Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a o to ze dziewczyny marza o KA, a ja napisalam ze moj mi zaproponowal zakup-byl w promocji tutaj..a ja odmowilam...

mari teraz sie powstrzymuje co by mi krzywdy nie wyrzadzic :cool:

Meli - kochana - jak pięknie to wprost wyłożyłaś :p Kto jak nie Ty? :rolleyes: :hug:

Ja fenomenu KA nie ogarniam. Mam brzydki, ale hiper uczynny kombajn boscha i trzymam go w spiżarnii - z dala od oczu przechodniów ;)

A jeśli o las chodzi, to tułając się z mieszkania do mieszkania, w drodze do docelowego domku, miałam "przyjemność" mieszkać w lesie przez 8 miesięcy. Brrr... Jeszcze miesiąc i bankowo nabawiłabym się depresji... Ciemno, zimno, strasznie i bez ludzi :bash: Never ever...

Meli - kochana - jak pięknie to wprost wyłożyłaś :p Kto jak nie Ty? :rolleyes: :hug:

Ja fenomenu KA nie ogarniam. Mam brzydki, ale hiper uczynny kombajn boscha i trzymam go w spiżarnii - z dala od oczu przechodniów ;)

A jeśli o las chodzi, to tułając się z mieszkania do mieszkania, w drodze do docelowego domku, miałam "przyjemność" mieszkać w lesie przez 8 miesięcy. Brrr... Jeszcze miesiąc i bankowo nabawiłabym się depresji... Ciemno, zimno, strasznie i bez ludzi :bash: Never ever...

Asieńko a cóż to za paskudny las był?

Mój las jest za płotem 30 km od Warszawy i w życiu nie wrócę do miasta a mówi Ci to kobieta która 35 lat mieszkała w centrum:yes:

Asieńko a cóż to za paskudny las był?

Mój las jest za płotem 30 km od Warszawy i w życiu nie wrócę do miasta a mówi Ci to kobieta która 35 lat mieszkała w centrum:yes:

Ja też z centrum pochodzę-ino, że stolicy polskiej piosenki;). W lesie faktycznie raczej bez ludzi i faktycznie nieco ciemno ale bynajmniej nie strasznie i teraz też nie zimno nawet:):):)