cybulka 01.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ostatnio dosyć intensywnie przeglądam strony z wystrojem wnętrz w poszukiwaniu ciekawych inspiracji (powoli się przymierzamy do budowy wymarzonego domu...). Nie zawiodłam się - w internecie znalazłam ich aż nadto! A dla wielbicieli czworonogów wybrałam te najbardziej interesujące, ponieważ uwzględniające naszych psich podopiecznych Okazuje się, że mieszkając z psem (lub nawet kilkoma psami) nie musimy potykać się o jego miski, legowisko, wór z karmą czy inne gadżety. Zobaczcie sami! Warto wziąć to pod uwagę projektując wnętrze: Okazuje się, że dom, w którym mieszka pies nadal może być bardzo elegancki. Przy projektowaniu lub urządzaniu warto wziąć pod uwagę, że mamy (i pewnie zawsze będziemy mieli) w nim psiego towarzysza. Wydzielenie i zagospodarowanie mu odpowiedniej przestrzeni znacznie ułatwi życie tak nam, jak i jemu. Biorąc pod uwagę fakt, gdzie pies lubi spędzać czas, nie będzie to trudne. A każdy pies lubi towarzyszyć nam w kuchni, mieć na widoku domowników w salonie czy spać z nami w sypialni Te inspiracje oraz wiele innych znajdziecie na moim blogu Jak Wam się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellost 02.02.2013 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 bardzo ładnie... tyle, że pies/psy o tym nie wie/nie wiedzą może jakieś kursy savoir-vivre dla psów zaproponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 02.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Super pomysl - i tak miski powinny stac zawsze w jednym miejscu, a dwa nie bedzie "jezdzil" tymi miskami podczas jedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cybulka 03.02.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Super pomysl - i tak miski powinny stac zawsze w jednym miejscu, a dwa nie bedzie "jezdzil" tymi miskami podczas jedzenia... No i dzieciak w nie nie wpadnie, i nie będzie pachniało karmą w całym domu, itp itd. Jest dużo zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 04.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wow:DSuper pomysły!!Karmę chowam w schowku pod schodami, ale te miski w szufladzie-no,no...I to legowisko pod siedziskiem-wychodzi na to,że jednak trzeciego psa jeszcze dałabym radę w chałupie upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cybulka 05.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wow:DSuper pomysły!!Karmę chowam w schowku pod schodami, ale te miski w szufladzie-no,no...I to legowisko pod siedziskiem-wychodzi na to,że jednak trzeciego psa jeszcze dałabym radę w chałupie upchnąć Myślę, że z takimi rozwiązaniami ilość psów kompletnie przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 http://nsa31.casimages.com/img/2013/02/01/130201042532455952.jpg ps. jakie grzeczne sierściuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 15.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Miski w szufladzie to chyba nienajlepszy pomysł, zwłaszcza z wodą. Pies powinien mieć do niej stale dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 21.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ława z budką super. Moja obecna suka nie skorzystałaby, ale poprzednia uwielbiała wszelkie kryjówki tego typu i dla takiego psa jak ona byłoby to bardzo fajne miejsce. Muszę sobie zapisać to zdjęcie może kiedyś będzie szansa się zainspirować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 22.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Miski w szufladzie to chyba nienajlepszy pomysł, zwłaszcza z wodą. Pies powinien mieć do niej stale dostęp. z wodą nie , ale z suchą karmą w/g mnie juz jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madalen.a 12.10.2017 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Ikea teraz wprowadza kolekcję dla pupila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts