robert skitek 03.02.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 żywiec, biedactwo. Może załączyć Twoje wulgarne wiadomości priv do mnie? Bo po wykasowaniu przez siebie swojej bazgraniny tu wyglądasz na niewiniątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywiec11719506823 03.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 żywiec, biedactwo. Może załączyć Twoje wulgarne wiadomości priv do mnie? Bo po wykasowaniu przez siebie swojej bazgraniny tu wyglądasz na niewiniątko? wiedziałem że się czaisz by dokopać widzisz jak byś wtedy nie udawał mądrego były by co najmniej dwa posty mądre i na temat a tak zaśmiecamy kolejną stronę pyskówkami powiedziałem ci na priv, co myślę i powiedziałeś że się odczepisz nie lubisz mnie twoja sprawa napisz to na priv, nie zaśmiecaj tematu najpierw piszesz potem czytasz i na końcu myślisz to nie moja wina że taki jesteś śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.02.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Po pierwsze -nie pisz juz do mnie, bo nie czytam już kolejnych Twoich wiadomości. Już mi wystarczy tych bluzgów.Dokopać? człowieku! wojny tylko potrafisz prowadzić jeśli tylko ktoś nie myśli jak Ty? Nie odzywałem się już - ale nie cierpię tak dwulicowych ludzi. Nie wzywaj moderatorów, bo treść Twoich wiadomości do mnie może poskutkować usunięciem Twojego profilu. Żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywiec11719506823 03.02.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Po pierwsze -nie pisz juz do mnie, bo nie czytam już kolejnych Twoich wiadomości. Już mi wystarczy tych bluzgów. Dokopać? człowieku! wojny tylko potrafisz prowadzić jeśli tylko ktoś nie myśli jak Ty? Nie odzywałem się już - ale nie cierpię tak dwulicowych ludzi. Nie wzywaj moderatorów, bo treść Twoich wiadomości do mnie może poskutkować usunięciem Twojego profilu. Żegnam nie wiem czy to chamstwo czy głupota nagadać i uciec wystarczy kliknąć w twój nik oraz tego Betona i kliknąć na wasze POSTY to wychodzi że od dawna nie napisaliście nic mądrego tylko się czepiacie i przeszkadzacie innym na forum jedynie kogo usunąć to was wystarczy prześledzić cały wątek i wszystko jasne wy jesteście tu zbędni jak by was skasować to reszta jest czytelna i rzeczowa ale wy cwaniaczki tylko popyskować nabić postów i uciekać każdy mądrzejszy moderator dałby wam klapsa za OT nie na temat w czyimś poście odcinam się od tego co wy tu wyprawiacie przyjaciele resztę za nich przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nie dyskutuję już z Tobą - prosiłem nie pisz do mnie wiadomości ale nie dociera. Proszę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywiec11719506823 03.02.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nie dyskutuję już z Tobą - prosiłem nie pisz do mnie wiadomości ale nie dociera. Proszę jeszcze raz. ty znowu tutaj czy mógłby go ktoś przekonać żeby dał mi spokój od wczoraj zaśmieca mi temat się przyczepił i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts