Ladybird76 14.11.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Schody Edytowane 14 Listopada 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ja kladlam diamant, bardzo twardy tynk też mam mieć taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no to jaki to gips.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no to jaki to gips.... Yaa - no weźe nie wkręcaj mnie nooo. Ten temat uzgadniał mój mąż a Ja więcej powiem ci jak będzie ekipa. Wiem tylko, że Knauf diamant ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dobrze że takiego gipsu na nogi nie zakładają bo twardy jak diabli Mam ten sam i jest rewelacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no niby gips ale gipsu nie przypomina ale wybor dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.11.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dziewczyny napisze i tutaj... mam zgodę na doprowadzenie gazu przez działkę sąsiadki do mojej działki. Wszystko to będzie wykonane w 2014 roku dopiero ale będzie jupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.11.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 to super, duzo lepiej tak niz stawiac butlea z sasiadem masz jakas umowe ? placisz za mozliwosc poprowadzenia gazu przez jego dzialke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.11.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) Temat przyłącza to nie moja sprawa tylko gazowni. To oni wszystko załatwiajazgody podpisują umowy jak i załatwiaja zgody właścicieli działek. Ów problematyczna właścicielka taka zgodę wyraziła po długim czekania. Poniekąd nie miała wyjścia bo przyłącze będzie jednocześnie przygotowane pod jej działkę a ja korzystam z niego po drodze. Innego wyjścia nie było...ona na tym również skorzystała. place tylko to co mam do zapłacenia gazowni wg warunków przyłączenia. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.11.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zabrałam się ostatnio za oglądanie drzewek i nie tylko aby zapoznać się z nazwami etc. Jak dobrze, że ograniczają mnie finanse bo inaczej szalalabym bez opamietania.... Obecnie poza 2 starymi lipami mam 5 młodych nabytkow 3 x sosna czarna, 1 x jodła i j1 x Świdośliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.11.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 o ja tez chcialam swidosliwe jakiej wielkosci drzewko i ile kosztowalo ? poki co kupilam sobie stewartię i tulipanowca...mam nadzieje ze przezimuja dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.11.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Swidosliwe kupiłam u ogrodnika. Dałam grosze bo 18 złotych za drzewko o wysokości ok 120-130 i mam nadzieje, ze przeżyje do następnegoroku z a jednocześnie jestem ciekawa co z niej wyrośnie bo ogrodnik nie znał dokładnej jej odmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 21.11.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Yaa na stewartie będę polowala na drugi rok bo jest przepiękna. W jej kwiatach można się zakochać tak samo jak w nietypowym pniu. Co chwilę zapisuje sobie wymarzone odmiany Nie mogę się juz doczekać jak będę mogła zagospodarować działkę. Mam odwołany w tym tygodniu tynkarzy Buuu tzn oni przełożyło termin na piątek za tydzień ehhhhh Może nie ma tego złego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.11.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Yaa na stewartie będę polowala na drugi rok bo jest przepiękna. W jej kwiatach można się zakochać tak samo jak w nietypowym pniu. Co chwilę zapisuje sobie wymarzone odmiany Nie mogę się juz doczekać jak będę mogła zagospodarować działkę. ja tez ja tez Mam odwołany w tym tygodniu tynkarzy Buuu tzn oni przełożyło termin na piątek za tydzień ehhhhh Może nie ma tego złego.... a ja uruchomienie drugiej reku i montaz drzwi...eh ci wykonawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 hej Lady Jutro wielki dzień prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 29.11.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Przygotowania do poniedziałkowego tynkowania rozpoczęte. Chłopaki zakładają listwy narożne, zabezpieczają okna, gniazdka etc. Jestem ciekawa jak to będzie wszystko wyglądało ehhhh Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.12.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj po mojej popołudniowej wizycie na budowie zrobione były 3 pomieszczenia tzn. pokoje dziewczyn i sypialnia; na górze. Dzisiaj popołudniu zostałam mile zaskoczona bo cały korytarz, kuchnia i połowa dużego pokoju już po tynkach! Tempo bardzo szybkie oby efekt końcowy też był bez większych zastrzeżeń... Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.12.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No to poszło świetnie Oby tak dalej. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 08.12.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wczoraj ekipa skończyła kłaść tynki wygląda znacznie lepiej jak nie widzę już porothermu:). Musimy teraz nieco odczekać aż wyschną i lecimy dalej z tematem. Mysielibysmy przed położeniem podlogowki położyć w kotłowni kafle. Sama już nie wiem co dalej robić ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A jak ogrzewacie teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts