mayday 08.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a wcześniej czarny adidas plus miętowa guma do żucia... o tak , o tak a jeszcze wczesniej dezodorant 8 x 4 z Węgier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu, ja jeszcze o budowie... ojciec się nakręca, bo widocznie są większe perspektywy na realną szansę budowy, czyteż zakupu niż kiedyś, gdy Ty snułaś plany Odbieram to badzo optymistycznie. A teraz perfumy - uwielbiam Miracle i Pure Poison. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Moniu, a Ja nie wiem jak to odbierać. Tyle razy miał zrywy Niepodległościowe....Szanse, perspektywy i inne takie sa dokładnie takie same jak były kiedyś, z tą różnicą, że wtedy ceny mieszkań były większe, nie było kryzysu no i miałam kupca na mieszkanie. Teraz wszystko do gdybanie i według mnie zaupełnie niepotrzebne robienie wody z mózgu...Chciałabym sie mylić...oj bardzo bym chciała. Zobaczymy ! Zegar zaczął odmierzać 3 tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.02.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkie koleżanki oraz przeuroczą gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej Siner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (chciałam coś napisać, ale skasowałam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu, obyś się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.02.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ojacie! czeJŚĆ! kopę lat !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a tej ( Barbi) co się stało ? Już mam pierwszego zonka z ojcem...kuźwa wiedziałam, że tak będzie. Zaczyna mu sią włączać nieomylnośc i jego własne koncepcja na nasz dom.Pyta mnie ( 3 minuty temu) jak bym chciała ten dom budować i jaki on ma być.Mówię, że parterówka a on, że nie...Mówię, że chciałabym, zeby na elewacji była cegła ( po całości, zwykły dom z czerwonej cegły) a on, ze juz wymyślam, że go boli wątroba i że juz się boi budowy.Do cholery jasnej...nie mam juz nic do powiedzenia ????Upiera sie przy piętrowym gargamelku z wykuszem i daszkiem. Co innego gdy kupuję gotowca. Biorę co jest bo nie mam zbytniego wyboru, ale jesli moge budować to chcę prostego parterowca.Czy to źle ? Chcę maksymalnie uprościc budowę, niczego co podwyższa koszty budowy i jest wygodne w uzytkowaniu...ŹLE !!!! Oj, już mam dość a co będzie przy powaznych i prawdziwych decyzjach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a tej ( Barbi) co się stało ? A bo nie wiedziałam, do której z Was mam się zwracać Pomyślałam też, że może prawowity (i pierwotny) właściciel odzyskał wypożyczonego nika i może to on do nas gada. Z tatą faktycznie zanosi się na ciąg dalszy przejść. No ale tym razem jesteś mądrzejsza o poprzednie doświadczenia i może znajdziesz sposób, żeby go spacyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hahaha Nie dałam się wciągnąć w dyskusje o deskach bo byc może to test na ile mi odwala i czy mnie znowu ponosi. Ojciec zaproponował, że on nam ten dom postawi i żebysmy sie nie wtrącali a do wykończeniówki to on nas dopuści, no niech nam będzie :bash::bash: Teraz to juz naprawde niczego nie rozumiem. Miało byc bez udziwnień i jak nie udziwniam tylko chce maksymalna prostotę to znowu dyskusja. Owszem w parterówce jest dużo dachu ale za to nie ma stropów ( ciężkich) , schodów. Mury czy w góre dwa poziomy czy dwa poziomy rozłozone w jednej powierzchni to na jedno wychodzi. Maja fanaberia to cegła rozbiórkowa na elewacji. skoro ojciec chce budowac technologią mur - luft - mur - styropian - tynk - farba a Ja mur - luft - cegła to gdzie jest prościej i taniej ???? Nie trzeba być geniuszem , matematykiem, architektem i Bóg wie kim jeszcze, żeby policzyć co wyjdzie taniej. Poza tym, elewacja z cegły jest ponadczasowa, nie trzeba jej malowac czy czyścić tak jak tynkowanego styropianu..... Dom prosty, bez pierdoletków i wychodzących z mody detali to też najoptymalniejszy wybór. Wykazuję się maksimum praktycznego podejścia, rozsądku i stonowania co jak widać, juz stanowi problem. Na ojca nie mam sposobu, bo co nastrój lub wiedza i doświadczenie jakiegos znajomego to zmiana frontu, upodobań i inne rozumienie słowa fanaberia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A znacie ten zespół ? Nie wiem czy dobrze zgaduję ale stawiam, że Aricia, Mej i Rere tak !!! Bardzo ich lubię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A nie znam prze Pani Trochę mi się z Kazikiem i Kultem kojarzy, ale tylko ciut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a przy tym ryczę... https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=BZ34nr9_zWI&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a to pozostawiam bez komentarza...same oceńcie https://www.youtube.com/watch?v=fa0yTUgpl9k Rere, nie żartuj !!! Nie znasz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Gdzie jest Mej ???? Kochana i jak tam nowy nabytek ? Kupiliście? Macie? Dawaj foty ............:popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Niestety nie znam. Kuźwa coś mi się z forum podziało. Enter mi tu nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rere, mam do Ciebie pytanko.Nie pamiętam która z was, może nawet Ty, wysłały mnie do wątku jednej forumki, co to w klasycznych klimatach sie kocha. Wnętrza ma mocno angielskie, ciekawe, chyba kręcone schody, wiktoriańskie kafle na podłodze...kojarzysz ??? Kto to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Niestety nie pamiętam. Może u Kasiorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181624-W-stylu-retro-galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts