Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Dom - Dwulokalowy :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 367
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Temat przyłącza to nie moja sprawa tylko gazowni. To oni wszystko załatwiajazgody podpisują umowy jak i załatwiaja zgody właścicieli działek. Ów problematyczna właścicielka taka zgodę wyraziła po długim czekania. Poniekąd nie miała wyjścia bo przyłącze będzie jednocześnie

przygotowane pod jej działkę a ja korzystam z niego po drodze. Innego wyjścia nie było...ona na tym również skorzystała.

place tylko to co mam do zapłacenia gazowni wg warunków przyłączenia.

Edytowane przez Ladybird76

Yaa na stewartie będę polowala na drugi rok bo jest przepiękna. W jej kwiatach można się zakochać tak samo jak w nietypowym pniu. Co chwilę zapisuje sobie wymarzone odmiany :) Nie mogę się juz doczekać jak będę mogła zagospodarować działkę.

Mam odwołany w tym tygodniu tynkarzy Buuu tzn oni przełożyło termin na piątek za tydzień ehhhhh Może nie ma tego złego....

Yaa na stewartie będę polowala na drugi rok bo jest przepiękna. W jej kwiatach można się zakochać tak samo jak w nietypowym pniu. Co chwilę zapisuje sobie wymarzone odmiany :) Nie mogę się juz doczekać jak będę mogła zagospodarować działkę.

ja tez ja tez :D

Mam odwołany w tym tygodniu tynkarzy Buuu tzn oni przełożyło termin na piątek za tydzień ehhhhh Może nie ma tego złego....

a ja uruchomienie drugiej reku i montaz drzwi...eh ci wykonawcy...

Wczoraj po mojej popołudniowej wizycie na budowie zrobione były 3 pomieszczenia tzn. pokoje dziewczyn i sypialnia; na górze.

Dzisiaj popołudniu zostałam mile zaskoczona bo cały korytarz, kuchnia i połowa dużego pokoju już po tynkach! Tempo bardzo szybkie oby efekt końcowy też był bez większych zastrzeżeń...

20131202_134520.jpg

20131202_134503.jpg

20131202_134520.jpg

Edytowane przez Ladybird76