Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Koty z domu wyjść nie chciały. Zaspa zasłoniła kocie drzwiczki. Za drzwi owszem wyszły, ale jak jeden zszedł ze schodka i zrobiła się dziura w śniegu z wystającym ogonem na antenkę i kawałeczkiem ucha, to oba z pełnym pretensji pomiałkiwaniem wpadły do domu. Żeby wyszły sierściuchy pobiegać trzeba było cały dom wokół omieść. OMIEŚĆ na szczęście, bo leciutki ten puszek. Świetnie, bo150 metrów drogi miotłą idzie znacznie szybciej niż szuflą śniegową.

Miałaś Mari próbkę eniowego humoru. Lubi pożartować, ale jak potrzeba naprawdę mądrze podpowiada. Śledziłam kiedyś wątek, w którym zdalnie pomagał wybudować kominek z kumulacją ciepła.

Koty z domu wyjść nie chciały. Zaspa zasłoniła kocie drzwiczki. Za drzwi owszem wyszły, ale jak jeden zszedł ze schodka i zrobiła się dziura w śniegu z wystającym ogonem na antenkę i kawałeczkiem ucha, to oba z pełnym pretensji pomiałkiwaniem wpadły do domu. Żeby wyszły sierściuchy pobiegać trzeba było cały dom wokół omieść. OMIEŚĆ na szczęście, bo leciutki ten puszek. Świetnie, bo150 metrów drogi miotłą idzie znacznie szybciej niż szuflą śniegową.

Miałaś Mari próbkę eniowego humoru. Lubi pożartować, ale jak potrzeba naprawdę mądrze podpowiada. Śledziłam kiedyś wątek, w którym zdalnie pomagał wybudować kominek z kumulacją ciepła.

Chyba zarobiłaś na piwo....Pytanie gdzie i kiedy (i kto dołączy?)?:rolleyes:

My dziś przez las i kopny śnieg do pół łydek, polną drogą powędrowaliśmy do sklepiku przy kościele po pieczywko. W nagrodę w powrotnej drodze spotkaliśmy 2 stadka saren :yes: A domciu rum do herbatki

Dziewczynki kofane...

U mnie spore zamieszanie bo:

- znalazłam kolejną chałupę

- byłam w niej

- dzieciaki mam okropnie chore i latam partiami do lekarza

- nadal mam doła i jakos nie bardzo chce mi sie pisac na forum

Nadal zapraszam na skajpa.

Mejuśka mieszka :yes:, ale ma taki sajgon, ze nie ma czasu stringów podciagnąć.

Ściskam Was mocno.