IwaKrzys 18.06.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No i szczegóły takie jak moje cukinie i pomidorki:rolleyes: aha i mamy w końcu wylane schody w środku domku:lol2: widok z dolu i z góry zdjęcia trochę niewyrazne bo z telefonu, ale coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 18.06.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Teraz w planach ocieplenie piwnicy i te okna jak beda to i fotki będą oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ale piękna cukina. Przyjmę każdą ilośćc:yes: Mailem poproszę A schody też piękne. Okna kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.09.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Puk, puk...Co tu taka cisza?Przeprowadzacie się, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 10.10.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 hej no dawno mnie nie było:)a troche życie skomplikowało wszystko, nie było o czym pisaćale nie zeby sie nic nie działo, ociepliliśmy piwnice, wylaliśmy schody zewnętrzne, szukaliśmy okien do domku, mniej więcej już znależliśmy ale jeszcze się wachamy pomiędzy oknami gealan 8000 chyba(nie mam przy sobie po poszly do wyceny)na okuciach siegienia a sonarol lokalna firma model 6 plus chyba oba profile sa zaokraglone i w miarę cenowo i oczywiscie 3 szybowe i oba 6 komorowe, nad okuciami sie jeszcze zastanawiamy ale skłaniamy się ku gealan, no i jeszcze drzwi szukamy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 10.10.2014 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 zdjecia bym zarzucila ale mam w telefonie a odmowil współpracy przy próbie ich skopiowania niestety więc następnym razem jak aparat wezmę.Poza tym dosadziłam rownież drzewek owocowych mam teraz 10 sztuk plus maliny i porzeczki;)i truskawki też posadziłam, a warzywniak kiepsko wyszedł w tym roku, musze nawieść ziemi bo kiepsko rośnie cos:)ale poprawimy czlowiek uczy się na błędach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 11.10.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie za wcześnie na sadzenie drzewek ?Porządni szkółkarze w tym roku nie będą kopal drzewek przed 20 bm. Porób drzewkom , jak tylko przyjdą pierwsze przymrozki porządne - wysokie kopczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 17.10.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 krzysztof no porobie kopczyki bez obaw:)tam wiem czy za wczesnie taka miałam możliwość na wiosnę się zobaczy czy dobry wybór, Chcialam się pochwalić mamy już skrzynkę pradowa w koncu po ponad 2 latach czekania ale kiedy z niej prąd popłynie to nie wiem:)zdjęcia zrobię jak będę na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 17.10.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 aha i okna też już zamówione do 11 listopada maja byc zobaczymy:)drzwi jeszcze nie klepniete ale wstępnie wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 29.10.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 No to czekamy z niecierpliwością na okna. Wiele zmieniają w wyglądzie domu i bardzo cieszą inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 12.11.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No to prosze, sa i Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 12.11.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Był front domku teraz tył: no i z boku trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 12.11.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Schodów z bliska niestety nie mam bo zapomniałam zrobić:)ale troche widać, i zapomniałam obfocić skrzynki prądowej to następnym razem:) Teraz musimy jakieś drzwi w koncu wybrać brama garażowa zostanie na wiosnę bo teraz nie chcemy ryzykować przed mrozami czy zdążymy a zanim przyjdzie to i tak pewnie juz sniegi będą, więc może poczekać w sumie do wiosny. jeszcze kilka zdjęc ze srodka domku:) NA DOLE I NA GÓRZE Nie zwracajcie uwagi na bałagan, z przyczyn niezaleznych nie mam kiedy ogarnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 01.01.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 http://www.dobry-trening.pl/public/UserFiles/image/nowy%20rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts