lukazewsi 02.02.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam, Jestem posiadaczem wiejskiej chatki - klasyczny prostokąt w dwuspadowym dachem. Chciałbym na wiosnę dostawić do niego wiatę na samochód i taras. Zależy mi na tym by było to w dość nowoczesnej formie. Coś jak na załączonym zdjęciu - czyli słupki i belki. Daszek byłby zwijany jak markizy, żeby zimą nie było problemów z obciążeniami śniegiem. Ze względu na długość domu ok 10 metrów mam pytanie: Czy taką belkę wylewać betonem ze zbrojeniem czy zrobić konstrukcję drewnianą? Chodzi o uzyskanie takiego "szerokiego" efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dirtu 04.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wydaje mi się, że drewniana konstrukcja lepiej się*tutaj nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts