ChłopZmazur 02.02.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czy obecna temperatura w granicach 0 st. , ściany są nadal przemarznięte - pozwala na kłucie ścian SILKA oraz gazobeton dla instalacji elektrycznych i hydraulicznych? Zastanawiam się czy przymrożone ściany nie popękają nie pokruszą się od wyrzynarek pod kable elek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 04.02.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ma ktoś doświadczenie w tej materii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dirtu 04.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jeśli nie masz pilnej roboty to ja bym radził zaczekać na plusową temperaturę. Chociaż wydaje mi się, że nic nie powinno się*stać to ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 05.02.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tu nie chodzi o pilność moją, tylko o dostępność elektryka w danym terminie. Pytałem dziś swojego majstra też uważa że nic się nie powinno dziać . W końcu bruzdownice to nie młoty pneumatyczne. Zobaczę jak się będą ściany zachowywały.Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 10.02.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Kujemy ściany nawiercamy. Wszystko gra nic nie pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts