Ladybird76 11.05.2015 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 O pół tonu ciemniejsze choć starałam się dobrać takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 hej Lady jak się mieszka w tym pięknym domku ? z perspektywy czasu, coś oprócz drzwi do kotłowni zmieniłabyś ? mam prośbę o sprawdzone ekipy do wnętrza, tynki, wylewki, instalacje wod-kan, elektryk, podłogówka, mieszkam w okolicy i chętnie skorzystam z polecanej ekipy, z góry serdecznie dziękuję pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.06.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Może wejście mamie zrobiłabym na bocznej ścianie domu bo byłoby to typowo niezależne mieszkanie. Teraz mamy wspólny hol choć to tez nie problem dla mnie. Drzwi z kotłowni nie zmieniłabym bo mam normalne jak wszędzie w mieszkaniu - wewnetrzne oczywiscie tak samo jak nie mam małego okienka i zewnętrznych zwykłych drzwi a okno balkonowe. Wszystko inne bez zmian. Kocham mój dom i czuje się w nim super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.06.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Biedroneczko a jak sprawuje sie gres na parterze? Dobrze sie czysci ,nie wlazi brod w pory , nie wyciera sie? Widac na nim zabrudzenia?Zdecydowalabys sie po raz drugi na te plytki?Podoba mi sie Keraben Future Blanco ale nie wiem czy nie bedzie zbyt jasny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.06.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Kocham ten gres i jest idealny... drugi i trzeci raz tez bym go wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dziekuje ) Bardzo podoba mi sie ten gresik a skoro polecasz to chyba nie ma sensu szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.06.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Lady to super! gratuluję i po cichu zazdroszczę ps. mogłabym prosić namiary na te ekipy proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 01.12.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Przyszłam zobaczyc co słychac i jak się mieszka:) szkoda ze malo wnętrz pokazałaś Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts