli pić i patrzeć na łono natury. Zazdroszczę Wam przestrzeni u nas dom na domu ale cóż trzeba być zadowolonym z tego co się ma:yes: I mój mąż przed budową powtarzał że jak będzie budował to kanał musi być!!! i co wyszło jak wyszło kanału brak i zawsze jak gdzieś u kogoś dopatrzy to żałuje ach żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 31.05.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 W taką słoneczną pogodę jak dziś to nie chce się siedzieć w mieście, oj nie chce... Jeszcze tylko chwila i sobotnie wieczory będą się kojarzyć z grillem na własnej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 02.06.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Hej Mycha wpadam z rewizytą U Was też widać postępy - dzieje się!!! My dopiero będziemy zabierać się za ocieplanie poddasza. Na suficie listwy macie przymocowane do płyt czy do krokiew? Bo nie mogę sie dopatrzeć ze zdjęcia. No i Wasz (Twój) ogródek!!!! U nas pustki pozdrawiam, ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 02.06.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Asti, u nas też już pustki. Czego nie uratowałam przesadzając znów do doniczek, to zeżarły ślimaki Ostały się szczypiorek, mięta i brokuły. Listwy są przymocowane do krokiew. Z ocieplenia zostało najtrudniejsze - część nad salonem. A grill na działce to mi się marzy, ale taki z nocowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganio28 04.06.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam. Dzisiaj pierwszy raz znalazlem to forum, przeczytalem cale, technologia bardzo ciekawa dla mnie. Mam pytanie odnosnie kosztow stanu jaki jest do tej pory z oknami i dachem ile to wszystko wyniosło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts