pestka56 29.03.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mari, współczuję świąt z choróbskiem. Mnie też dopadło. Ból gardła taki, że stosowałam język migowy, przełykać nie mogłam, a ja próbowałam odkaszlnąć, to parksyzm i jazda do Rygi. Od wczoraj jeszcze katar zatokowy. Klops taki pierwszy raz od 2 lat. Oczywiście rodzinka nie odpuściła, więc w niedzielę wieczorem ledwie miałam siłę dowlec się do łóżka. Nie wiem jakim cudem przywiozłam J z Konstancina nie spowodowawszy jakiegoś wypadku. Dzięki za życzenia i przepraszam, że nie odpowiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.03.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 słodkie myszomordki małe, niezły ubaw z nimi macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mejuś, aaaaaaaaaaaaaaaaaa... A ja myslałam, ze ty o myszoszczurze piszesz, ze masz dwa. Pestko, mam nadzieje, ze ci lepiej. Puska tez chora. Jakies grypsko Ją dopadło lub jednak ten borsuk krzywde niecna zrobił Ze mna to jest tak, ze zarcie mi szkodzi. Boje się co kolwiek zjeść bo jak nie wstrząs to żołądek mi choruje lub watroba tak dla odmiany. Egzemplarz do uspienia Andziu, po pachy! Kochane słodziaki z tych moich szczurzych dziewczynek. Shaggi taka troszke kaskaderka/łobuzica, ale do zjedzenia łyzka bo bardzo kominikatywna. Milka dzikus i panikara ale robie co moge żeby przeciagnąc na jasna strone mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.03.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Dzikus i panikara to moja Wendi, ale juz dziewczyna zachowuje się normalniej, a juz jest 1,5 roku u nas. Piesiul po strasznych przejściach. Była bita, głodzona, nie umiała jesc normalnego jedzenia, tylko zlewki, fuj! panicznie bała się wszystkich ( teraz tylko obcych). Chowała się po kątach, unikała spojrzenia, a przy tym była łagodna jakby się już pogodziła z losem ofiary. Jeszcze ma swoje "dziwne" zachowania, ale lubi być głaskana i wymusza juz na nas pieszczoty, lubi się przytulać. Tylko przytyć za bardzo nie chce. Linię m smukłą, aż za bardzo. Za to biega jak oszalała i usmiecha się i po roku wyjęła ogon spod siebie. Przy niej te moje wcześniejsze dwa psiska, wychowywane bezstresowo zachowują się skandalicznie. Rozpuszczone, ale szczęśliwe- niszczą mi ogród jak rozjuszone bizony. O kotach wspominać nie będę, bo te to klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.03.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A , zapomniałam miałam mysz tamtej zimy u nas w Narni ( w spiżarni). Nie, żeby hodowana, sama skądś przyszła i jak już wiedzieliśmy, że tam jest to najpierw pukaliśmy do drzwi, dopiero wchodziliśmy. Szanowny zanabył droga kupna pułapkę ( nie krzywdzącą) i w końcu się dała złapać. I wywieźli ją moi panowie 3 km od domu... i o mało z nią nie wrócili, bo było zimno i martwili się, że zmarznie i, że nie ma zapasów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.03.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mejka ale, że co??Pukaliście do drzwi, żeby nie naruszać prywatności myszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.03.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 no, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Prywatność myszy rzecz swieta! A hu wie co by zastali. Moze taka agregatka robiłaby sobie dobrze korniszonem czy cós ??? Widok krępujący i lekko dezorientujacy, takze w 100% rozumiem bojaźń Mam pytanie... Ile sie teraz siedzi w pierdlu za zabicie gołymi rencami durnego dziecka co to przez 6 dni nie miało czasu zrobic lekcji tzn. tfu tfu...miało zrobione tylko to sie jakoś zagubiło, przypomniało, objawiło i dręczy podłą, wredna i głupia matkę do 23.00 celem wymuszenia wsparcia w udawaniu sumiennej i pilnej uczennicy przed swym nieogarnietym poloniście który jest równie zagubiony, zapomniany i wiecznie ma jakies objawienia. Hęęęęe ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mayday, prawie