marimag 26.01.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Może u Was i zelżał...może i popruszyłoU nas masakra !Olimpiadę zimowa mozna organizować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A gdzie ta Syberia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W stolicy Może powinni przyjechac górale i zabrac to białe coś, tam skąd przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W miastach powinni ustawowo zimy zabronić...Szkoda kasy na walkę z nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 26.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Mariu pieknie jak siedzisz przy kominku z winkiem w kieliszku, wokoło biało, ale miejski od rana juz 3 raz z łopatą szaleje....psina brodzi w sniegu po brzuch. To pisałam ja, zona swego miejskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 w miastach powinni ustawowo zimy zabronić...szkoda kasy na walkę z nią... eniu na premiera !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Asiu, a Ty co ?Płec zmieniłaś czy tak z przyczajki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Koty z domu wyjść nie chciały. Zaspa zasłoniła kocie drzwiczki. Za drzwi owszem wyszły, ale jak jeden zszedł ze schodka i zrobiła się dziura w śniegu z wystającym ogonem na antenkę i kawałeczkiem ucha, to oba z pełnym pretensji pomiałkiwaniem wpadły do domu. Żeby wyszły sierściuchy pobiegać trzeba było cały dom wokół omieść. OMIEŚĆ na szczęście, bo leciutki ten puszek. Świetnie, bo150 metrów drogi miotłą idzie znacznie szybciej niż szuflą śniegową. Miałaś Mari próbkę eniowego humoru. Lubi pożartować, ale jak potrzeba naprawdę mądrze podpowiada. Śledziłam kiedyś wątek, w którym zdalnie pomagał wybudować kominek z kumulacją ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.01.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cześć Dziewczyny! A u nas śniegu nie ma,starszy wrócił wczoraj z obozu i już pojechał do Babci,a ja siedzę z Antonim,ani sanek ani nic,do bani z taką niedzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Koty z domu wyjść nie chciały. Zaspa zasłoniła kocie drzwiczki. Za drzwi owszem wyszły, ale jak jeden zszedł ze schodka i zrobiła się dziura w śniegu z wystającym ogonem na antenkę i kawałeczkiem ucha, to oba z pełnym pretensji pomiałkiwaniem wpadły do domu. Żeby wyszły sierściuchy pobiegać trzeba było cały dom wokół omieść. OMIEŚĆ na szczęście, bo leciutki ten puszek. Świetnie, bo150 metrów drogi miotłą idzie znacznie szybciej niż szuflą śniegową. Miałaś Mari próbkę eniowego humoru. Lubi pożartować, ale jak potrzeba naprawdę mądrze podpowiada. Śledziłam kiedyś wątek, w którym zdalnie pomagał wybudować kominek z kumulacją ciepła. Chyba zarobiłaś na piwo....Pytanie gdzie i kiedy (i kto dołączy?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Piwo i to grzane już było. Ale z tych 150 mb to ja tylko 28 dojazdu do garażu. Resztę zwyczajowo mój odśnieża, no chyba, że ojciec sąsiadów przejecie koparą z opuszczoną szuflą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 27.01.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam się poniedziałkowo. U na mróz w weekend znacznie zelżał i śniegu jak na lekarstwo, tylko trochę poprószyło. Miłego dnia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 27.01.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 W pracy mam całe 10 stopni w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 hejoł ja przyszłam pomachać w zimny poniedziałek Romana u mnie w biurze też zimno - fyrma oszczędza ale ja na farelku jadę. Buziaki dla was Aaaaa... ciekawe jak tam Mejka? mieszka - nie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.01.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Heloł! Wszyscy już zamarzli??? To może po setuni do herbaty??Tylko jak później do domu wrócić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 My dziś przez las i kopny śnieg do pół łydek, polną drogą powędrowaliśmy do sklepiku przy kościele po pieczywko. W nagrodę w powrotnej drodze spotkaliśmy 2 stadka saren A domciu rum do herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Hej,Pestko:bye: Wreszcie jakaś dobra dusza tu zajrzała. Zimę też da się lubić ,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.01.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dziewczynki kofane... U mnie spore zamieszanie bo: - znalazłam kolejną chałupę - byłam w niej - dzieciaki mam okropnie chore i latam partiami do lekarza - nadal mam doła i jakos nie bardzo chce mi sie pisac na forum Nadal zapraszam na skajpa. Mejuśka mieszka , ale ma taki sajgon, ze nie ma czasu stringów podciagnąć. Ściskam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ma swoje zady i walety, ale... w zeszłym roku była ładniejsza, ze słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ooo,u nas wczoraj tak było! Anula,podeślij linka,ładnie proszę. Co dzieckom? Pytałaś doktórki o sanatorium?Wiem,upie...a jestem ale mojemu pomogło,a może jakiś uodparniacz?Ale to zdrowe muszą być.Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts