Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PIES A DOM - ciekawe pomysły na design "pod psa"

cybulka

Recommended Posts

Ostatnio dosyć intensywnie przeglądam strony z wystrojem wnętrz w poszukiwaniu ciekawych inspiracji (powoli się przymierzamy do budowy wymarzonego domu...).

Nie zawiodłam się - w internecie znalazłam ich aż nadto! A dla wielbicieli czworonogów wybrałam te najbardziej interesujące, ponieważ uwzględniające naszych psich podopiecznych :)

Okazuje się, że mieszkając z psem (lub nawet kilkoma psami) nie musimy potykać się o jego miski, legowisko, wór z karmą czy inne gadżety. Zobaczcie sami! Warto wziąć to pod uwagę projektując wnętrze:

kuchnia_miski_dla_psa_pomys%u0025C5%82_1.JPG

kuchnia_miski_dla_psa_pomys%u002525C5%2582_3.JPG

kuchnia_miski_dla_psa_pomys%u0025C5%82_5.JPG

karma_przechowywanie_spos%u0025C3%B3b_1.JPG

legowisko_design_1.jpg

Okazuje się, że dom, w którym mieszka pies nadal może być bardzo elegancki. Przy projektowaniu lub urządzaniu warto wziąć pod uwagę, że mamy (i pewnie zawsze będziemy mieli) w nim psiego towarzysza. Wydzielenie i zagospodarowanie mu odpowiedniej przestrzeni znacznie ułatwi życie tak nam, jak i jemu.

Biorąc pod uwagę fakt, gdzie pies lubi spędzać czas, nie będzie to trudne. A każdy pies lubi towarzyszyć nam w kuchni, mieć na widoku domowników w salonie czy spać z nami w sypialni :)

Te inspiracje oraz wiele innych znajdziecie na moim blogu

Jak Wam się podobają?

Wow:DSuper pomysły!!Karmę chowam w schowku pod schodami, ale te miski w szufladzie-no,no...I to legowisko pod siedziskiem-wychodzi na to,że jednak trzeciego psa jeszcze dałabym radę w chałupie upchnąć;)
Myślę, że z takimi rozwiązaniami ilość psów kompletnie przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie ;)

• 2 weeks później...
  • 4 years później...