się udusiłam w ataku kaszlu spowodowanym śmiechem :lol2::lol2: Dlaczego myszce tobołka z zapasami nie dałaś na drogę? Mari, ja już lepiej. Jeden dzień pod kołderką i kotami zdziałał cuda Czy super pałac ich szczurowatości ma przewidziany basen? Szczury świetnie pływają. Twój organizm zdaje się preferuje umiar. Przesadziłaś z tym sokiem, to pokazał co myśli. Dziecko lepiej spacyfikuj mniej agresywnie. Utłuczesz paskudę, a za człowieka będziesz odpowiadać. Sędziny litości nie mają, jakby same matkami nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2016 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Szczury pływaja jak muszą ale do lubienia tego sportu to im kur...wsko daleko Pałac szczurowatych będzie się rozrastał bo miejsca w nim, ze ho ho tylko zastanawiam się czy inwestowac w sprzęt czy zameldowac tam jeszcze kilka jasnie panienek Klatka siega mi do brody. Ma jakieś 140 cm wysokości i odpowiednio duzo szerokości. Kurna, sama bym tam wlazła tylko hamaczek dla mnie za malusi jakby Jak fon mi nie odmówi to zaraz wkleje fote zamczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2016 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Pałac Buckingham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2016 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ale kawał kratek do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.03.2016 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jestem, dowlokłam się do pracy Dzisiaj muszę być, a powinnam zostać w łóżku jeszcze Sorki, ale wczoraj nie dałam rady zajrzeć A szczurowate przesłodkie Rozumiem, że Milusia już najgorsze ma za sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.03.2016 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pestko, dziewczęta są estetkami takze nie sądzę, zeby kratki brudziły Kuruj sie Puśka. Trza sledztwo w sprawie bobra dokończyć Milka przyjeła dziś 7 i ostatni zastrzyk. Podobno uległa wyleczeniu. Kamień z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Takie pałace to u dużo większych fretek widziałam fajnie mają. My mielismy myszki egipskie (albo pustynne - nie pamiętam już dokładnie tej nazwy) sztuk 4. Założyły dwie wrogie partie i biły się tak okropnie że krew ścierac z szyb mausiałam, podzieliliśmy klatkę na dwie części a przeskakiwaly, wsadzilismy do osobnych - uciekaly do siebie nawzajem by się bić. Podałam się jak musiałam wyrzucić urwany ogonek. Porozmawiam po znajomych. Ale były niesamowicie fotogeniczne dosłownie pozwaly do zdjęć Edytowane 31 Marca 2016 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Spełniam twoja prośbę Biondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.04.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 to do klubu chyba sie nadaje jako nowy temat sama elita https://rafzen.wordpress.com/2016/04/03/swastyka-pomogla-zydom/ co prawda juz po ale dobrze wiedziec https://www.monitor-polski.pl/nielegalne-obrady-knessetu-w-polsce-zawiadomienie-do-prokuratora-generalnego/ ciekaw jestem co na to cenzor? Nie wiem jak Wy, ale ja kompletnie nie łapię o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Myślę, że gospodyni wątku powinna to zgłosić do moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.04.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pusia&Kssawerywklejone linki dla vip club temat do nowej dyskusji na forum .no chyba że za trudne to przepraszam .(pestka56),fakt linki dla tych co potrafią samodzielnie myśleć!a nie systemowo https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk&ebc=ANyPxKo6yEAWjuwIp_L4Qv_KaZ_8WHesUn_T_8zxAjeO2iMj4eBKzRXkWNkOwZ2LjmLpg3M0Er_suBsTK_3AwN0nkVyaFDfTCw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A moze to nie jest właściwy temat do dyskusji na tym wątku i na tym forum ? Trzeba było zapytać gospodynię, czy życzy sobie TEJ dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts