bionda 10.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Na mnie też przypuszczono silny atak mający na celu zepchnięcie jednostki zajmującej stanowisko przy komputerze na pozycję horyzontalną. Jednym słowem ,dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 to mnie teraz udusisz... moj ostatnio mi zaoferowal wlasnie KA..a ja odmowilam :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Czołem Kobietki:).Ja ma w końcu ogrzewanie to może uda mi się nadrobić zaległości bez koca na głowie i czapli i kołdry i innych tego typu atrakcji:). Niestety gadacie nie mało, to i czasu zejdzie tyle samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Aniu,KA wygrywa designem i na tym koniec,porównywałam bardzo długo ,ja i tak będę go chowała więc tylko moc jest ważna:yes: Ze stanów można prowadzić w lepszej cenie gdy ktoś ma ochotę szpanować robotem na blacie. Nie wiem jak sie ustosunkowac do tego postu No to niech moc będzie z Tobą... Ja tez sobie poczytałam, ale u żywej osoby, która jak mało kto, eksploatuje roboty kuchenne. Mowa o autorce bloga "Moje wypieki" No wiesz.....zabolało mnie to szpanowanie... Ja nie dlatego Ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kasiu....a co ma piernik do wiatraka ? Kołdra kołdrą a komp nie marznie i kolezanka mogłyby się odezwać do jasnej cholery !!! Pisz jak Wam się żyje w głuszy ... Hania też z tych lesnych ludzi to i chętnie posłucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nie wiem jak sie ustosunkowac do tego postu No to niech moc będzie z Tobą... Ja tez sobie poczytałam, ale u żywej osoby, która jak mało kto, eksploatuje roboty kuchenne. Mowa o autorce bloga "Moje wypieki" No wiesz.....zabolało mnie to szpanowanie... Ja nie dlatego Ładny jest Kuźwa jak ładny to trzeba szpanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 No fajny jest. Zastanawiam sie tylko, czy nie jest lekkim przegięciem to, ile ma końcówek. Szkoda, ze nie wymyslili jeszcze takiej, która wyjmuje włosy z zupy albo nie rozbija samodzielnie jajek Jeśli sie kiedys skuszę to będę raczej go kupowała na części. Najpierw SZPANERSKA podstawa , pojemna misa i mieszadła. Potem dokupię końcówki do : - robienia makaronu - robienia pierożków - i cos tam jeszcze widziałam. Reszta, mi nie potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kasiu....a co ma piernik do wiatraka ? Kołdra kołdrą a komp nie marznie i kolezanka mogłyby się odezwać do jasnej cholery !!! Pisz jak Wam się żyje w głuszy ... Hania też z tych lesnych ludzi to i chętnie posłucha Kochana ja to tak jestem w tyle, że nawet Hani nie znam! Komputer póki co mamy tylko stacjonarny ( lapek padł) i siedze przed nim w temperaturze około 10 stopni było trudne. Poza tym miałam już tak po prawdzie ochotę się zwyczajnie pochlastać-ponad dwa miesiące ciagłego życia w zimnie, kurzu i w dodatku bez kuchni... Teraz jak udało się uruchomić w końcu ogrzewanie to jakoś optymizmem powiało. Mimo, że nie mam jeszcze wykonczonego salonu to jakos to będzie-no musi bo w tym roku Wigilia u nas;). Będzie co ma być . Las jest piękny i gdyny nie to pewno załamałabym się już dawno. Jestem raczej z tych twardszych ale niewiele brakowało... Dzisiaj zamówiłam szarego ektropa a jutro se chyba kupie telewizor, raczej zasłużyłam:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 no co Mari? Powstrzymuje się.... Nie prowokuj ! :bash::bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Cześć Laski o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kasiu, a czemu nie zrobiliście ogrzewania NAJPIERW ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Cześć Laski o co kaman? Cześć laska Ale, że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kachna Hania to ja ,też mieszkam w lesie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A że tak ogólnie Bo nie ma szans na nadrobienie, to pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kasiu, a czemu nie zrobiliście ogrzewania NAJPIERW ???? Pytanie z serii dla debila:P Najpierw robilismy łazienkę i kibelek. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kachna Hania to ja ,też mieszkam w lesie:bye: Hanka witaj:) a gdzie dziennik, gdzie fotki lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.12.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ka to też moje marzenie, i pewnie już dawno bym go dostała tylko miejsca na blacie brak, a trzymanie w szafce to profanacja. Popzatym wszystko co on ma posiadam osobno:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.12.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hanka witaj:) a gdzie dziennik, gdzie fotki lasu? Dziennika nie posiadam bo się nie buduję (mam nadzieję że jeszcze) a fotki są gdzieś u Ani a jedno w awatarku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.12.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A ja już wiem co dostanę na gwiazdkę bilety na IL DIVO do łódzkiej areny na 28.09.2014:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.12.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dziennika nie posiadam bo się nie buduję (mam nadzieję że jeszcze) a fotki są gdzieś u Ani a jedno w awatarku:bye: No ale w cymś mieszkasz w tym lesie jak mniemam:). W każdym razie witam leśną kuleżankę ( pierwszą w mym żywocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts