mayday 16.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja nie lubię gotować w tej małej kuchni. Zwierza się kręcą, nie ma się gdzie rozłożyć z klamotami. Nawet nie chce mi się tam ruszyć. Dla mnie kurczak na parze ( nie cały same pałeczki) Dla chłopaków jakieś bebło miesne do ryżu. Bebło, to potrawka z mięsa ( nie wiem jakie Z. zanabył droga kupna), dziś z porem, marchewkiem i ananasem. Bez szaleństwa, ale smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziewczyny, jak słoń stanie, to Was zaproszę, nie będę się sama wstydziła obok niego siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Gosia, z porem i ananasem ? Poprosze instruktaz Pałki na parze ? Ty chcesz już całkiem zniknąc ? Dieta ? Może to i metoda ? Zniknąc na tyle, żeby Cie przy tym słoniu, nie było widac ! Hej Ania. Ja sie dziwie, że wy sie jeszcze na jakąś wódke nie umówiłyście ! Cholera, mieszkacie w jednej wsi, obie szurniete...miło by było Ogóry ? Ile można ? To Twój dzieć zje kasze gryczana ? Zazdroszczę ! Ja sie dowiedziałam, że jest brudna i ma robaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziewczyny,oglądałam kiedyś program o amerykańcach i ich sztuce grilowania i wędzenia różnego mięsiwa. I tam był taki metalowy ogromny słoń i właśnie to mięsiwo wkładali mu od tylca strony,a ten dym naprawdę zapierniczał trąbą:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 I przepraszam bom się grzecznie nie przywitałam:rolleyes: :welcome::welcome::welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kurde.....wkładali od tylca??? I od tylca się wyjmuje???????????? EEEeeeeeee....już wolę pyzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 :welcome::welcome: Dobrze, że nie inna trąbą ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No ja też pięknie się witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kurde.....wkładali od tylca??? I od tylca się wyjmuje???????????? EEEeeeeeee....już wolę pyzy:) Pyzy są bardziej sugestywne..jak na słonia, nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838683 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja dziś w garach:stirthepot: Zacierkowa, Wołowina z papryką, Szyna pieczona w goździkach, ,,surówku'' , biszkopt z bitą śmietaną-bo najszybciej. Synusie,, wrócili''-koniec laby:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A u mnie dzisiaj ryby i surówka z kapusty:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A u mnie dzisiaj ryby i surówka z kapusty:) Dawaj tą kapustę ,bo tu nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja dziś w garach:stirthepot: Zacierkowa, Wołowina z papryką, Szyna pieczona w goździkach, ,,surówku'' , biszkopt z bitą śmietaną-bo najszybciej. Synusie,, wrócili''-koniec laby:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Co Ty, Wielkanoc robisz ? Też gotuje zacierkowa. Moje dzieciaki uwielbiaja ale Ja NIE uwielbiam jej gotować bo sporo dłubaniny. zaciereczki, mamuńcia musi tymi rencami podziergac bo inaczej nie zjedzą. Ala, jak robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Najlepszą zacierkową robi moja teściowa:rolleyes:Ja zacierki zapierniczam po łatwiźnie,podobnie jak kruszonkę.Teściowa gniecie i potem jakoś je rwie ,ale ja z tych co to mi się nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ania przy takich jamochłonach to mam nadzieje ,że na jutro wystarczy,bo się zastrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.03.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Idę właśnie te zacierki oszukane trzasnąć Na chwilkę szanowne panie opuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838702 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To tak jak moje chłopiska się zjeżdżają ....mam wtedy wrażenie , że nawet światło znika z lodówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No to Ja tak jak Twoja teściowa A co dajesz do zupy ? Pytam bo Ja robię zmodyfikowaną. Moja babcia gotuje jakąś taką, okupacyjną . Dla mnie jest bez wyrazu więc gotuje po swojemu. Chciałabym tak mieć Beatko Musze się chandryczyć o każda łyżkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838707 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Alicja!!! czyli się jednak da... o narody!!!! Mari, na oleju najpierw smażysz marchewki pokrojone w słupki ( kształt dowolny) aż się skarmelizują, wyciągasz z oleju marchewki i wrzucasz pokrojony w talarki por ( duże, z 3-4, można więcej bo znika). Jak już się zeszkli , dodajesz np cyc kurczaka, indyka... ( można wołowinkę, ale wcześniej ją gotuje w szybkowarze) i marchewki. Wtedy dopiero doprawiasz , wedle gustu. Można iść w stronę Chin i np sos sojowy, można grzybków mun..)można po polsku sól pieprz, słodka i ostra papryka, To jest baza z której robić można różne wariacje.. z curry i masali albo z pasta paprykową węgierską.. albo z Jak już mięsko miękkie dodaję ananasa z puchy pokrojonego w kawałki. U mnie chłopaki lubią mięsa na słodko. Do tego ryż lub makaron.Ja wolę por od cebuli, jest delikatniejszy i trochę jednak zmienia smak. A co do kurczaka na parze, to ostatnio smakuje mi bardziej niż pieczony. Fanaberia, a nie dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/150/#findComment-5838709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.