Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dyskusja o solidnych i niesolidnych firmach na Forum

Bio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może znajdzie się ktoś, kto postara się rozwinąć powyższą myśl ? Bijecie pianę. Nick MarcinU nie jest anonimowy? Dobre.

Udowodnij Marcinie,że imię Marcin nie jest imieniem Twojego brata,jeżeli go masz :)

Mogę udowodnić, że nie mam brata. A Marcin to imię mojego Szwagra (ciekawe jak to sprawdzić) :lol: Jednak chyba bliższe konkretom niż projektant, nieprawdaż? Spróbuj udowodnić, że jesteś projektantem :lol:

Swoją drogą masz rację - bijemy pianę. I tak nikt takich zmian w regulaminie nie zrobi.

I sposobem Bio informuję - to mój ostatni mail w tej sprawie.

Szwagrze Marcina :) Jestem projektantem damskich fatałaszków. I tak kominuję sobie jak zrobić donosik na swoją firmę,aby zarobić na tym.Może coś w tym stylu: bielizna produkowana przez (..........) jest tak seksowna,tak nieprzyzwoita,że kupić ją mogą tylko wyzwolone nowoczesne kobiety. Ze wzgledów BHP niedozwolona jest do noszenia na placu budowy. :) :roll:

Aha.Spróbuj udowodnić,że skarga którą np.piszesz na jakąś firmę jest uzasadniona.Ganiamy za własnym ogonem.Nieprawdaż ? :D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :p :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

Uprzejmie donoszę, że wszelkie możliwe do wyrwania kostki brukowe i tłuczeń na torowiskach tramwajowych został pokryty asfaltem. Również wszystkie niebezpieczne budowle oraz przedmioty typu kosze na śmiecie zostały usuniete z centrum Warszawy. Powyższe działania mają związek z rozpoczynającym się Forum Ekonomicznym, a nie z Forum Muratora. :D

Uprzejmie donoszę, że wszelkie możliwe do wyrwania kostki brukowe i tłuczeń na torowiskach tramwajowych został pokryty asfaltem. Również wszystkie niebezpieczne budowle oraz przedmioty typu kosze na śmiecie zostały usuniete z centrum Warszawy. Powyższe działania mają związek z rozpoczynającym się Forum Ekonomicznym, a nie z Forum Muratora. :D

Szkoda, że Forum Ekonomiczne nie odbywa się w Łodzi, jesli to miałoby poprawić stan torowisk tramwajowych!!! :lol: :lol: :lol:

Przepraszam za dygresje, ale nie mogłam sie powstrzymać. Niech zyje wolność i mądrość!!!

• 1 month później...

Cóż można powiedzieć - to jest demokracja, wolność słowa.. Ino o królowej podobno źle mówić nie można... :roll:

Czy tu jest jakiś złoty środek? Nie wiem. Taka jest w końcu idea forum - każdy ma prawo wyrażania myśli i wszędzie znajdą sie tacy, którzy będą chcieli innym zaszkodzić, dokładnie jak w życiu. Można jedynie odwoływać się do uczyciwości ludzi, ale na ile jest to skuteczne...?

Konia z rzędem temu, kto znajdzie wyjście z tej sytuacji..

Jest takie powiedzenie,że lepiej 100 złoczyńców puścić wolno niż jednego

niewinnego skazać.

Ja tak właśnie odbieram przesłanie tego wątka.

Przeciwieństwem reklamy jest antyreklama.Czyli antyreklama na forum

jest dozwolona? Wspaniałe rozwiązanie. Wprost genialne.

bzdury człowieku opowiadasz