Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt indywidualny IwaKrzys :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 93
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

hej no dawno mnie nie było:)

a troche życie skomplikowało wszystko, nie było o czym pisać

ale nie zeby sie nic nie działo, ociepliliśmy piwnice, wylaliśmy schody zewnętrzne, szukaliśmy okien do domku, mniej więcej już znależliśmy ale jeszcze się wachamy pomiędzy oknami gealan 8000 chyba(nie mam przy sobie po poszly do wyceny)na okuciach siegienia a sonarol lokalna firma model 6 plus chyba oba profile sa zaokraglone i w miarę cenowo i oczywiscie 3 szybowe i oba 6 komorowe, nad okuciami sie jeszcze zastanawiamy ale skłaniamy się ku gealan, no i jeszcze drzwi szukamy.......

zdjecia bym zarzucila ale mam w telefonie a odmowil współpracy przy próbie ich skopiowania niestety więc następnym razem jak aparat wezmę.

Poza tym dosadziłam rownież drzewek owocowych mam teraz 10 sztuk plus maliny i porzeczki;)i truskawki też posadziłam, a warzywniak kiepsko wyszedł w tym roku, musze nawieść ziemi bo kiepsko rośnie cos:)ale poprawimy czlowiek uczy się na błędach:)

krzysztof no porobie kopczyki bez obaw:)

tam wiem czy za wczesnie taka miałam możliwość na wiosnę się zobaczy czy dobry wybór,

Chcialam się pochwalić mamy już skrzynkę pradowa w koncu po ponad 2 latach czekania ale kiedy z niej prąd popłynie to nie wiem:)

zdjęcia zrobię jak będę na budowie:)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Schodów z bliska niestety nie mam bo zapomniałam zrobić:)ale troche widać, i zapomniałam obfocić skrzynki prądowej to następnym razem:)

Teraz musimy jakieś drzwi w koncu wybrać brama garażowa zostanie na wiosnę bo teraz nie chcemy ryzykować przed mrozami czy zdążymy a zanim przyjdzie to i tak pewnie juz sniegi będą, więc może poczekać w sumie do wiosny.

jeszcze kilka zdjęc ze srodka domku:)

NA DOLE

IMG_5087.JPG

I NA GÓRZE

IMG_5084.JPG

IMG_5085.JPG

Nie zwracajcie uwagi na bałagan, z przyczyn niezaleznych nie mam kiedy ogarnać:)

• 1 month później...