Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolino, bo chyba tak masz na imie, witamy serdecznie :bye:

Aż tak bolało ? ;)

Nauczycielka ?

hahahahah

A kto nia tu nie jest ?

Jakby się tak zebrac do kupy to prywatna szkołę można by załozyć :lol2:

Nauczycielki z tego wątku:

Kasia z lasu

Olinek Okraglinek

Barbi

Becia

Ja

Hania

Rere...tak jakby....

FILMY

Sąsiad, qrczę – z czego bogaty diabli wiedzą, ale... dom brzydki za to z basenem, cztery niezłe samochody + Harley, cztery psy (dog, owczarek niemiecki i jakieś 2 małe). W sumie to dość głośna kombinacja. Dzieci w przekroju 20 do 12, więc balangi pod nieobecność rodziców mamy zapewnione na czas dłuższy. W tym roku latem najstarszy zaczął – imprezował 3 dni. A my mamy do niego 150 m przez puste pole. I tak wolę to niż sąsiadów w bloku :)

Karolino, daruję Ci, bo sama sie przyznałas to niekumatości ;)

Eksperyment dotyczył ciasta, które odwazyła sie upiec Bastki.

Pestko, posikałam sie...słowo !

Błagam, powiedz mi, ze tytuły zupełnie przypadkowe....

Przeczytaj jeszcze raz same tytuły, ale bez retrospekcji obrozowej.

U mnie, kolejność, byłaby nieco inna, ale równie smieszna :lol2::lol2::lol2:

Aniu zrobiłam z półtorej porcji i wzięłam do znajomych na sylwestra - w sumie 8 osób plus chmara dzieciaków, specjalnie pokroiłam na małe kawałki a i tak załapałam się tylko na 2 malutkie kawalątka:( A potem tylko smutne głosy - a gdzie serniczek? Nie ma już????? Jak to?????

Zauważ, że dzieci nie jadły (oprócz moich, im nie przeszkadzała nawet kawa - likier się chyba ulotnił w czasie pieczenia:D).

Mnie smakował chociaż jestem wielbicielką serników niepieczonych... Ten jest prawie tak dobry jak niepieczone - ale to tylko moje zdanie bo reszta żarła jak świnie trufle co oznacza, że jest świetny, ma super konsystencję!

Mniam!

Młody zaraz kończy 4 lata - muszę machnąć 3 torty - macie jakiś pomysł? Piekę co roku inne, w sumie nie wiem dlaczego:confused:

No, cóż ja poradzę na tę tytułową rzeczywistość http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a314.gif

Nóż się w kieszeni otwiera jak człowiek te polskie tytuły czyta. Te są w 100% prawdziwe., a kolejność ustawiłam tak jak bym je polecała do oglądania.

Mari i Meliska, teraz serio – dawajcie obie tę kolejność po Waszemu :)

Edytowane przez pestka56