bogumil 19.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu....i jak z nią gadać????Trzeba ją wziąć w obroty....inaczej się nie da...... http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu, ale prundem można tak delikatnie i z miłością. Walniesz do tego erotyczną bielizną, szeroki usmiech na twarzy i będzie dobrze. Kurcze ale ja się prundu boję, muszę wymyślić jakąś inną grę wstępną A dobrze widzieć będę dopiero od poniedziałku po 16 więc polecam się w nieco póżniejszym terminie:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Becia słyszałas ???? Szykuj tyłek na poniedziałek. Świeta inwigilacja...nadchodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu zajaramy ?Cos dziś nic nie proponowałas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Idźcie jarać a ja mykam sprawdzać u mojego B......... Do jutra dziewuszki.....:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu zajaramy ? Cos dziś nic nie proponowałas .... No bo ja jaram przy komputerze i w kominku. Dziecko wyrzucone do swojego pokoju:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Idźcie jarać a ja mykam sprawdzać u mojego B......... Do jutra dziewuszki.....:hug: Miłego sprawdzania i czekamy jutro na relację:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Becia, Hania się machnęła.... Chodziło o FOTO relację :popcorn::popcorn: Haniu ale Ci fajnie. My, ze względu na dzieci nie palimy w domu. Tak już się nauczyłam, że nie umiem palic w zamkniętych pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Becia, Hania się machnęła.... Chodziło o FOTO relację :popcorn::popcorn: Haniu ale Ci fajnie. My, ze względu na dzieci nie palimy w domu. Tak już się nauczyłam, że nie umiem palic w zamkniętych pomieszczeniach. No my też staramy się nie ale jak się pali w kominku (otwarty) to sobie dajemy dyspense ale wtedy dziecko do siebie i okno otwarte:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Poczekam zatem na swój własny kominek. Przerzuca się wtedy na cygara tudzież fajke Pożegnam się Haniu, bo trza organa umyć. Woda mi sie juz leje. Do jutra :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pa Aniu ja też idę do wanny:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Papapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.10.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 DZień Dobry!! O matko,nie ma zmiłuj,antek nie rozumie,że mamusia ledwo na oczy patrzy:no: Teraz wciągam mocną kawę i czytam co tu się działo wieczorkiem:lol2:a działo się jak widzę My wczoraj byliśmy w spodku na kulcie ,Kazik w super formie,chociaż na początku myślałam,że na starość zwariował i wyszedł na scenę bez spodni,ale miał, tylko w takim cielistym kolorze a ponieważ ze względu na Filipa siedzieliśmy na krzesełkach z innymi emerytami to chwilę potrwało zanim dojrzałam co On ma na sobie ,koncert super ale 1 -wszy i ostatni raz na siedząco:lol2: Kult tak samo gra dla 30,300 i 3000 ludzi,byłam na różnych jego koncertach to wiem:yes: Udanej niedzieli,pogoda zapowiada się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.10.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Część Asiulka. Z dzieckiem na Kazika ? Jakieś nowe trendy w wychowaniu ? Pytanko techniczne..... W jaki sposób, wykonuje się kasetony drewniane, na ścianach ? Kto wie ? Kto pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 jeloł!!!!Anuś, o co Ci kamman? że w jaki sposób się je robi, czy mocuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 http://www.tokir.pl/index.php?k451,boazeria-angielska,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.10.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dzięki Anulka Chodziło mi o płycinową jako zabezpieczenie na schodach. Ciekawam, jak to się tworzy i jak mocuje. W linku, który podałaś, trzeba kupić na metry a nie bardzo sie orientuję, czy tam, wychodza równe metry. Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.10.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Heloł....witam się niedzielnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Normalnie ARMAGiEDON jakiś ....cisza jak w Kościole!!!! Buziaki dla wszystkich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts