marimag 07.04.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cztero letnia różowa dziunia ????????????????????? Kuźwa ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.04.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bionda ale masz fajnych chłopaków. Tego mniejszego to bym wycmokała, słodziutki jest a wygląda jak dziewczynka. Ja kocham słońce ale bez przesady i zależy kiedy. Kocham na plaży, ogólnie na wakacjach ale nie cierpię patelni na swoim tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 07.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czołem dziewczynki:). Widzę, że mnie wczoraj jakaś bibka ominęła-no trudno:(. U nas też dzisiaj słonko wyszło, ja niestety w pracy a tu jakoś nie dociera!!!Ech, niech już ten dzień się skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzięki Gosiu Mały faktycznie straszny słodziak,nie sposób go nie cmokać,i tak cmokamy bo widząc Filipa wiem jak to szybko mija...Antek sam się o to cmokanie prosi,ciągle coś podstawia a to główkę a to szpyrkę,zależnie od sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jezu, co to szpyrka ? Czy to to o czym myślę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.04.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam się po przerwie. U nas słońce dziś grzało na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie,Aniu To nie To:lol2::lol2:bo na pewno nie myślisz o stópce:cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 O i Siner zajrzała:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 helo Sinerku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bionda fajne dzieciaki! szpyrka, to stanowczo mało łózkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ej Bionka 3-setny post już za tobą jesteś Stały Bywalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a mayday depcze mi po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Bastki, pisz po jednym słowie w poście, nikt Ci nie da rady!!! Nawet Mari to Elyta... gdzie ja mały szaraczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Co to znaczy, że nawet Mari ....nawet ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wiedziałam, że Cię ruszy ;) pamiętasz naszą rozmowę o elytach na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wiedziałam, że Cię ruszy ;) pamiętasz naszą rozmowę o elytach na forum? to może ja nie potrzebnie tutaj.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) potwierdzam że dobry rocznik Najlepszy:-) Ja też z tego:wiggle: Znaczy 74 Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez bulwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Halo Dziewczynki:bye: Bionda ale Masz fajnych Chłopaków:wiggle: apropo pogody to u nas sniegu nie ma ani ani...słonecznie było ale zimno 2 stopnie tylko. Ja słońce lubię ale w umiarze...35 stopni jest ponad moje siły, plażowanie też...już teraz boję się piekła bo tam dopiero jest gorąco:lol2: Aniu odnośnie skarpet i wentyli to moje 24 na dobę w stanikowym reżimie więc mam nadzieję, że tym sposobem jak skończę karmić (wierzę że ten dzień nadejdzie niebawem) nie będę musiała sobie ciciów na plecy zarzucać Ja karmiłam oboje i kurcze ja to naprawdę lubię - pomijam mega wygodę bo ciepłe mleczko na każdy wrzask ale ten kontakt z moimi dziećmi daje mi tyle endorfin, że dlatego tak zwlekam , żeby to skończyć. Mnie nigdy nie ugryzły - słowo - nigdy , jakieś chyba delikatne wersje mi się trafiły;) z karmieniem na początku łatwo nie było bo ja oba porody z komplikacjami i przez kilka dni mleka nie miałam ale położne w szpitalu dokarmiały je kieliszkiem więc jak mleko się pojawiło to ssały nie bez problemów ale jednak - przy Łukaszku miałam przydzielonego doradce laktacyjnego i ta kobietka bardzo mi pomogła ...gdyby nie Ona chyba bym nie karmiła bo nie byłam w stanie sama "podać" mu piersi, przy Mani byłam tak wyszkolona, że poszło jak po maśle... Dziewczyny sa jakieś gotowe środki do smarowania - zniechęcające czy to musi być inwencja twórcza każdej mamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Najlepszy:-) Ja też z tego:wiggle: Znaczy 74 mhhhhhhhmmm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Najlepszy:-) Ja też z tego:wiggle: Znaczy 74 e tam....77 jest najlepszy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts