Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kłopotliwy Mur Oporowy !@!@?????

Recommended Posts

żywiec, biedactwo. Może załączyć Twoje wulgarne wiadomości priv do mnie? Bo po wykasowaniu przez siebie swojej bazgraniny tu wyglądasz na niewiniątko?

wiedziałem że się czaisz by dokopać

widzisz jak byś wtedy nie udawał mądrego były by co najmniej dwa posty

mądre i na temat a tak zaśmiecamy kolejną stronę pyskówkami

powiedziałem ci na priv, co myślę i powiedziałeś że się odczepisz

nie lubisz mnie twoja sprawa napisz to na priv,

nie zaśmiecaj tematu

najpierw piszesz potem czytasz i na końcu myślisz to nie moja wina że taki jesteś śmieszny

Po pierwsze -nie pisz juz do mnie, bo nie czytam już kolejnych Twoich wiadomości. Już mi wystarczy tych bluzgów.

Dokopać? człowieku! wojny tylko potrafisz prowadzić jeśli tylko ktoś nie myśli jak Ty? Nie odzywałem się już - ale nie cierpię tak dwulicowych ludzi. Nie wzywaj moderatorów, bo treść Twoich wiadomości do mnie może poskutkować usunięciem Twojego profilu. Żegnam

Po pierwsze -nie pisz juz do mnie, bo nie czytam już kolejnych Twoich wiadomości. Już mi wystarczy tych bluzgów.

Dokopać? człowieku! wojny tylko potrafisz prowadzić jeśli tylko ktoś nie myśli jak Ty? Nie odzywałem się już - ale nie cierpię tak dwulicowych ludzi. Nie wzywaj moderatorów, bo treść Twoich wiadomości do mnie może poskutkować usunięciem Twojego profilu. Żegnam

nie wiem czy to chamstwo czy głupota nagadać i uciec

wystarczy kliknąć w twój nik oraz tego Betona i kliknąć na wasze POSTY to wychodzi że od dawna nie napisaliście nic mądrego

tylko się czepiacie i przeszkadzacie innym na forum

jedynie kogo usunąć to was

wystarczy prześledzić cały wątek i wszystko jasne wy jesteście tu zbędni

jak by was skasować to reszta jest czytelna i rzeczowa

ale wy cwaniaczki tylko popyskować nabić postów i uciekać

każdy mądrzejszy moderator dałby wam klapsa za OT nie na temat w czyimś poście

odcinam się od tego co wy tu wyprawiacie przyjaciele

resztę za nich przepraszam